evet çok ilginç demekki hiç belirti vermedi,yani hastalanmaya devammı etmiş anlamadım,biz hastalanınca hamile değiliz diyoruz ama aslında hamile olabilir miyiz?Hepten paranoyak olacağız işte,hastalansakta acaba hamilemiyim şüphesi çıktı birde başımıza :))))
Herkese merhaba a.s.
Canım bende tamamen internetten araştırıp buldum tavsiyelerden
hicran hanım pek ilğili değil aynı zamanda devlet hastanesi sanki aynı anda 3 hasta alıyor içeriye o canımı sıktı ertuğrul beyi beğendim ve ısındım çok iyi bilgilendiriyor fakat biraz paracı anladığım kadarıyla şimdi bana operasyon dedi benimde kafam karıştı acaba para içinmi dedim ali beyde bayağı iyimiş antalyada vitale hastanesinde oda uzak bana bayağı ama kistim için gitmeyi düşünüyorum yılın doktoru ödülü falan almış şimdi akşam hperi bize sağolsun doktor önerisinde bulunacak
evet çok ilginç demekki hiç belirti vermedi,yani hastalanmaya devammı etmiş anlamadım,biz hastalanınca hamile değiliz diyoruz ama aslında hamile olabilir miyiz?Hepten paranoyak olacağız işte,hastalansakta acaba hamilemiyim şüphesi çıktı birde başımıza :))))
ya ben geldiğimde niye kimse olmuyor mafoldumben
evet canım ya medicalpark dr paracı oluyo anladığım kadarıyla ben orda ünal beye gitmiştim adama anlattım durumu işte muayne etti bişey yok dedi sonra hormonlara baktı bişey yok eşinde gelsin spermlerine bakalım sende hgs çektir dedi direkt olaya daldı yani hani bir yumurta takibi ne bileyim ilaç kullandıralım yok onlarda temiz çıksaydı- ki bu tutum beni rahatsız etti ve bidaha gitmedim-hemen aşılama yapalım derdi eminim
Bu arada medicalpark kandan gebeliğe 40 tl ye bakıyomuş doktora muayne olursan ikisi 50 oluyomuş bende sinirlendim yaşamda baktırdım 20 tl den ticarethane olmuş resmen ya
Ali fuat beyi araştırayım bende ne kadar muaynesi oranın bilgin var mı?
50 alıyor fark andevada acayip pahallı testlerde bilgin olsun yaşam uygun aslında heryer katkı payı olarak %70 alıyor medical %30 alıyor ben muanede fark olarak 25 ödedim 1.5 istedi benden ertuğrul bey lapo.ve histpi. için
yok ben taktım bu ay bütün kürleri yapıcam keçiboynuzu,soğan,incir hepsini denicem walla
Paranın Gücü :))
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır hastalanmadigini söyler. Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kizin hamile oldugunu gösterir. Anne çildirmistir, bagirir çagirir ve bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum' der. Kiz telefon açar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önünde durur, içinden hafif kirlasmis saçlari ve çok pahali bir elbisenin içinde manyak yakisikli biri iner ve kapidan içeri girer. Anne baba ve kizla beraber otururlar. Adam,Kiziniz durumu anlatti' der 'kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.' der, ' ancak tüm sorumlulugu aliyorum' der. Eğer bir kiz çocugu dogarsa ; Annesine bir ev, bir yazlik villa ve 1 milyon dolarlik bir banka hesabi, Eger bir erkek çocuk olursa ; Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap, Eger ikiz dogarsa ; Her ikisine de 500 bin dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim,' der. 'Ancak düsük olursa....' O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamin omuzuna koyar ve
'O zaman tekrar denersiniz evladım' der
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?