Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Veee yine hamileyim!

Nasıl oldu bilmiyoruz...

Düşünüyoruz, bulamıyoruz...

Doğumdan iki ay sonra kontrolde bir şey yoktu, emzirme sonrası buluşalım diye konuştuk doktorumla... O zaman simir testini de yapacaktık, korunma için ciddi bir uygulama da... Geçen cumartesi, ayın 20'sinde...

Hem alışveriş yapmak hem de uzun süredir soluyamadığım Nişantaşı havası için attım kendimi sokaklara. Bir kuş gibi hafiftim. En sevdiğim kırtasiyeden sarı kurşun kalemlerimi aldım, oğlumun bayıldığı renkli kağıtları ve Banu'cuğumun bir süredir beni bekleyen doğum hediyesini de çantama attım.

Kuaföre girdim, saçlarımı boyattım. Muji'den ofisteki masama minicik bir ahşap çam ağacı da aldım. Karnım çok acıkmıştı, doktor sonrası Kırıntı'ya girerim, bir etli mantarlı dürüm yerim dedim. Amerikan Hastanesi'nin karşı köşesindeki o minik büfe vardır ya, onun üstünde benim doktorumun ofisi. Girerken içeri canım döner de çekti. şimdi buradan da yesem olur dedim. Sonra iç çekerek kapıdan içeri girdim...
Prof. Dr. Rıza Madazlı'ya gittim...

Buluştuk odada. Espriler yapıyoruz, gülüyoruz. Simir testi yapılıyor, ben “Hocam, Bora bana sabah ‘şimdi gidermişsin ve Rıza Abi sana kızım hamilesin, ne bu dermiş' dedi” diye anlatıyorum sabah yaşadıklarımı. Sonra şaka gerçek oluyor.

Doktorum “Kızım bebek burada” diyor, ben “yok” diyorum. O “Yavrum burada işte” diyor, ben “Yoook ya, yeme beni” diyorum. “Kızım niye dalga geçeyim, baksana oynuyor, olmuş bu” diyor, ben “Hadeee, o benden önceki hastanın videosudur, siz eğleniyorsunuz benimle” diyorum. Artık adam dayanamıyor, “Pınar seni kurcalıyoruz kızım, baksana burada” diyor ve ben kendimi kaybediyorum...

Gördüm!

ıçimde bir bebek vardı, dans ediyordu, dönüyordu. Asıl burası şok: Hem de 13 hafta 1 günlük gözüküyordu...

ışin özü...

Şu anda bebeğim 14 haftalık, yani tam 3,5 aylık!

Hiçbir yan etki olmadan, hiçbir şey hissetmeden, hiç anlaşılmadan, migrenim azdı diye ne ağrı kesiciler içtim. Hasta oldum ne antibiyotikler yuttum, sistit oldum küveti kaynar sular ile doldurup içine uzun uzun oturdum. Minik bebişim Kaila Sim için merdivenlerden üçer dörder çıkarak koştum, Emo'cuğumu kucağıma, sırtıma aldım taşıdım, spor yaptım, dev topuklularla gezdim...

Bana mısın demedi bebeğim!

Varlığını hiç çaktırmadı, sinsice bekledi benim yeni miniğim!

Şaka gibi ama...

Üçüncü kez anne oluyorum ben aslında...

Tüm bu olay sonrası sakinleşince Rıza Hocam şöyle dedi: “ışte Pınar, örnek olsun bu herkese... ışte böyle bir olay hamilelik, ne yapsan bazı şeylere engel olamıyorsun...”

O gün o kapıdan bir kuş gibi koşarak girmiştim, çıkarken ağırlaşmış, devleşmiştim. Yavaş yürüyordum, ağır taşımıyordum ve çark ettim. Yemin ederim her şey aslında psikolojikmiş, artık bunu bilir bunu söylerim...

Pınar ben...

Çoook şaşkın ama 6 aylık kısa dönem hamilelik yüzünden de sevinçli, 7,5 yaşındaki Emre Berent'in, 5 ay 26 günlük Kaila Sim'in ve göbüşteki 14 haftalık minişin annesi!

Pınar Reyhan'ın Aralık ayındaki Hürriyet gazetesinden Alıntı:
Ben okuduğumda çok şaşırmıştım sizinle paylaşmak istedim.
Yuh demek istiyorum

evet çok ilginç demekki hiç belirti vermedi,yani hastalanmaya devammı etmiş anlamadım,biz hastalanınca hamile değiliz diyoruz ama aslında hamile olabilir miyiz?Hepten paranoyak olacağız işte,hastalansakta acaba hamilemiyim şüphesi çıktı birde başımıza :))))

belki de 5 aylık çocuğu varya hiç hastalanmadan hamile kalmıştır,anlamamıştır..olabilir mi ki :1shok:

hakikaten yuh diyorum ya biz kendimiz parçalıyoruz olmuyo kadın 3,5 aylık hamile haberi yok bide daha yeni doğum yapmış şaka gibi ya nasıl oluyo allahım bizide gör yarabbim ...

evet canım ya medicalpark dr paracı oluyo anladığım kadarıyla ben orda ünal beye gitmiştim adama anlattım durumu işte muayne etti bişey yok dedi sonra hormonlara baktı bişey yok eşinde gelsin spermlerine bakalım sende hgs çektir dedi direkt olaya daldı yani hani bir yumurta takibi ne bileyim ilaç kullandıralım yok onlarda temiz çıksaydı- ki bu tutum beni rahatsız etti ve bidaha gitmedim-hemen aşılama yapalım derdi eminim
Bu arada medicalpark kandan gebeliğe 40 tl ye bakıyomuş doktora muayne olursan ikisi 50 oluyomuş bende sinirlendim yaşamda baktırdım 20 tl den ticarethane olmuş resmen ya
Ali fuat beyi araştırayım bende ne kadar muaynesi oranın bilgin var mı?

ınternette harıl harıl adet belirtileri ile gebelik belirtileri arasında bir fark var mı diye arıyorum.. Arayan mevlasını da bulurmuş belasını da... Yazılan tüm gebelik belirtilerini ben her ay adet öncesi yaşıyorum. Sinir oldum şimdi senağlama

Canım emzirdiği için hastalanmamıştır onun için şüpelenmemiştir

50 alıyor fark andevada acayip pahallı testlerde bilgin olsun yaşam uygun aslında heryer katkı payı olarak %70 alıyor medical %30 alıyor ben muanede fark olarak 25 ödedim 1.5 istedi benden ertuğrul bey lapo.ve histpi. için

yok ben taktım bu ay bütün kürleri yapıcam keçiboynuzu,soğan,incir hepsini denicem walla

evet canım banada en uygun yaşam geliyo ordada cemil beye gitmiştim ama hiç ilgilenmiyo çok hastası var adam doğru dürüst konuşamıyo bile kalabalıktan ama fiyatlar daha uygun işte katkı payını yükselti ya devlet.Sen başka hangi işlenlere ne kadar ödedin medikalde canım.

Paranın Gücü :))
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır hastalanmadigini söyler. Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kizin hamile oldugunu gösterir. Anne çildirmistir, bagirir çagirir ve bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum' der. Kiz telefon açar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önünde durur, içinden hafif kirlasmis saçlari ve çok pahali bir elbisenin içinde manyak yakisikli biri iner ve kapidan içeri girer. Anne baba ve kizla beraber otururlar. Adam,Kiziniz durumu anlatti' der 'kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.' der, ' ancak tüm sorumlulugu aliyorum' der. Eğer bir kiz çocugu dogarsa ; Annesine bir ev, bir yazlik villa ve 1 milyon dolarlik bir banka hesabi, Eger bir erkek çocuk olursa ; Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap, Eger ikiz dogarsa ; Her ikisine de 500 bin dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim,' der. 'Ancak düsük olursa....' O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamin omuzuna koyar ve
'O zaman tekrar denersiniz evladım' der
:roflol:

güldürdün canım beni...para nasıl bişeyse insanları insanlıktan çıkarıyor bazen..
doktorluk çok kutsal bir meslek diye biliriz;ama artık inancım kalmadı hiçbirine...devlete gitsen kalabalıktan geçiştiryo,özele gitsen para gelsin diye boşuna tahlil isteyip duruyo...nerde kaldı bu işin kutsallığı

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|eelifes|5||22.01.2011
|yabangulu07|5||
|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT
ozlemyalcinkaya|01.06.2010
angelic|01.06.2010
leguin|02.06.2010
mervos|02.06.2010
1masal|03.06.2010
duygudb|03.06.2010
edammm|06.06.2010
CEZA83|06.06.2010
hperi|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
darksoulriver|10.06.2010
cat27|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
mse121822|15.06.2010
pretty9217|15.06.2010
Nimett07|15.06.2010
gyshnky|16.06.2010
cici_22|17.06.2010
hayat!!!|17.06.2010
ozpar|20.06.2010
ua27|20.06.2010
banu77|?
hilal24|?
[/table]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…