• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

amin bitanem biraz meşgul olurum kafamı dagatırım hemde şehre alışmam kolay olur diye düşünüyorum bakalım İstanbuldan sonra burayı hiç sevemedim

Canım okudum geçmişi hayırlı olsun..darısı başıma :Saruboceq: bende hiç alışamadım yaşadığım yere ve iş bulamıyorum..Çok sevindim adına.. opuyorumnanaktan

masal noldu acaba yaaa..meraktan yaa ınşlh hayırlı haberle gelır ayyy heycan yaptımkafamçokkarıştı

amin bitanem biraz meşgul olurum kafamı dagatırım hemde şehre alışmam kolay olur diye düşünüyorum bakalım İstanbuldan sonra burayı hiç sevemedim

eh insan alıştığı yerden uzaklaşınca çok normal,ama zamanla orayada alışırsın nasılsa.Ben istanbuldan kaçıp gitmek için nelerimi vermezdim..Burada aklın kalmasın,trafik ,keşmekeş,hava pis,insanlar bi tuhaf giderek kötüleşiyor..İstanbula sadece 1 aylığına tatile gelicen mesela,yaşamak için artık uygun değil..

kızlar bişey sorucam ya aklıma takıldı bugün.geçen hafta hsg çektirmiştimya ben orda doktorum rahmin sağ tarafta demişti ama hamilelikle ilgili bi sorun olmaz demişti.Şimdi birkaç kişiye söyledim bana senin asla kızın olmaz diyorlar rahmi sağda olanın erkek çocuğu olurmuş öylemi?siz hiç duymuşmuydunuz

hperi cım canım burdamıydın sen kızz goremedım sabah senı nasılsın canımm:dance:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ua27, Nimett07, darkangellove58, hperi, karats, banu77, busecan35

oy mşlh kızlar cogaldı :dance:

Back