bizde 11 aydır uğraşıyoruz bebek için 11 başarısız sonuç2kere ilaç kullandım olmadı 3.denemeye geçtik artık umut haziran ayında son denememiz bu şekilde aşılamaya geçicez
öncelikle yeni topiğimiz hayırlı ugurlu olsun bol bebişli bi ay 0olsun istiyorum
kendımı size kısaca tanıtayım 3 yıllık evlıyım bır yıldr bebek dusunuyoruz ama bı turlu nasıp olmadı
bu ay daha umutluyum sankı ıns bu ay bebişlerimiz gelır
sizleri topiğime beklıyorum hamişler ve hamiş olmak isteyenler önerilerinizi yazarsanz sevinirim...
yavruuuuummm topikin hayırlı uğurlu olaaa :))) sildim mayıs topikini burdayım uleynnnn diğerleri duymasın heeee :))))
Ben de yaklaşık 2 yillik evliyim 2 aydir istiyoruz inşallah bu ay tutar
Bat 4 Haziran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hahahahaonlarda hamiş topiği açmış kesin ora giderler ((
hayırlı olsun topiğin canımm buarada
cansın cnm hosgeldın ıns ugurlu gelır bu ay hepımıze
inş inş inş inş inş ayyy bayılcam daha ne diyeyim bilmiyorum ki :))))
merhaba bende 6 aydır istiyorum ve olmuyor 29 yaşındayım adet sürem 10 gün sürüyor şimdiye kadar bir çok doktora gittim son gittiğim 2 doktordan biri pko dedi biri de endometriosis dedi ama yumurtalıkta kist yok hormon testi normal hsg normal artık ne olduğumu bilmiyorum neden 6 aydır hamile kalamıyorum diye düşünüyorum.ilk seferde hamile kalanları duyuyorum.1 yıl olmadan da tedaviye başlamıyorlar.offf
topiğin hayırlı olsun canım 2 tane oldu sanırım haziran topiği ben 2 sinede geleyim baricnm ya valla bnde bılmıorum baslıcm kurlere falan
DD
topiğin hayırlı olsun canım 2 tane oldu sanırım haziran topiği ben 2 sinede geleyim baribenide kaydet 23 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?