- 4 Temmuz 2023
- 19
- 12
- 38
-
- Konu Sahibi Sehnaz1986
Ben Aret kamar'dayimBen istanbulda olsam adet kamara giderdim birde serdar hoca var ikiz gebeliklerde meşhur soyadını hatırlayamadım heh serdar koc
Şişli memorialdeyim ben. Muhtemelen haziran ayının ilk haftası transferim olacak. Dondurulmuş embriyo transfer edilecek.Merhaba arkadaşlar bende Haziran ayında tüp bebek tedavisi başlamak istiyorum ilk transferim malesef olumsuz sonuçlandı dondurulmuş embriyo transferi için ikinci tedavimi başlamak istiyorum İstanbul içinde iyi doktor araştırıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Memnun musunuz? Benim amh 1,47. Amh kaçin altında olunca ilaç tedavisi uyguluyor doktor?Ben Aret kamar'dayim
Onu bilmiyorum benim amh bakilmadı. İleri yaşta olanlara yumurta rezervi az olanlara klomen ile tedavi ediyor. Ben daha transfer olmadim.Memnun musunuz? Benim amh 1,47. Amh kaçin altında olunca ilaç tedavisi uyguluyor doktor?
Merhaba bende Yasemin Cekmez hocada tedavimi başladım Haziran aynı 26 de dondurulmuş transfer yapılacak bir bu hocani araştırın derim çok cana yakın hoca Instagram den baya takib ettim hep başarılı hoca amma olumsuz yorumlar da var inşallah Allah emeklermizi karşılığını versinMerhabalar..Bende tüp bebek için iyi bir doktor arayışı içerisindeyim. Aret kamar hakkında olumlu yorumlar okudum. İki kez devlet Hastanesi'nde denedik embriyo oluşmadı. Bahceci, Memorial ve İstanbul tüp bebek merkezi arasında kaldimYorumları okudukça kafam iyice karışıyor.