• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

][1. adım: Trying To Conceive Ticker adresine gir http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=0
2. adım: Açılan sayfada Ruler/Slider seç ve Next de
3. adım: Sıradaki sayfada 16 ya kadar sayfalarda farklı resim formatları var istediğin bitanesini seç, başındaki butonu tıklayarak,sonra yine Next
4. adım : Sıradaki sayfada 10 a kadar olan sayfalarda bulunduğun günün resmini seçiyosun sonra yine Next
5. adım : Gelen sayfada
Cycle Start Date: Son adetinin başlama tarihi
Cycle Length: Siklusunun uzunluğu
Ovulation Cycle Day: bunu boş bırakabilirsin
Current Time: 1 a.m. yap
Sonra yine Next diyosun
6. Adım: Açılan sayfada grafiğin görünüyo zaten, hemen altında da bbCode: var.
O kodun içinden ....[img] arası olan kısmı kopyalayıp kullanıcı panelindeki Profil Düzenle bölümdeki kendi kısmına yapıştırıyosun hepsi bu[/QUOTE][/QUOTE]

hperi ve ua27 yee :))

böyle yapılıyorr...[/QUOTE]

Canımmm çok teşekkür ederiz...

günaydın kızlarrr

ateş ölçme de ateş düşüncemi yumurta çatlıyo yükselincemi
ateş düşmesse hamılemisin mı oluyo ya sabah 7 de ölçtüm bi bakayım kaç dereceyim dedim 36 derece ama üstümü başımı açık yatmışım :) tabıkı reglden sonra ölçücem de sırayla hergğn merak işte ya kızlarrr nasıl oluyor nerden ölçücez koltukaltımı ağızdanmı

özlemcimmm :( biliyorum üzülme demek ne kadar yeterli seni anlıyorum ilk regl geçene kadar üzülüyorum ağlıyorum kocama bile kızıyorum içimden sonra reglden sonra kendime geliyorum gene bir umutla başlıyorum hepimiz aynıyız geçicek cnm benim inş en kısa zamanda mucizelerimize kavuşalımm rabbim gör duy ne olurrr:Saruboceq:

günaydın kızlarrr

ateş ölçme de ateş düşüncemi yumurta çatlıyo yükselincemi
ateş düşmesse hamılemisin mı oluyo ya sabah 7 de ölçtüm bi bakayım kaç dereceyim dedim 36 derece ama üstümü başımı açık yatmışım :) tabıkı reglden sonra ölçücem de sırayla hergğn merak işte ya kızlarrr nasıl oluyor nerden ölçücez koltukaltımı ağızdanmı

günaydın canım,

ateş düşünce yumurtlamış oluyorsun,o yüzden derler ya 2-3 ay düzenli yapmanız lazım ki bir sonraki ayı kestirebilesin..ateşin düşecek,sonra birden birkaç derece ani bir yükselme olacak.işte o düştüğü zaman yumurtlamış oluyorsun..o yumurtlamanın 2 gün öncesi 2 gün sonrasıda en elverişli zamanlar..

günaydın canım,

ateş düşünce yumurtlamış oluyorsun,o yüzden derler ya 2-3 ay düzenli yapmanız lazım ki bir sonraki ayı kestirebilesin..ateşin düşecek,sonra birden birkaç derece ani bir yükselme olacak.işte o düştüğü zaman yumurtlamış oluyorsun..o yumurtlamanın 2 gün öncesi 2 gün sonrasıda en elverişli zamanlar..

sağol cnm ya ben inş ihtiyacım olmazda önümüzdeki regl de başlıycam ama kendimde vucut ısımın o dönemlerde arttığını ve düştüğünü hissdiyorum allahım inş yarabbım en kısa zamanda günüm yaklaştıkça stres oldum :)hihoyyyt

sağol cnm ya ben inş ihtiyacım olmazda önümüzdeki regl de başlıycam ama kendimde vucut ısımın o dönemlerde arttığını ve düştüğünü hissdiyorum allahım inş yarabbım en kısa zamanda günüm yaklaştıkça stres oldum :)hihoyyyt

off böyle çok stres yapıyoruz kızlar yapmamamız lazım, çok heyecanlanıyorumm bende... :dance:

şu an 1masalın hastanede test yaptırıyor olması lazımmm,inşallah pozitiftir,hakkında hayırlısı olsun,dualarımız seninle 1 masal!! :Saruboceq:

günayın arkadaşlar aranıza bugün katıldım bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim:CüvCüv:suan hastayım (1 haziran)

günayın arkadaşlar aranıza bugün katıldım bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim:CüvCüv:suan hastayım (1 haziran)

hos geldın canım ınşlh canım rabbım herkeze nasıp etsın bu ay ınşlh tam gaz calısmaya devam :kedi::lepi:

Back