- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Bizde de hiç bir sorun yoktu rahim filmim de temiz çıkmıştı ama olmadı. İstanbul da yaptırdımCnm hayırlı olsun inşallahsizde ne sorun vardı eşinde yada sen de sorun var mıydı. Bizde Bi sorun yok rahim filmi çektirdim Nisan da yine de olmuo. Yumurta gelişio catlıo ama olmuo bende aşılama düşünüom. Sen nerde hangi ilde yaptırdın
Aynı durumda eşimdeYine buna da şükür diyelim. Rabbim beterinden korusunsperm sayisi iyi ama hizinda ve morfoloji de sorun var
Merhaba bende bu sürece dahil oldumŞimdi bende bunu araştırıyordum :):) çok iyi denk geldi. Benimde araya bayram tatili girdiği için bayramdan sonraki ilk adetimde aşılama tedavisi için gelmemi söylediler benimde ilk aşılamam olacak. Ama bu ay hsg çektirdim bir çok yerde hsg den sonraki ilk 3 ay gebe kalma ihtimalin çok fazla oluyor diye duydum doktorumda öyle söyledi inş aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırım diye dua ediyorum. bu ay regl mden sonra da 15 gün soğan kürü de uyguladım. Sizde durumlar neydi kızlar??
Gonalf kullanmaya başladımMerhaba bende bu sürece dahil oldum
benimdMerhaba hanımlar. Benim ilk asilama deneyimim olacak. Hem bu sureci birlikte takip edelim,hem bilgi alisverisi yapalim :)
başladınız mıMerhaba hanımlar. Benim ilk asilama deneyimim olacak. Hem bu sureci birlikte takip edelim,hem bilgi alisverisi yapalim :)
BendeHoş geldin
Merhaba bende sün itibarıyla başladım neler oluyor bu süreçte dikkat ettiniz mi yediklerinizeBende nisan ayinda ilk asilamada hamile kaldim merak ettiginiz seyler olursa seve seve cevaplarim
Eşim etti keciboynuzu pekmezi ve balın içine findik karistirip yedi ben dikkat etmedim canim verilen ilaclari duzenli her gun ayni saatte vurundum baska da bi sey yapmadim süreç zor bi surec degil gundelik hayatıma devam ettimMerhaba bende sün itibarıyla başladım neler oluyor bu süreçte dikkat ettiniz mi yediklerinize
Peki aşılama sonrası yada öncesi ilişki önerildi miEşim etti keciboynuzu pekmezi ve balın içine findik karistirip yedi ben dikkat etmedim canim verilen ilaclari duzenli her gun ayni saatte vurundum baska da bi sey yapmadim süreç zor bi surec degil gundelik hayatıma devam ettim
Catlatma iğnesi yaptigin gün ilişki dedi perşembe akşam catlatma ignesi yaptim o gun iliski oldu c.tesi aşılamam oldu aşılamanin ertesi gunu iliski dedi 1 gun ara sonra tekrar iliski dedi sadece dedigi gunler yaptikPeki aşılama sonrası yada öncesi ilişki önerildi mi
Cok yumurtan olmus canim ya niye oyle oldu yüksek doz mu vurunmustunMerhaba ben bugun kontrole gittim normalde yarın çagırmıstı. 9 tane yumurta olmus 13 mm boyutu daha 5 gun dür iğne yaptım 4 gun daha yapıcam salı tekrar kontrole gidicem. ohhs ye doğru gidiyor dedş doktor ıyle bi durumda direk tüp bebek merkezine yönlendirecek toplanması için yumurtaların.
Zaten iğne haplardan daha etkili diye biliyorum ben hic hap kullanmadim direk igneyle basladik ama 5 gun 75 3 gun 87.5 bucuk vurdum 3 yumurtam oldu biri tam buyumedi 2 si tuttu zaten yine de yuksek doz baslamis bence aşilamaysa niye bu riske girdi tüp bebek mi yapcaksin o zaman dondurulursaYani femera ve klomen de hep bir yumurtam okurdu o da yavas buyurdu. Günlük 150 lik doz kullandım ve 4 gün daha kullnıcam doktor dozu verirken demişti zaten risk alıyorum çok istıyroısn diye
Normalde aşılama diye başladık ama boyle giderse tüp olacak galiba belli olmaz dedi doktorZaten iğne haplardan daha etkili diye biliyorum ben hic hap kullanmadim direk igneyle basladik ama 5 gun 75 3 gun 87.5 bucuk vurdum 3 yumurtam oldu biri tam buyumedi 2 si tuttu zaten yine de yuksek doz baslamis bence aşilamaysa niye bu riske girdi tüp bebek mi yapcaksin o zaman dondurulursa
Olsun en azindan tüp bebek de şansın devam etcekmis hem zaten tutma şansi tüp bebekde %70 lere variyo asilamada %15 her seyde vardir bi hayirNormalde aşılama diye başladık ama boyle giderse tüp olacak galiba belli olmaz dedi doktor
Hayırlısı olsun inşallah bakalım salı günü belli olurOlsun en azindan tüp bebek de şansın devam etcekmis hem zaten tutma şansi tüp bebekde %70 lere variyo asilamada %15 her seyde vardir bi hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?