hperi cım canım burdamıydın sen kızz goremedım sabah senı nasılsın canımm:dance:
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ua27, Nimett07, darkangellove58, hperi, karats, banu77, busecan35
oy mşlh kızlar cogaldı :dance:
kızlar bişey sorucam ya aklıma takıldı bugün.geçen hafta hsg çektirmiştimya ben orda doktorum rahmin sağ tarafta demişti ama hamilelikle ilgili bi sorun olmaz demişti.Şimdi birkaç kişiye söyledim bana senin asla kızın olmaz diyorlar rahmi sağda olanın erkek çocuğu olurmuş öylemi?siz hiç duymuşmuydunuz
Canım okudum geçmişi hayırlı olsun..darısı başıma :Saruboceq: bende hiç alışamadım yaşadığım yere ve iş bulamıyorum..Çok sevindim adına.. opuyorumnanaktan
hperi cım canım burdamıydın sen kızz goremedım sabah senı nasılsın canımm:dance:
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ua27, Nimett07, darkangellove58, hperi, karats, banu77, busecan35
oy mşlh kızlar cogaldı :dance:
kızlar bişey sorucam ya aklıma takıldı bugün.geçen hafta hsg çektirmiştimya ben orda doktorum rahmin sağ tarafta demişti ama hamilelikle ilgili bi sorun olmaz demişti.Şimdi birkaç kişiye söyledim bana senin asla kızın olmaz diyorlar rahmi sağda olanın erkek çocuğu olurmuş öylemi?siz hiç duymuşmuydunuz
yaş 21 ama sorunlar büyük cnm.
tüpün biri kapalı biri zedeli artı göbekli biriyim
eşimde spermleri düşük
:çok üzgünüm:
iltihapta var bende napcam bilmiyorum bitkisel tedavilere yöneldim yakında ota dönüşürsem şaşmayın
sağol bitanem sende yenisin galiba antalyada
eh insan alıştığı yerden uzaklaşınca çok normal,ama zamanla orayada alışırsın nasılsa.Ben istanbuldan kaçıp gitmek için nelerimi vermezdim..Burada aklın kalmasın,trafik ,keşmekeş,hava pis,insanlar bi tuhaf giderek kötüleşiyor..İstanbula sadece 1 aylığına tatile gelicen mesela,yaşamak için artık uygun değil..
kızlar bişey sorucam sakın gülmeyinnnnn hsg ne bacılarımmm
Histerosalpingografi (HSG) veya türkçe tanımıyla ilaçlı rahim ve tüp filmi jinekolojide rahimağzı kanalının, rahim içinin ve Fallop tüplerinin yapısal ve işlevsel özelliklerini incelemede yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir.
Rahimiçine verilen özel bir sıvı ile yapıların röntgen filminde görüntülenmesine olanak verir.
çoook tşk..epey aydınlatıcı yazmışsınyerimseniben
eskiden hsg mi varmış,eskiden bu kadar kısırlıkmı varmış,herkes çift rahim yok kalp rahim yok sağdaymış bilmemne farkında olmadan çatır çatır doğuruyormuş..bizim bir tanıdık yılllaaar sonra öğrenmiş rahmindeki şekil bozukluğunu üstelik 2 tane çocuk doğurmuş..şimdi olsa yok rahminizde şekil bozukluğu var hamile kalma şansınız çok az derler..Eskiden nasıll oluyorduu..niye bu kadar sunileşti yaşamımız yaa sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?