Ben bir şekilde ayarlasamda eşimin gelmesi zor olabilir.Ama oda sadece her ay yumurtlama zamanı izin ayarlasa.. a.s
Günaydıııııınn..
SEDA DIKER= HAYATINDAN BIR ALINTI
8 yıl önce başladım. O sırada tıp doktorları bana ?Kısırlık? tanııı koymuşlardı. Uzun yıllar kısırlık tedavisi gördükten ve başarısız sonuçlar aldıktan sonra, çocuk yapmaktan vazgeçmem tavsiye edildi. Tam bu noktada enerji şifacılığı, yönlendirmeli meditasyon ve hipnoz terapilerine katıldım. Tıbbi yardımın yanısıra, ruhsal ve duygusal denge noktama gelebilmenin de aynı ölçüde önemli olduğunu keşfettim. Bilinçaltımda farkında olmadan taşıyor olduğum, ?annelik ve kadınlık? üzerine tüm olumsuz kalıplarımı kırarak temizleme çalışmasına girdim. Bu konunun ruhumda ve bedenimde açtığı yaraları tek tek onardım. Stres, üzüntü, kadınlığımı sorgulama, eşimle oluşan ailevi problemler ve sorunlarımı yenmeyi başardım. Ve 1 yıl sonunda, hazır olduğumu hissederek, yeniden doktorlarımızın yardımına başvurdum. Bu benim 7. tüp bebek tedavim olacaktı. Bu kez başarılı oldum.
Kitabıda var, "Beni Ararken",Pek bu konular ile ilgili yol göstermiyor daha çok roman havasında ama çok sürükleyici güzel bir kitap..
Günaydıııııınn..
evet ana sayfasında gordum kıtabını dedıgın gıbı pek bunlarla ılgılı sayfasındada bısey yazmıyor ama kıtabı okumak lazım galıba cunkı cok sey yasamıs sanırsam sen okudunmu kıtabını canım
günaydın canım.sen çalışmalr yapıyormusun?
evet canım çalışmalar full :)) gerçi bu ay ilk denememiz olcak pek umutlu değilim ama:)
evet canım çalışmalar full :)) gerçi bu ay ilk denememiz olcak pek umutlu değilim ama:)
günaydın kızlar ben geldim.Nasılsınız bugün?
hperi mesajına aldım canım teşekkürler bizim için araştırdın uğraştın canım benim allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?