- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Günaydın yavruumm :) soğan suyunu sormuş kızlar en doğrusu bu bakın bizzat ben öle uyguladım ve ialçla gitmeyen kistler yok oldu hihihh
geçen gün zahide ile yetiş hayatada vardı onu izledim yazıyorum tarifi
1,5 bardak hazır suu
1 orta boy kahverengi yani sarımsı varyaaa soğan
4 e bölüyoruz bir kaba koyuyoruz üstüne suyu ekliyoruz fokurdamaya başlayınca ilk kaynayınca yani 5 dk öle kaynatıyoruz
ılıktan birazcık sıcak olarak tüketiyoruz
şahsen ben öğle ve akşam taze yaptım doğrusuda bu zaten aç karnına içilsin öle daha iyiymiş
Anlamadıysanız kızlarr zahide soğan suyu hazırlıyor diye vide o var ordan izleyin
oldu vala alahım ıns buayda burda kımler varsa hepsı hamıs olur ıns
Günaydın yavruumm :) soğan suyunu sormuş kızlar en doğrusu bu bakın bizzat ben öle uyguladım ve ialçla gitmeyen kistler yok oldu hihihh
geçen gün zahide ile yetiş hayatada vardı onu izledim yazıyorum tarifi
1,5 bardak hazır suu
1 orta boy kahverengi yani sarımsı varyaaa soğan
4 e bölüyoruz bir kaba koyuyoruz üstüne suyu ekliyoruz fokurdamaya başlayınca ilk kaynayınca yani 5 dk öle kaynatıyoruz
ılıktan birazcık sıcak olarak tüketiyoruz
şahsen ben öğle ve akşam taze yaptım doğrusuda bu zaten aç karnına içilsin öle daha iyiymiş
Anlamadıysanız kızlarr zahide soğan suyu hazırlıyor diye vide o var ordan izleyin
anlamadım canım ya saat 2 den beri mahvoldum...bugün nöbetim var yoksa işe bile gelmicektim mecburen çalışıyorumaaa gecmısolsun cnm neyın var noldukı bnde aynn calısıomm ıste sen ne ıs yapıosun
ne demek tatlım her zaman :)))saolasın tatlım tsekur ederım :)))))
anlamadım canım ya saat 2 den beri mahvoldum...bugün nöbetim var yoksa işe bile gelmicektim mecburen çalışıyorumkamudayım canım ben senin?
Insallah canimm insallah darisi basimiza olur bu ay
anlamadım canım ya saat 2 den beri mahvoldum...bugün nöbetim var yoksa işe bile gelmicektim mecburen çalışıyorumkamudayım canım ben senin?
ne demek tatlım her zaman :)))
cansın..........
midem ağrıyor canım felaket derece dün gece 2 de başladı halen ara ara devam ediyor ağrıdan ağladım bütün gece boyunca doktora da gitmek istemedimne oldu canım ????
yarın gidicem gastroelojiye bugünü atlayım bir debnmkı özel sektr cnm bılgı ıslemdeyım bnde aala ala ya bı baktr cnm sonra cıddı bısı olmasın rabbım sıfa versın gecmıs olsun
hoşgeldin canım bu topik bize uğur getirir inşallah bat ne zamanKizlar merhaba, bende araniza yeni katildim, bende cocugum olsun cok istiyorum ama bi turlu olmuyor tedavi gordum hershey cok iyi hic bi sorun uok diyorlar ama olmuyor ama Allah nasip ederse olur )) haziran ayinda
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
sende caaaanımın caaaaanısın uleynnnn :))) tamam tamam çok şımartma beni :)
yarın gidicem gastroelojiye bugünü atlayım bir de
Kizlar merhaba, bende araniza yeni katildim, bende cocugum olsun cok istiyorum ama bi turlu olmuyor tedavi gordum hershey cok iyi hic bi sorun uok diyorlar ama olmuyor ama Allah nasip ederse olur )) haziran ayinda
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
iyiye yoralım canım biz yine de ya belki de gelecek bebeğin habercisidir ya da bizim bilinç altı sürekli bebekte olduğu için öle birşey görmüş olabilirsin rabbim hayırlara vesile olsun inşallahKızalrrr allah hayyırlara vesile etsin inş bugün rüyamda bir odadayım bi başka bayanda var odada güya bir hastanenin odasymış benim kendi elimde kocaman bir şırınga vardı içi böle açık sarımsı bir sıvıyla doluydu orda ölece bekliyordum şırıngaya bakıyordum bu nedir diye anlamaya çalışıyordum sonra o şırınganın bebek olması için kullanıldığını öğreniyordum ne ilginç dimi sabah içime dert oldu niye öle bi rüya gördüm diye acaba bebek bekletecek mi bizi((((
Kızalrrr allah hayyırlara vesile etsin inş bugün rüyamda bir odadayım bi başka bayanda var odada güya bir hastanenin odasymış benim kendi elimde kocaman bir şırınga vardı içi böle açık sarımsı bir sıvıyla doluydu orda ölece bekliyordum şırıngaya bakıyordum bu nedir diye anlamaya çalışıyordum sonra o şırınganın bebek olması için kullanıldığını öğreniyordum ne ilginç dimi sabah içime dert oldu niye öle bi rüya gördüm diye acaba bebek bekletecek mi bizi((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?