• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şimdi bende bunu araştırıyordum :):) çok iyi denk geldi. Benimde araya bayram tatili girdiği için bayramdan sonraki ilk adetimde aşılama tedavisi için gelmemi söylediler benimde ilk aşılamam olacak. Ama bu ay hsg çektirdim bir çok yerde hsg den sonraki ilk 3 ay gebe kalma ihtimalin çok fazla oluyor diye duydum doktorumda öyle söyledi inş aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırım diye dua ediyorum. bu ay regl mden sonra da 15 gün soğan kürü de uyguladım. Sizde durumlar neydi kızlar??🌸

Ben de nisanda çektirdim hsgyi, haziranda 1 yıl olcak denemeye başlayalı bakalım aşılamanın tutma oranı düşükmüş ama yine de deneyelim dedim :)

Ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz canım bir de olmaması için herhangi bir engel var mı ?

Üzülme canım moralini yüksek tut olacak elbet zamanı vardır belki. Soğan kürünü denedin mi sen pko olup deneyen hamile kalan çok kişi var

Denedim canım bi işe yaramadı hormonlarımı biraz düzeltmişti o kadar. Sizde sorun var mı ne kadardır deniyorsunuz

Hiç bir sorun çıkmadı bizde canım anlamadım gitti neden olmuyor bilmiyorum bakalım ne olacak. Bizim aşılama muhtemelen Temmuz ayına kalacak gibi. Bu ay ki regl im 1 Mayıs’ta başlamıştı şimdi Haziran başında tekrar olucam muhtemelen o da bayram haftasına denk geldiği için bir sonraki regl beklemek durumunda kalıcaz. İnşallah regl im gecikirde Temmuz’a kalmaz :)

Ben de böyle bir başlık açacaktım 😄 adetim yeni bitti normalde bu ay yapacaktık ama bayram tatilinden dolayı sonraki aya erteledik benim de ilk aşılamam olacak :)
Benim de ayni sey oldu maalesef bi ay daha beklemek zorunda kaldim. Zeynep kamilde yaptiracam ben siz hangi sehirdesiniz

7 yillik evliyim 5 yildir da uğraşıyoruz. Cok ters gitti bizim isimiz. Daha yeni asilama yaptiricaz insallah. Uzulmeyin. Pes etmek yok. Rabbim vermeyecegi seyin istegini insanin kalbine dusurmezmis. Hep iyi dusunelim iyi olsun insallah:)
Bizim sınavımız da bu demekki 😊 sizin problem neydi neden olmadı

Back