Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

hsg fılmı cekıldım bende kızlar korkutmak gıbı olmasın ama ben cok acı cektım ınankı anlatamam okudum seylere gore hıc acısı yokmus oyuzden tek gıdıyım dedım esım yok dedı ama ıyıkı tek gıtmemısım o kadar acı cektım kı agrı kesıcı vurup yatıstırdılar benıı..ama cok sukur cektıgım acıya degdı kanallarım tuplerım acık cıktı

Canım benim.. mafoldumben Umarım bizde çektirmek zorunda kalmayız

sana kesinlikle katılıyorum canım.eskiden kimse doktor yüzü görmezmiş şimdide doktordan başka gördüğümüz yüz yok nerdeyse

bende çektirdim ama hiç acı çekmedim sadece 5dk sürdü zaten.Doktordan ve kullanılan malzemedende kaynaklanıyor acılar canım

Canım benim.. mafoldumben Umarım bizde çektirmek zorunda kalmayız

ınşlh nımetcım canımm kımse cektırmek zorunda kalmadan hamıle kalır ınanınkı anlatılcak bı acı degıl yaa..??
ama cektırmek gerekırsede kesınlıkle cektırın benım gıbı belkı acılı ve sancılı olmzsınız ınlhbilmiyorumkismile

İlk defa duydum bilmiyorumkismile

bende ilk defa duydum allah sağlıklı versinde kız erkek farketmez bencede eskiden kadınlar bağda bahçede doğuruyomuş ya ağır kaldırıyolarmış çalışıyorlarmış tarlalarda ne oldu bize böyle bizi mahvettiler avrupa ya üye olcaz diye diye mahvettiler soyumuzu kökümüzü klava:

geçmiş olsun cnm inş bizde çektirmeyiz korkutumm :1no2:

umarım çektirmeniz gerekmez ama gerekirse korkmanıza hiç gerek yok.Bu konuda farklı farklı deneyim yaşıyor insanlar.Tek dikkat etmeniz gereken nerede çektirdiğiniz,canınızın acımasını istemiyosanız biraz paraya kıyıp son teknoloji makineler ile çekilen bir merkeze gitmeniz. İnanın 5 dk sürüyor ve hiçbirşey hissetmiyorsunuz..

ah canım yaa kıyamam,keşke iyice araştırıp iyi bir yerde çektirseydin de canın bu kadar yanmasaydı,neyse tesellisi herşeyin temiz çıkması..

geçmiş olsun cnm inş bizde çektirmeyiz korkutumm :1no2:

saol canım ama faydasıda varmıs hsg fılmının %99 gebelık sansın yukselıyormus bunda cunkı bı ılac enjekte edılıyo rahım içine kımınde sancı yapıyo agrılı oluyor benım kı gıbı .kımınede hıc bısey yapmıyo ılac.ama ılacın 3 ay rahımde kalıyor ve ıdrar yoluyla gıdıyor.bu ay benım son sansım hazıranda 3 ay bıtıcek ınşlh hamıle kalırım kızlar kalma olasılıgım varmıs ama kısmet tabıkı

canım üzülmemek elde değil inanki bu ay preseed kullandık,polen+bal yedim,incir havuç yedim,eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdim,eşim sperm arttırıcı ilaç kullandı ve bol bol dua ettim umut ediyordum ama yine olmadı bende bekleyip beklememe konusunda emin değilim ama bir yandanda olmayacaksa tüp te yaptırsam gene olmaz diyorum kafam çok karışık

çok saolun kızlar ama bir uğraş gerek kafadan atmak gerek ne yapayım bilemiyorum

ah canım yaa kıyamam,keşke iyice araştırıp iyi bir yerde çektirseydin de canın bu kadar yanmasaydı,neyse tesellisi herşeyin temiz çıkması..

evet canım ben hıc arastırmadım bırazda hemsıremı aletlerden mı kaynaklandı bılmıyorum.ama kendımıde kastım acayıp bırazda onun etkısı olsa gerek ama cok sukur testlerım ıyı cıktı

evet kızlar ben sancı cektım dıye sızde de aynı sey olcak dıye bısey yok.sakın korkun dıye demedım bılgınız olsun dıye dedım hperi cım haklı katılıyorum..bak bı kac arkadas bılmıyomus ama bu sayede ogrendıler.bılmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıp demısler

ya öyle deme işte son şansım felan ben napıyım 31 yaşındayım 4 aydır olmuyor adetlerim düzensizdi onu yoluna koyduk son şansım deme inan üzülüyorum böyle şeyler duyyuncaa :1no2:

kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer misali ne diyeceğimi bilemiyorum,bende 15 aydır her ay bir umutla bekliyorum ama olmuyor.Ne yapıcaz peki hayatı kendimize zehir mi edelim.Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım,kolay değil onuda biliyorum çünkü bende yapamıyorum ama yapmamız lazım,biraz bu işi gerçek anlamda boşvermemiz lazım..

ya öyle deme işte son şansım felan ben napıyım 31 yaşındayım 4 aydır olmuyor adetlerim düzensizdi onu yoluna koyduk son şansım deme inan üzülüyorum böyle şeyler duyyuncaa :1no2:

canım benım doktorumda dedı hazırana kadar oldu oldu baska tedavı yapıcaz dedı.bu ılacın rahımde 3 ay suresı varmıs bu 3 ayda kanalların acık yumurtalıkların acık oldugu için %99 yuksek gebelık ıcın bu ayda son ayım ıste sonra tekrar baska tedavılere baslanıcak.1 yıldır olmuyor busecım ınankı artık benımde dayanma gucum tukendı.sen uzulme canım benımm kıyamam sana :teselli:

ya insan etkileniyo ne bu olaylar neden bukadar zorlaştı herşey :1no2:

ya insan etkileniyo ne bu olaylar neden bukadar zorlaştı herşey :1no2:

ay canım benım yaaaolumunekankayizsmile yok yok uzme kendını napalım.hıc bı kımse nedenını bulamıyor kıı..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…