- 22 Şubat 2016
- 221
- 72
- 48
- 32
- Konu Sahibi Tuanatuna01
Merhaba hanımlar. Benim ilk asilama deneyimim olacak. Hem bu sureci birlikte takip edelim,hem bilgi alisverisi yapalim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ayni sey oldu maalesef bi ay daha beklemek zorunda kaldim. Zeynep kamilde yaptiracam ben siz hangi sehirdesinizBen de böyle bir başlık açacaktım adetim yeni bitti normalde bu ay yapacaktık ama bayram tatilinden dolayı sonraki aya erteledik benim de ilk aşılamam olacak :)
Ben de şuan adetin 5. Günündeyim sonraki adette gidecemSenin tedavinin başlayacağı zaman belli mi peki
Trabzondayım ben beklemekten sabretmekten çok çok yoruldum ama işte yapacak bişey yokBenim de ayni sey oldu maalesef bi ay daha beklemek zorunda kaldim. Zeynep kamilde yaptiracam ben siz hangi sehirdesiniz
Ne kadar oldu sizin yani ne zamandir istiyorsunuzTrabzondayım ben beklemekten sabretmekten çok çok yoruldum ama işte yapacak bişey yok
1 yıl olacak haziranda. Sizin?Ne kadar oldu sizin yani ne zamandir istiyorsunuz
7 yillik evliyim 5 yildir da uğraşıyoruz. Cok ters gitti bizim isimiz. Daha yeni asilama yaptiricaz insallah. Uzulmeyin. Pes etmek yok. Rabbim vermeyecegi seyin istegini insanin kalbine dusurmezmis. Hep iyi dusunelim iyi olsun insallah:)1 yıl olacak haziranda. Sizin?
Yaa denk gelsek keske. Bizi bizden baska anlayan yok cunku.Bende Zeynep kamilde yaptıracağım
Bizim sınavımız da bu demekki sizin problem neydi neden olmadı7 yillik evliyim 5 yildir da uğraşıyoruz. Cok ters gitti bizim isimiz. Daha yeni asilama yaptiricaz insallah. Uzulmeyin. Pes etmek yok. Rabbim vermeyecegi seyin istegini insanin kalbine dusurmezmis. Hep iyi dusunelim iyi olsun insallah:)