karnım ağrıdığı için yatıyorum çok sancılı geçtiği için ..eşimde yok görevde ..bende yalnızım işde mafoldumben
ayy canımm tühh görüyomusun,e kendini aç bırakma konu komşu kimse yokmu??Biz sana yemek yapıp gönderelim kargoyla hemen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karnım ağrıdığı için yatıyorum çok sancılı geçtiği için ..eşimde yok görevde ..bende yalnızım işde mafoldumben
hg canım ne fuarı acababilmiyorumkismile
slm kızlar.bugün okulun fuarı vardı sabahtan beri ordaydım görevliydim.şimdi okula geldim.gelir gelmez koştum bilgisayara.Nasılsınız?
1masal dışında kimseden haber yok mu kızlar?
ayy canımm tühh görüyomusun,e kendini aç bırakma konu komşu kimse yokmu??Biz sana yemek yapıp gönderelim kargoyla hemen..
teşk.çook düşüncelisin.söylemen bile yetti.çok mutlu ettin beniolumunekankayizsmile
bak laf olsun diye söylemedim,gerçekten yollanabilecek,börek çörek gibi birşeyler yapıp yollayabilirim
off ben bu aşılamadan ilaçlardan çok korkuyorum,aslında hiç kullanmak istemiyorum ama bebeğim olsunda çok istiyorum.ne yapıcam içime bir kuşku düştü son dakika yaa..
opuyorumnanaktan sositososito tşk..
off ben bu aşılamadan ilaçlardan çok korkuyorum,aslında hiç kullanmak istemiyorum ama bebeğim olsunda çok istiyorum.ne yapıcam içime bir kuşku düştü son dakika yaa..
merhaba kızlar beni listeye eklememişsizin :çok üzgünüm: 22 hazıran
bu içilen ilaçlar falan çok kilo aldırıyormu yahuu mesela bu klomen?