Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sebepsiz infitilite

5 yıldır evliyim ama son 3 yılım resmen kabus.. bir boş gebeliğim var ona bile sevindim 1kere olursa yine olur dedim 2yıl oldu hüç bişi olmadı.. eşimin sorunu yoktu aşılama için gittiğimizde testte resmen çöküş yaşadık kimi dr vakit kaybetme tüp yaptır demiş eşime bnm dr sorun olmaz dedi 1tane sprem le bile olur rabbim istesin yeterki dedi ay bilmiom yaa artık kabullenemiyorum önceden amaan diyodum ama yaşta geçiyo bi yandan herkes 2. Çocugu yapıo bi yandan herkes çocuk soruyo bi yandan inan hayattan zevk alamıyorum.. aklımdan çokmıyo durup durup ağlıyorum çocuk fotosu görmeye bile dayanamaz oldum alşmam gerekirken bende tam tersi oldu nasıl dayancağımı bilmiyorum

Canini yorulma okadar. Kendine oyle stersli yapiyorsun olacaksa da olmiyor canim. Ilk degilsin son degilsin. Hepimiz o sorular gibi yasiyoruz. Doktora degis. Kendine soyle ben ilk asilama istiyorum. Saglikli beslenmeğe calis. AMA morali bozma sakin. Bak Sen 3 sene deniyorsun Ben de 3 sene deniyorum AMA ilk 2 sene vajinizmus yasadim.. sonra bir bos odu sonra olmadi. AMA umidim kesmiyorum sakin. Allah en buyuk. Hayirlisi bizimki de olacak

Bak senden beterleri de var. Ben 7 yillik evliyim. Hic hamile kalamadim. Rabbimin gucune gitmesin ama sen diyosun ya bi bos gebelik yasadim diye. Ben onu bile yasayamadim. Hic hamile kalmadim. Nasil bi duygu bilmiyorum. Ogrenebilecek miyim onu bile bilmiyorum. Ama bildigim tek bisey var ki herseyin basi saglik ve moral. Canina yazik. Hem soyle dusun bi evladin olacak Allahin izniyle. Onun icin saglam durmalisin. Guclu olmasin. Millete hiic bakma. Artik normal yolla olan o kadar az ki. Millet tup yapiyo da kimseye tek kelime etmiyo bizde normal oldu saniyoruz. Aldirma ya. Herkes kendi zamanina gore yasar. Onun 2.cocuk icin zamanidir senin daha ilki icin vakti vardir. Uzme canini

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagını almayı nasip etsin inşallah kaç yumurta vardı ne kadar doz kullanıldı anlatabilir misin
Gonal f 75 ml başladık sona doğru iki gün 100ml en son gün 150 ml vuruldum. İğneye başlayınca Doktor iki günde bir kontrole çağırdı. 17.5 mm ölçüldü en son tek yumurta büyüdü. 150ml vurulduktan sonra ki gün çatlatma iğnesi oldum ertesi gün aşılama yapıldı. Aşılama dan iki gün sonra tekrar kontrole gittim yumurtanın çatladığını gördük. Sonrası 2 hafta bekleyiş zaten. Benim bunca yıldan sonra ilk denemede beklentim yoktu. Bugün proluton depot iğne olacağım. Önümüzde ki hafta sonuna doğru değer yükselirse kese görürüz inşallah

Cnm hayırlı olsun inşallah sizde ne sorun vardı eşinde yada sen de sorun var mıydı. Bizde Bi sorun yok rahim filmi çektirdim Nisan da yine de olmuo. Yumurta gelişio catlıo ama olmuo bende aşılama düşünüom. Sen nerde hangi ilde yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…