Haziran Başında Kır Düğünü, Lütfen Okuyun

yasmin89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
2.395
238
Merhaba arkadaşlar :)

Tüm gelin olanlara , olacaklara , belki hatta dışarda nişan yapacak ve yapanlara bir sorum var.

Bu sene malum ramazan 6 haziranda başladığı için , haziran ayında düğün yapamıyoruz , bende ramazan ayında evli olmak istediğim için 5 hazirana kadar düğünümüzü yapmamız gerekiyor , ancak sorun şu ki sizce haziranın ilk haftası ve mayısın son haftası (kına gecesi için) havalar serin olur mu dersiniz ? Hadi serinliği geçtim ya yağmur yağarsa ? Düğünü de kınayıda kır düğünü şeklinde olsun istediğimiz için korkuyorum. Tutmayı düşündüğümüz mekanların kapalı salonları yok .

Bahsettiğim aylarda düğün yapmış olanlar var mı ? Nasıl geçti o gününüz , yada bu riskleri göze alıp o günler için düğün salonu tutmuş kişiler varsa bana cesaret verebilir mi ?

Bu arada İzmirde yaşıyoruz onuda söyleyim , hani hava durumu açısından aslında ılıman bir iklimdeyiz...

cnm biliyosun 17 ağustos 2015 yazı izmirde deli gibi yağmur yağdı hem mekan hemde düğün sahipleri mahvoldu bunu mutlaka göz önünde bulundur düğünün mahvolmasın bende mayıs ayında düşünüyorum nasipse senin begendiğin yerler neresi bu arada

ben mesela şehzadeyi çok begeniyorum ama kapalı yeri yok şemsiye var 200 kişi kapatıyo desede 300-400 kişi olsa ne yapacak yağmur hep dik mi yağacak sağdan soldan yağsa ne yapacak g.bahçenin rüzgarı hariç ben fuarda ada gazinosu var oraya baktım havanın durumuna göre yarı acık yarı kapalı salon fıyatda uygun cokda begendım illa kır yeri istiyorum diyosan ve düğün günü gerilmek ağlamak istemiyosan kapalı yeri olan bi yer bul derim ben kapalı yerleri de cok guzel olan kır yerleri var hava guzel olursa acıkda yağmur olursa begendıgın bı kapalı salonda cunku dugun gununu 1 kere yasıyosun bıtıyo tekrarı yok ben kınayıda hatay ucyol gıbı bı yerden tutucam ucuz yollu kapalı cok paralar harcamaya gerek yok 2-3 saatlık bısı ıcın hos gorunen orta ollu fıyatlarda bı yer kafı bence

Canım mesela benim kuzenimin düğünü geçen sene 16 mayısta oldu , havada aşırı sıcaktı , eh işte izmirin kızına ve havasına güven olmaz :) Aslında Allaha bırakmak lazım diye düşünüyorum bi kaç gündür , çünkü dediğin gibi ağustosta bile yağmur yağabilir hatta temmuzda da .

Biz incirlatındaki mercan ı beğendik gibi , daha kesinleştirmedik ama , 2 salonları var biri büyük biri küçük , kınayı küçükte , düğünü büyükte yapmayı düşünüyoruz. Ama eğer mercan olmazsa , kına için benimde tercihim ada gazinosu olabilir. Bende anısı büyüktür , 1. yaş doğum günümü ailem orda düzenlemiş bana :) Pek hatırlamsam da , anısı var diye içim gidiyor

Sizin düğün hangi tarihte olcak peki ?

Biz 14 Haziranda evlendik hava durumundan korktuğumuz için kapalı mekan tercih ettik ama o gün ayın en sıcak günüydü piştik resmen ama dışarıdayken kapalı mekanda çok terlemedik dış mekan foto çekimi zorladı sadeceHava bu belli olmuyor tabi ki biz önceki sene Ağustos ayında bile yağdığı için baktığımız açık hava yerlerin kapalı mekanlarını beğenmediğimizden riske atmak istemedik hayırlısı olsun sizin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…