Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar, bugun reglimin 3. Gunu, gonalf 75 mcg kullanmaya basladim. Asilama hazirliklari basladi yani benim acimdan. Onceden de bahsettigim gibi, ilk asilamamda hamile kalmistim. Bu ikinci olacak ins, bes gunun sonunda dr kontrole cagirdi. Simdilik bu sekilde. Umarim hayallerimiz gercek olur

Bir de d vitamini eksikligi buyuk sikintiymis hamilelik esnasinda, benim baya dusuk cikti. Onu da kullanacagim. Folik asite de devam ediyorum.

Bizde de hiç bir sorun yoktu rahim filmim de temiz çıkmıştı ama olmadı. İstanbul da yaptırdım

Merhaba bende bu sürece dahil oldum

Merhaba arkadaşlar Haziran ayında aşılama yaptıran arkadaşlar yazabilir mi sizde süreç nasıl ilerliyor birbirimize yardımcı olmak dileğiyle

Merhaba bende sün itibarıyla başladım neler oluyor bu süreçte dikkat ettiniz mi yediklerinize
Eşim etti keciboynuzu pekmezi ve balın içine findik karistirip yedi ben dikkat etmedim canim verilen ilaclari duzenli her gun ayni saatte vurundum baska da bi sey yapmadim süreç zor bi surec degil gundelik hayatıma devam ettim

Eşim etti keciboynuzu pekmezi ve balın içine findik karistirip yedi ben dikkat etmedim canim verilen ilaclari duzenli her gun ayni saatte vurundum baska da bi sey yapmadim süreç zor bi surec degil gundelik hayatıma devam ettim
Peki aşılama sonrası yada öncesi ilişki önerildi mi

Merhaba ben bugun kontrole gittim normalde yarın çagırmıstı. 9 tane yumurta olmus 13 mm boyutu daha 5 gun dür iğne yaptım 4 gun daha yapıcam salı tekrar kontrole gidicem. ohhs ye doğru gidiyor dedş doktor ıyle bi durumda direk tüp bebek merkezine yönlendirecek toplanması için yumurtaların.

Peki aşılama sonrası yada öncesi ilişki önerildi mi
Catlatma iğnesi yaptigin gün ilişki dedi perşembe akşam catlatma ignesi yaptim o gun iliski oldu c.tesi aşılamam oldu aşılamanin ertesi gunu iliski dedi 1 gun ara sonra tekrar iliski dedi sadece dedigi gunler yaptik

Cok yumurtan olmus canim ya niye oyle oldu yüksek doz mu vurunmustun

Yani femera ve klomen de hep bir yumurtam okurdu o da yavas buyurdu. Günlük 150 lik doz kullandım ve 4 gün daha kullnıcam doktor dozu verirken demişti zaten risk alıyorum çok istıyroısn diye

Yani femera ve klomen de hep bir yumurtam okurdu o da yavas buyurdu. Günlük 150 lik doz kullandım ve 4 gün daha kullnıcam doktor dozu verirken demişti zaten risk alıyorum çok istıyroısn diye
Zaten iğne haplardan daha etkili diye biliyorum ben hic hap kullanmadim direk igneyle basladik ama 5 gun 75 3 gun 87.5 bucuk vurdum 3 yumurtam oldu biri tam buyumedi 2 si tuttu zaten yine de yuksek doz baslamis bence aşilamaysa niye bu riske girdi tüp bebek mi yapcaksin o zaman dondurulursa

Normalde aşılama diye başladık ama boyle giderse tüp olacak galiba belli olmaz dedi doktor

Ben de gün sayıyorum kızlar. ...asilamam geçen cumartesi oldu...bende bi belirti de yok...napcaz ya böyle bekle bekle ...elimde LH testi vardı onu yaptım dün çift çizgiydi ama işte biliyorum daha vucudumdan atilmadi ..napayiM umut dunyasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…