Haziran ayında tüp bebek ve aşılama yaptıracak olanlar

Aşılama ile mı tüp bebek mi düşünüyorsunuz?

• Aşılama

OY: 0 0,0%
  • Tüp bebek

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

rozajaden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
540
358
78
Haziran ayında tüp bebek ya da aşılama yaptıracağım. Öncesindeki hazırlık sürecini gelin birlikte yaşayalım, paylaşalım.

Doktorum hazirana kadar beslenmeme ve kiloma dikkat etmemi önerdi. Bir de yumurta kalitesini arttırıcı vitamin kullanıyorum.

Mart ayındaki aşılamam negatif sonuc vermişti. Bu defa endişe ediyorum ya yine olmazsa diye...

Sizler nasıl hazırlık yapıyorsunuz?

Haziran ayında tüp bebek düşünenler hangi duygular içindesiniz?

Merhaba. Ben de Mart ayında aşılama yaptırdım, negatif sonuçlandı. Haziranda da inşallah bir aşılama daha düşünüyorum. 1 aydır iltihap tedavisi görüyorum. Bitmek bilmeyen bir rahim iltihabım var Antibiyotik ilaç ve iğneler dışında mayıs papatyası çayı içiyorum, iltihaba iyi geliyormuş. Sorun ortadan kalkınca da hamile kalmayı kolaylaştırıcı hayıt kapsulu, civanperçemi ve aslanpençesi çayları içicem ,aldım hepsi hazır beni bekliyor:)

insallah hayırlı haberler olur hepimiz icin.
hayıt kapsulu, civanperçemi ve aslanpençesi çaylarını nasıl içeceksiniz? aktarlarda mi satılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…