Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

:teytey:

İlk defa duydum bilmiyorumkismile

tabii burdayım işe gelir gelmez açıyorum hemen nası görmezsiiinnn,iyiyim canımmm sen nasılsın?

Canım, cocuğun cinsiyeti tamamen erkek ile alakalı, kadının bu konuda hiçbir etkisi yok.
eğer yumurtayı X koromozonlu sperm döllerse kız, Y koromozonlu döllerse erkek olur.

ilk defa duydum yahu,hani şey derler onu duymuştum ilişkiden sonra yok sağa yatarsan kız sola yatarsan erkek yada tam tersi hatırlamıyorum..saçma gelmişti aklımda tutmamışım..

mrb.o kadar çok okudum ki bu soğan kürünü sizde kesinlikle kullanın iltihapdan eser bırakmıyormuş..kesin deneyin derim..şutarafagitti

Bizde ondan kaçtık zaten istanbuldan canım ama inan araba kornalarını bile özlüyor insan hiç öyle düşünme walla alışmışız farkında olmadan o keşmekeşin içinde yaşamaya

kızlar bişey sorucam sakın gülmeyinnnnn hsg ne bacılarımmm

Histerosalpingografi (HSG) veya türkçe tanımıyla ilaçlı rahim ve tüp filmi jinekolojide rahimağzı kanalının, rahim içinin ve Fallop tüplerinin yapısal ve işlevsel özelliklerini incelemede yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir.

Rahimiçine verilen özel bir sıvı ile yapıların röntgen filminde görüntülenmesine olanak verir.

inşallah hsgnin ne olduğunu öğrenmeden hamiş olursunuz ve öğrenmenize gerek kalmaz kızlar..banada kız çocuğun olmaz lafı saçma geldi ama işte insan yinede acaba diyor.

çoook tşk..epey aydınlatıcı yazmışsınyerimseniben

eskiden hsg mi varmış,eskiden bu kadar kısırlıkmı varmış,herkes çift rahim yok kalp rahim yok sağdaymış bilmemne farkında olmadan çatır çatır doğuruyormuş..bizim bir tanıdık yılllaaar sonra öğrenmiş rahmindeki şekil bozukluğunu üstelik 2 tane çocuk doğurmuş..şimdi olsa yok rahminizde şekil bozukluğu var hamile kalma şansınız çok az derler..Eskiden nasıll oluyorduu..niye bu kadar sunileşti yaşamımız yaa sinir oluyorum

Yaramaz kedim biraz önce üzerime içtiğim çayı döktü :) Allah'tan sıcak değildi.. kaydirigubbakcemile3

Çok haklısın..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…