kızlar ateş ölçmeyi ağızdan mı yapcaktık ya koltuk altından mı
günaydınnn kızlarropuyorumnanaktan
gunaydın busecım canım benım nasılsınnopuyorumnanaktan:sm_cool:
canım benim bildiğim koltuk altından ölçülüyo.ama ağızdan da olabilir diye düşünüym.bide canım ölçme işlemini sabah yataktan kalkmadan yapmak gerekmiş.hem senin yumurtlama günün geçti bence
kızlar 1 hazıranda yumurta catlatma iğnesı vuruldum.bugunde hafıften adet sancısı gıbı ara ara sancım oluyo.acaba iğnedenmı kaynaklanıyor..yumurtalarım mı catlıyor yoksam:uhm: sıze soruyum dedım bır bılgınız varmıı
bize günaydın yok mu :çok üzgünüm:
canım iğneden kaynaklanıyor.ama yumurta çatlamıştır inş.sen boş geçme.regl düzenin nasıl 28 günde mi?
mafoldumben
evet ben yeniyim çok sıkılıyorum. bende bebbiş istiyorum ama ya çok iyi anne olamazsam diye korkuyorum sonra bşir an vaz geçiyorummafoldumben ama anlık bişey oluyo.
evet ben yeniyim çok sıkılıyorum. bende bebbiş istiyorum ama ya çok iyi anne olamazsam diye korkuyorum sonra bşir an vaz geçiyorummafoldumben ama anlık bişey oluyo.
ay canım yaa..bak bızler burdayız bızlerle konus dertles burda herkez bırbırını tanımıyokı ama burda dertlerımızle bırbırımıze yardımcı olmaya paylasmaya calısıyoruz.yalnızım kelımesını kabul etmıyorum bak burda kactane arkadasın var sen derdını paylasmazsan sana nasıl yardım edebılırızkı canım benım.anne olamam dıye dusunme cunkı herkeze rabbım annelık duygusunu vermıstır boyle dusunupte karamsarlık yapma ben bak 1 yıldır ıstıyorum yerı geldı bende anne olamıcam dıye oturup agladıgım gunler oldu ama toparlanıp acaba bebegım olurmu dıyede dusunup umut baglamaya calıstım.uzulme burda hepımız bır amac için ugrasıyoruz ınşlh dualarımızla rabbım bır gun bızede nasıp eder ınşlh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?