- 8 Nisan 2021
- 412
- 295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba Benim bat 7 si 2 aydır üst üste kimyasal gebelik yaşadım bu ay dinlenmeni öneririm dedi doktor ama sana kalmış yinede dedi ben zaman kaybetmek istemiyorum değerlendirmeye devam hayırlisi olsun hepimiz içinHaziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
İnşallah hayırlı haberler alırızBende 8 aydır evliyim 4. Ayımda kimyasal yaşadım.haziranın 1i bat beklemedeyim folik asit kullanıyorum.D vitamini sprey olarak almaya başladım bu ay. Covitede iyi geldiği için hemde doğurganlıgı desteklediği için.
Doğru yapmışsın canım insallah bu ay sağlıklı bir gebelik olurCanım merhaba Benim bat 7 si 2 aydır üst üste kimyasal gebelik yaşadım bu ay dinlenmeni öneririm dedi doktor ama sana kalmış yinede dedi ben zaman kaybetmek istemiyorum değerlendirmeye devam hayırlisi olsun hepimiz için
Olmazmı heyecan iyi değerlendirelim falan bir sürü düşünce inşeallah olur rabbim nasip etsin sen hamile misin şimdiMerhaba bayanlar nasıl gidiyor
.. heyecan varmı diycem ama eminim cook vardır
Bende çok heyecan yapmıştım çünkü.
Inşallah canım.rabbim isteyen herkese versin evet canım ben 3 aylık hamileyim.Olmazmı heyecan iyi değerlendirelim falan bir sürü düşünce inşeallah olur rabbim nasip etsin sen hamile misin şimdi
Maşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı bir şekildeInşallah canım.rabbim isteyen herkese versin evet canım ben 3 aylık hamileyim.
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim alalım evlatlarimizi kucagimizaMaşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı bir şekilde
Olsun canım sende bizdensin hadi bakalım hayırlı haberler alırız insallahBenim 31 mayıs bu grupta yerim yok ama olumlu sonuç gelirse yazarım size. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
İnşallah canım Bi sorun yoktu umarımMerhaba benimde bat 4 haziran. Histereskopi den sonra bu ay bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsinAmin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim alalım evlatlarimizi kucagimiza
Miyomlar alındı benim . İnşallah herhangi bi sorun olmaz hamile kalabilirimİnşallah canım Bi sorun yoktu umarım
İnşallah. CanımMiyomlar alındı benim . İnşallah herhangi bi sorun olmaz hamile kalabilirim
Benim 7 haziran batt bakalım uygulamaya göre 18 25 arası yumurtlama dönemimdi 12 mayıstan beri de gün aşırı denemeye başladık belirtiler için erken değil mi :) benim psikolojik kasık batmalarım göğüs hassasiyetim sivilcelenmem varHaziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
Hakkımızda hayırlısı benimde 7 haziran bat ama pek düzenli olmaz canı ne zaman isterse bazen 30 gün bazen 40 gün bekletir :)Canım merhaba Benim bat 7 si 2 aydır üst üste kimyasal gebelik yaşadım bu ay dinlenmeni öneririm dedi doktor ama sana kalmış yinede dedi ben zaman kaybetmek istemiyorum değerlendirmeye devam hayırlisi olsun hepimiz için