Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

bebegim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
1.018
17
118
öncelikle yeni topiğimiz hayırlı ugurlu olsun bol bebişli bi ay 0olsun istiyorum
kendımı size kısaca tanıtayım 3 yıllık evlıyım bır yıldr bebek dusunuyoruz ama bı turlu nasıp olmadı
bu ay daha umutluyum sankı ıns bu ay bebişlerimiz gelır
sizleri topiğime beklıyorum hamişler ve hamiş olmak isteyenler önerilerinizi yazarsanz sevinirim...

bizde 11 aydır uğraşıyoruz bebek için 11 başarısız sonuç 2kere ilaç kullandım olmadı 3.denemeye geçtik artık umut haziran ayında son denememiz bu şekilde aşılamaya geçicez

bizde 11 aydır uğraşıyoruz bebek için 11 başarısız sonuç 2kere ilaç kullandım olmadı 3.denemeye geçtik artık umut haziran ayında son denememiz bu şekilde aşılamaya geçicez

aynn bnde arastrdım ama asılamaya yasım tutmuo 23 yas ıstıolar olmuo ıns olur bu ay ya

yavruuuuummm topikin hayırlı uğurlu olaaa :))) sildim mayıs topikini burdayım uleynnnn diğerleri duymasın heeee :))))

Ben de yaklaşık 2 yillik evliyim 2 aydir istiyoruz inşallah bu ay tutar
Bat 4 Haziran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben de yaklaşık 2 yillik evliyim 2 aydir istiyoruz inşallah bu ay tutar...
Bat 4 Haziran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahahaha onlarda hamiş topiği açmış kesin ora giderler ((
hayırlı olsun topiğin canımm buarada

yavv batları yaz ilk mesaja tatlımm 20 hazirann olmam inşallah

Merhaba bende 9 aylık evliyim bu ay karar verdik bebişimizin olmasına inşallah ilk ayımızda hemen oluverir Allah isteyen herkese de nasip etsin

merhaba bende 6 aydır istiyorum ve olmuyor 29 yaşındayım adet sürem 10 gün sürüyor şimdiye kadar bir çok doktora gittim son gittiğim 2 doktordan biri pko dedi biri de endometriosis dedi ama yumurtalıkta kist yok hormon testi normal hsg normal artık ne olduğumu bilmiyorum neden 6 aydır hamile kalamıyorum diye düşünüyorum.ilk seferde hamile kalanları duyuyorum.1 yıl olmadan da tedaviye başlamıyorlar.offf

gunaydın cnm hosgeldın topiğme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…