- 12 Mart 2010
- 1.679
- 5
- 116
günaydın kızlar aranıza yeni katıldım bende hazıranda hamile kalmak isteyenlerdenim:)
gunaydın canım hg topiğimize ınşlh bu ay bol bol bebiş haberleri alırız:dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar aranıza yeni katıldım bende hazıranda hamile kalmak isteyenlerdenim:)
][1. adım: Trying To Conceive Ticker adresine gir http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=0
2. adım: Açılan sayfada Ruler/Slider seç ve Next de
3. adım: Sıradaki sayfada 16 ya kadar sayfalarda farklı resim formatları var istediğin bitanesini seç, başındaki butonu tıklayarak,sonra yine Next
4. adım : Sıradaki sayfada 10 a kadar olan sayfalarda bulunduğun günün resmini seçiyosun sonra yine Next
5. adım : Gelen sayfada
Cycle Start Date: Son adetinin başlama tarihi
Cycle Length: Siklusunun uzunluğu
Ovulation Cycle Day: bunu boş bırakabilirsin
Current Time: 1 a.m. yap
Sonra yine Next diyosun
6. Adım: Açılan sayfada grafiğin görünüyo zaten, hemen altında da bbCode: var.
O kodun içinden ....[img] arası olan kısmı kopyalayıp kullanıcı panelindeki Profil Düzenle bölümdeki kendi kısmına yapıştırıyosun hepsi bu[/QUOTE][/QUOTE]
hperi ve ua27 yee :))
böyle yapılıyorr...[/QUOTE]
Canımmm çok teşekkür ederiz...
kırmızılar geliyor yeni tarih 28 haziran çok üzgünüm çoookkk
günaydın kızlarrr
ateş ölçme de ateş düşüncemi yumurta çatlıyo yükselincemi
ateş düşmesse hamılemisin mı oluyo ya sabah 7 de ölçtüm bi bakayım kaç dereceyim dedim 36 derece ama üstümü başımı açık yatmışım :) tabıkı reglden sonra ölçücem de sırayla hergğn merak işte ya kızlarrr nasıl oluyor nerden ölçücez koltukaltımı ağızdanmı
günaydın canım,
ateş düşünce yumurtlamış oluyorsun,o yüzden derler ya 2-3 ay düzenli yapmanız lazım ki bir sonraki ayı kestirebilesin..ateşin düşecek,sonra birden birkaç derece ani bir yükselme olacak.işte o düştüğü zaman yumurtlamış oluyorsun..o yumurtlamanın 2 gün öncesi 2 gün sonrasıda en elverişli zamanlar..
sağol cnm ya ben inş ihtiyacım olmazda önümüzdeki regl de başlıycam ama kendimde vucut ısımın o dönemlerde arttığını ve düştüğünü hissdiyorum allahım inş yarabbım en kısa zamanda günüm yaklaştıkça stres oldum :)hihoyyyt
off böyle çok stres yapıyoruz kızlar yapmamamız lazım, çok heyecanlanıyorumm bende... :dance:
şu an 1masalın hastanede test yaptırıyor olması lazımmm,inşallah pozitiftir,hakkında hayırlısı olsun,dualarımız seninle 1 masal!! :Saruboceq:
günayın arkadaşlar aranıza bugün katıldım bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim:CüvCüv:suan hastayım (1 haziran)
günayın arkadaşlar aranıza bugün katıldım bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim:CüvCüv:suan hastayım (1 haziran)
herkeşeee günaydınnnnn bugün güzel haberler alacağımızı umut ediyorum hadi bakalım