• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

ben o kadar uzun yatmaya inanmıyorum kızlar yaa sonuçta bir anda fışkırıp gidiyor tutan tutuyor..
tamam 10-20 dk olurda fazlası anlamsız bence..

şöyle güzeeel bir falcı bulup fal baktırsak ,bana bi tanıdığımız bakmıştı,hiç haberi yoktu bebek istediğimden demiştiki sen yakında hamile kalacaksın..Ay ben kendime gelemedim bi süre çünkü kadının dedikleri çıkıyor diye beni çok inandırmışlardı.ha bu ay ha bi dahaki diye diyee aradan 4 ay geçtiiiii ama tık yok demekki falada inanmamak lazımmış..

ben o kadar uzun yatmaya inanmıyorum kızlar yaa sonuçta bir anda fışkırıp gidiyor tutan tutuyor..
tamam 10-20 dk olurda fazlası anlamsız bence..

dimi edamm aynı fikirdeyim bende :) benim arkadaşım bi kerede hamıle kaldı yatmadı onu bile hatırlamıyor ama çocuğunu aldırmak zorunda kaldı eşinden ayrıldı :(

şöyle güzeeel bir falcı bulup fal baktırsak ,bana bi tanıdığımız bakmıştı,hiç haberi yoktu bebek istediğimden demiştiki sen yakında hamile kalacaksın..Ay ben kendime gelemedim bi süre çünkü kadının dedikleri çıkıyor diye beni çok inandırmışlardı.ha bu ay ha bi dahaki diye diyee aradan 4 ay geçtiiiii ama tık yok demekki falada inanmamak lazımmış..

ay evet benim falalrımda da çıkıyor hala hamıle kalamdım :( hemde ikiz :) ama insan inanıyor :) ya kızlar istihare namazı ve duası var yapan varmı
bi tanıdığım benim için yattı ve çocuğumla görmüş benii :)

ya kızlar tutucak olan tutuyor güya alkol ve sigaranında etkisi çok diyorlar ama ben her iki hamileliğimdede fulll alkollüydüm o kadarki hatırlamıyorum o derece yani allahım yazdıysa oluyor kızlar

benim ablam korunurken gebe kaldı.ve hormon bozuklu olan kuzenime doktor bebeğin olmaz demişti kızcaz nerdeyse nişandan dönüolardı ama evlendiği ay hamile kaldı hemde hiç yatmamış öle benim gibi sabaha kadar.
ama kızlar spermler vajinada 48saat canlı kalıolarmış.
tabi benim eşimin spermleri düşük benimde tüpler kapalı olunca sabaha kadar yatmam pek kar etmioboshayallersmile

ya kızlar tutucak olan tutuyor güya alkol ve sigaranında etkisi çok diyorlar ama ben her iki hamileliğimdede fulll alkollüydüm o kadarki hatırlamıyorum o derece yani allahım yazdıysa oluyor kızlar

yaa evet işte benim arkadaşım,sigarada içer alkolde. 1 gece korunmadılar sadece ondada ertesi gün hapı alsammı demiş eşide boşver demiş.ondan hamile kaldı.Üstelikte bayağı ağır spor falan yapar atlar zıplar.Ona rağmen tutunmuş ya bebe..

dimi edamm aynı fikirdeyim bende :) benim arkadaşım bi kerede hamıle kaldı yatmadı onu bile hatırlamıyor ama çocuğunu aldırmak zorunda kaldı eşinden ayrıldı :(

canım ben de ilk denemede hamile kalmıştım inan hiç yatmadım direk banyoya koştum hatta sıcak suyla banyo yaptımmm..
bence bunlar anlamsız çünkü bir anlık iş bu..bunlara inanmıyorum nedensee...

aynen 1 buçuk yıldır sabaha kadar yatıyorum hatta zaman zaman bacaklarımı dikiyorum ama olmayınca olmuyorr

canım bence vallahı yerı gelıyo sabaha kadar dus almıyom. 1 yıldır mşlh rabbım nasıp etmeyınce etmıyo ıste .ama olsun kızlar tam gaz hızla devam calısmalara:lepi:

aslında daha düşünmüyorduk bebiş hem yeni evliyim hemde eşim ağustosta askere gidecek.ama 15 gün önce ameliyat oldum kist ameliyatı ve doktor biran evvel cocuk yapmanız gerek dedi.yani sunu suarasında 2 aylık bir zamanımız var bakalım neolacak.

Back