Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

heeee birde üstteki kabuklar soyulsun hepsi sadece soğanın ilk katmanı kalsın kabuk kalmasın uleyyyyyy

saolasın tatlım tsekur ederım :)))))

aaa gecmısolsun cnm neyın var noldukı bnde aynn calısıomm ıste sen ne ıs yapıosun
anlamadım canım ya saat 2 den beri mahvoldum...bugün nöbetim var yoksa işe bile gelmicektim mecburen çalışıyorum kamudayım canım ben senin?

anlamadım canım ya saat 2 den beri mahvoldum...bugün nöbetim var yoksa işe bile gelmicektim mecburen çalışıyorum kamudayım canım ben senin?

bnmkı özel sektr cnm bılgı ıslemdeyım bnde aala ala ya bı baktr cnm sonra cıddı bısı olmasın rabbım sıfa versın gecmıs olsun

Kizlar merhaba, bende araniza yeni katildim, bende cocugum olsun cok istiyorum ama bi turlu olmuyor tedavi gordum hershey cok iyi hic bi sorun uok diyorlar ama olmuyor ama Allah nasip ederse olur )) haziran ayinda

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hoşgeldin canım bu topik bize uğur getirir inşallah bat ne zaman

sende caaaanımın caaaaanısın uleynnnn :))) tamam tamam çok şımartma beni :)

deli ya vala gercekten senle tanısmak ısterım kafalar tam denk ıkımıs bı araya gelınce dusunemıorum olacakları
nerde otruon sen yakınsan aksama sendeyım :)))))

Kızalrrr allah hayyırlara vesile etsin inş bugün rüyamda bir odadayım bi başka bayanda var odada güya bir hastanenin odasymış benim kendi elimde kocaman bir şırınga vardı içi böle açık sarımsı bir sıvıyla doluydu orda ölece bekliyordum şırıngaya bakıyordum bu nedir diye anlamaya çalışıyordum sonra o şırınganın bebek olması için kullanıldığını öğreniyordum ne ilginç dimi sabah içime dert oldu niye öle bi rüya gördüm diye acaba bebek bekletecek mi bizi ((((

hosgeldın cnm ıns hasıran ayı cok umıtlıyıs batını sole yasım

iyiye yoralım canım biz yine de ya belki de gelecek bebeğin habercisidir ya da bizim bilinç altı sürekli bebekte olduğu için öle birşey görmüş olabilirsin rabbim hayırlara vesile olsun inşallah

ne alaka cnm ya cok dusundgumz ıcın bılınc altına yerlesıo ıste oyusden hyr olsun de bırak fasla dusunme bnle ılgılen :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…