canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama belki düzelir yayemiş iddada orda burda napcgmı bılmıorum bnm anm hasta ole herseyı soleyemmm yarın ablamlarla konuscm bıttı yanı ewlendıgımden berı hep bole dun ıyıce patladım bn daha o esyalrı yenı aldım bu ay odemeye baslıcktım alhım aklıma geldıkce delenıom ya
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama belki düzelir yasen ailenle otur bir konuş onlara danış bakalım en iyi yolu onlar sana gösterecektir rabbim tekrardan yardımcın olsun
saolasın cnm alah rası olsun
yemiş iddada orda burda napcgmı bılmıorum bnm anm hasta ole herseyı soleyemmm yarın ablamlarla konuscm bıttı yanı ewlendıgımden berı hep bole dun ıyıce patladım bn daha o esyalrı yenı aldım bu ay odemeye baslıcktım alhım aklıma geldıkce delenıom ya
yemiş iddada orda burda napcgmı bılmıorum bnm anm hasta ole herseyı soleyemmm yarın ablamlarla konuscm bıttı yanı ewlendıgımden berı hep bole dun ıyıce patladım bn daha o esyalrı yenı aldım bu ay odemeye baslıcktım alhım aklıma geldıkce delenıom ya
Canım çok geçmiş olsun borç bu kadar Cokmu ne sorumsuz bi adammış ya .düzelir ınş dicem ama iyi karar ver hakkına hayırlisi
Canımm görünmüyorsun????
Kizlar ne anlaticam size. ..
Bu sabah "Annem" dizisinin eski bolumlerini izliyodum.
Kadin gece kocasiyla beraber oluyo sabah uyaniyo adamın gözünün icine bakiyo ve "Galiba hamileyim" diyo.Yuh be dedim.Bu kadar kolay mi? Bi biz hissedemiyoz heralde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yuhh nasıl oluyo o kiibiz ugraşıyoz milletbir kerede 12den vuruyooo
canım ya misafir falan geldi temizlik yaptım .bugünde gezmeye gttim öyle işte bide moralman düşüğüm birazzsen nasılsın
yaaa kızımm iyi bişeyler duyalım yaaa amannn bugün hepimizin morali sıfır bugünde böle olsun ne yapakk senin moral nie bozuk ????
bilmiyorumki kuzum ya neden böyle. senin canın neden sıkkın kocişin geldimi
he kuzum sabah geldi güya sürpriz yapmış valla canım bilmiyorum ki bende bi bilsem başkasına kızıp hıncını benden alıyor manyakkk herifff :)))
gözünaydın canımm .kayınvaliden gelmedi galiba .amannnn hepsi öyle canım he he de geçç
esım daha once dolandrldı borcu vardı anesı ew sattı odesın borcunu dıe oda odememıs ewe ıcraya gelmısler sımdı butun esyalrı almıslar yarın ızınlıyım onları haletcm alcm esyaları bosncm hemen cok yoruldum artık hep yalan yalan
allah yardımcın olsun arkadaşım. Rabbim inş en az zararla atlattırır bu imtihanını dua edicem senin için....
sende gerek yok cnm zaten 3kes asılama yapıolar ondan sonra tupbebege gecebılıosun dırek tup bebekte olmuo yanı asılama unıversıtelerde muayne ucretı+250lıra alıolar
ozelde 1750 lıra falan oluo
tupbebek unıversıtede 3bın lıra falan
dısrda 6bın oda ıns gerek kalmazda bu ay hepımız hamıs olurus :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?