Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

:)))))) kız ço0k konuşan erkeklerde varyaaa hani saf saf konuşuyorlar boş boş yanii düşünsene onunla bebek olayını konuştuğunuzu ahahahaaaaa :))))
ben boş konuşan erkek arkadaşları tersliyorum zaten dayanamıyorum napayım :) onlarla bebek muhabbeti yaptığımı düşünemiyorum bile

ben boş konuşan erkek arkadaşları tersliyorum zaten dayanamıyorum napayım :) onlarla bebek muhabbeti yaptığımı düşünemiyorum bile

Ayyy çok güldüm allahta seni güldürsün bu ay inşşşş aminnn benim bir kuzenim var memur oda ilk memur olduğunda allah dedik yandı o kurum kız bir ara daha bekarken evlenmemişti kimse 13 14 yaşlarındayız ayyyyy sabah kadar uyutmadı bizi :)))))) en sonunda annem yat artık dedi korkudan uyudu yeminle uykusunda bile konuşuyordu şimdi evli :)))) karısından ödü kopuyor boş konuşunca karısı yine başladınn diyor korkudan susuyor :)))))

boş konuşan adama benimde tahammülüm yok ki kimseyi kırmayı sevmem..ki o adamlara dayanamıyorum hemen tersliyorum napayım

boş konuşan adama benimde tahammülüm yok ki kimseyi kırmayı sevmem..ki o adamlara dayanamıyorum hemen tersliyorum napayım

ayyy aynen kuzum aynen :)))) bugün kimsecikler yok bebğimde yok ortada sanırım yine cam vs indiriyordur :)))))

işe falan gitmediyse izinliyse belki de ondan giremiyordur...neyse bizbize yeteriz kuzum

canımsın yaaa :))) bi arkadaş geldi şimdi ondan çıktım kızı rahat vermedi sıpa gitmek zorunda kaldı birazdan kızı almaya gidicem neyse şimdi yazayım bari :)))

Slm kızlar bende haziran da anne olmak istiyorum bat 30 mayıs inşallah isteyen herkes hamiş olur bu ay

hayırıdr ne eşyası ne avukatı

esım daha once dolandrldı borcu vardı anesı ew sattı odesın borcunu dıe oda odememıs ewe ıcraya gelmısler sımdı butun esyalrı almıslar yarın ızınlıyım onları haletcm alcm esyaları bosncm hemen cok yoruldum artık hep yalan yalan

canım sakin ol lütfen üzücü bir olay yaşamışın rabbim sabır versin... Ee peki annesinin verdiği parayı napmış eşin??? Sakin ol tatlım inan çok üzüldüm

canım sakin ol lütfen üzücü bir olay yaşamışın rabbim sabır versin... Ee peki annesinin verdiği parayı napmış eşin??? Sakin ol tatlım inan çok üzüldüm

yemiş iddada orda burda napcgmı bılmıorum bnm anm hasta ole herseyı soleyemmm yarın ablamlarla konuscm bıttı yanı ewlendıgımden berı hep bole dun ıyıce patladım bn daha o esyalrı yenı aldım bu ay odemeye baslıcktım alhım aklıma geldıkce delenıom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…