bir anlasam aradaki farkı,benimde akıntım var,üstelik bugün rengi biraz koyulaştı :kedi: göğüslerim daha erken şişerdi bu sefer geç şişti ve karnıma ara ara kramplar giriyor ama dedim ya bu ay çalışamadık zaten fazla..olması mucize olur yanii.
Bu ay için aşılamadan vazgeçtim.Bu ay yumurta takibi yapıcam hani test çubukları varya idrardan bakılan.Birde onu denemiş olurum.Eğer olmazsa öbür ay başka bir doktora gideceğim ve onun önerisine göre ya aşılama yada ilaç tedavisi yapacağım ve hepsinden öte artık daha pozitif olacağım.Bu arada hala hastalanmış değilim 3 günüm kaldı yani azcık umudum var karın ağrıma rağmen :))))
hg arkadaşlar maalesef benide silebilirsiniz listeden ilk denememizdi ama bugün hastalandım neyse inşallah diğer arkadaşlarımız güzel haberler verirler
bu kararını sonuna kadar destekliyorum canım ..bencede en güzeli ama doktorunu değiştirmek en güzeli çook fark ediyo doktoryerimsenibendan doktora
inş güzel haberler alırız birbirimizden cnmmm
hayırlısı artık canım belki değişik uygulamalar değişik doktor sana vesile olur ve hamile olursun.Gönlünden öyle geçiyorsa onu uygula bence
inşallah arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun,bebişlerimize kavuştursun bizi yüce Rabbim. :Saruboceq:
selam kızlar. yaa bişey sorcam hamileliğin belirtileri arasında adet sancısına benzer sancı olur diye duymuştum bi de kasıklarda batma. bu belirtiler ne zaman olur??? yani hamile kalınca hemen mi, 1 hafta sonra mı???
henüz bir tecrübem yok,ama hamile olan arkadaşım son dakikaya kadar hastalanmayı beklediğini söyledi,çünkü gün içinde ara ara karın ağrısı olduğunu söylüyordu,geciktikten sonra bile ağrımış bir süre galiba sonra test yapınca öğrendi ve çok şaşırdı çünkü kaza kurşunu olmuş..
hımm... dün doktora gittim yumurtalarımın çatlamış olduğunu söyledi. bugünden beri de kasıklarımda sancı var. büyük ihtimalle çatladığı için sancılar galiba kendimi kandırıyorum( çok üzgünüm:
neden üzülüyosun çatlamış olması ne kadar güzel işte tam çalışma zamanın
hımm... dün doktora gittim yumurtalarımın çatlamış olduğunu söyledi. bugünden beri de kasıklarımda sancı var. büyük ihtimalle çatladığı için sancılar galiba kendimi kandırıyorum( çok üzgünüm:
benimde 5 günüm var, sancım ama adetmi olucam yoksa hamilemiyim bilemiyorum bilmiyorumkismile
benimde 5 günüm var, sancım ama adetmi olucam yoksa hamilemiyim bilemiyorum bilmiyorumkismile
İnşallah hamilesindir canım. 5 gün biraz uzun sürecek senin için ama sonu güzel olur inşallah:)
zaten şu son 3-4 gündür tam gaz çalışıyoruz. bu sıcakta nezle oldum banyo yapmaktan:)) inşallah bu sefer olur.
zaten şu son 3-4 gündür tam gaz çalışıyoruz. bu sıcakta nezle oldum banyo yapmaktan:)) inşallah bu sefer olur.
inşallah canım :Saruboceq: geçmiyoorr günleerr...
Yarın sabah test yapmayı denesem mi acaba sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?