Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

Kasiklarimda batma gogusllerimde agri var. Mayista tek gun calisma oldu Yani 3 4 gune ak koyun kirmizi koyun belli olur :// sen naptin cnm

neden tek gün risk canım gün aşırı yapıcaksın . ben daha bişey yapmadım adetim yeni bitti baklaım kısmet inş bu ay olur

kızlar selam kiler var neler yapıyosunuz bakalım anlatın çalışmalar ne durumda

Sirine mayis topiginde de birlikteydik senin bat ne zaman orda da demistim rahim muayenesi 1 hafta onceden belli oluyor o zaman 1 jafta onceden rahim.sertti olmadi bu ay da su an 1 hafta var rahim tas gibi yani adet olacahim bebis yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden tek gün risk canım gün aşırı yapıcaksın . ben daha bişey yapmadım adetim yeni bitti baklaım kısmet inş bu ay olur

Canim bizim durum karisik:) Biz 1 yil once nikah kiydik esimin evinde eski duzeniyle idare ettik. Simdi ev aldik ve dugun yapiyoruz. Dugunde bebegime hamile olmayi cok isterdim. Nisanlilik ve sevgililik derken birlikte cok zaman gecirdigimizden beklemek istemedik. Yas erken diyo herkes ama bebekli insanlari gorunce icim gidiyo. Ben 26 esim 32 yasinda. Rabbim nasip etsin. Ilk korunmasiz denemeyi bu ay yaptik. Tutar mi dersin

evet canım benim bat daha ay var 20 haziran canım . sertleştigini bilmiyorum ama rahim duvarı kalınlaşıyomuş onuda dr bilir .adet olmadıkça ümit vardır kesme ümidi

canım işte bellide olmaz bu işler mevla ol der olur . ama sıkı çalış bu ay olmazsa .gün aşırı birlikte ol dr a git bi kontrol ettir zamandan kazanırsın .ben bu ay yumurtlama takibi yaptırıcam inşallah

Canım yaşlarımız aynıymış :) inşallah tez zamanda hamile kalırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bugun geldi kirmizilar Ne zaman baslamak lazim calismalara ya :/

insallah rabbim hepimize tez zamanda kismet eder cnm bu ay olmadi

Canım yaşlarımız aynıymış :) inşallah tez zamanda hamile kalırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin insallah bu ay deniycez kismet bakalim :)

Merhaba Kizlar mayista hamileligim olmadi inşaallah hazirana diyerek topige yaziyorum :))) bugün Dr a gittim adetimin 3. Günü. Yine klomen verdi. Bu ay 3. Ayim olacak klomen
tedavisinde. Bu ayda hamilelik olmazsa diğer ay rahim filmi cektiricem.

Arkadaşlar ben 5 martta düşük yaptim. Bu ayda bal tarcin çörek otu karisimina basladim.bunun yaninda kuru incir de yesem olur mu?ilk hamileligimde incir kuru uygulamistim ama sonu hüsran oldu. Bi akil verin

Canm ikisini ayni anda kullanmaman gerekio die biliyorum. Önce saqon körü , sonra incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…