kız ben 1.5yıldır sabaha kadar yatıorum ama tutmadı
al işte bence allah bilir o kadar da karışmayalım :) uzunda yatsan kısa da gidenle alakalı sanırım karşılayanla bide :) hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben o kadar uzun yatmaya inanmıyorum kızlar yaa sonuçta bir anda fışkırıp gidiyor tutan tutuyor..
tamam 10-20 dk olurda fazlası anlamsız bence..
şöyle güzeeel bir falcı bulup fal baktırsak ,bana bi tanıdığımız bakmıştı,hiç haberi yoktu bebek istediğimden demiştiki sen yakında hamile kalacaksın..Ay ben kendime gelemedim bi süre çünkü kadının dedikleri çıkıyor diye beni çok inandırmışlardı.ha bu ay ha bi dahaki diye diyee aradan 4 ay geçtiiiii ama tık yok demekki falada inanmamak lazımmış..
herkese hayırlı günler hayırlı haberler..
ya kızlar tutucak olan tutuyor güya alkol ve sigaranında etkisi çok diyorlar ama ben her iki hamileliğimdede fulll alkollüydüm o kadarki hatırlamıyorum o derece yani allahım yazdıysa oluyor kızlar
sağol cnm hoşgeldina.s.
hoşbulduk canım.ben yeni katıldım aranıza bu ay ilk kez denemelere başlıyacaz.hadi bakalım umarım Allah hayırlısını verir hakkımızda
herkese hayırlı günler hayırlı haberler..
hoşbulduk canım.ben yeni katıldım aranıza bu ay ilk kez denemelere başlıyacaz.hadi bakalım umarım Allah hayırlısını verir hakkımızda
dimi edamm aynı fikirdeyim bende :) benim arkadaşım bi kerede hamıle kaldı yatmadı onu bile hatırlamıyor ama çocuğunu aldırmak zorunda kaldı eşinden ayrıldı
aynen 1 buçuk yıldır sabaha kadar yatıyorum hatta zaman zaman bacaklarımı dikiyorum ama olmayınca olmuyorr
hoşgeldin canımmmmm :))