Evet ne tuhaf değil mi bencede bir kadının daha iyi anlıyor olması lazım. Araştırdım diyorsun tavsiye ettiklerine göre iyi bir doktormuş demekki,içini ferah tut canımm.
canım ahhh ahhh yaşı hiş sorma 33 oldum walla 12 denemem canım
Amin canım benim hepimizin allah gönlüne göre versin
canım ya ben 2 ci bebeişide düşünüyorum birinciyi başarıp yaparsak eger o yüzden yaş aralığı olamıcak bebişlerin arasında 33 hamile kaldın doğrurdum oldu 34 2.cisinide 40 doğururum artık[/QUO
benim yaşta 30.. ilki olursa 31de ikinciyide herhalde 35 te falan yada daha sonra ancak tutturabiliriz :))
geçmiş olsun canım.Allahta eşine yardımcı olsun ve biran önce iş bulsun inşallahmerhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok bakıcam şimdi tabloyuda yenilerim varsa değişiklikler.
ben fazla giremem bu aralar eşim işten çıktı ben de iş arıyorum bugün dişimi çekirdim ağzım hala uyuşuk öyle yani benden havadisler bunlar bakalım zamanla neler olacak sizler nasılsınız?
merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok bakıcam şimdi tabloyuda yenilerim varsa değişiklikler.
ben fa yapzla giremem bu aralar eşim işten çıktı ben de iş arıyorum bugün dişimi çekirdim ağzım hala uyuşuk öyle yani benden havadisler bunlar bakalım zamanla neler olacak sizler nasılsınız?
merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok bakıcam şimdi tabloyuda yenilerim varsa değişiklikler.
ben fazla giremem bu aralar eşim işten çıktı ben de iş arıyorum bugün dişimi çekirdim ağzım hala uyuşuk öyle yani benden havadisler bunlar bakalım zamanla neler olacak sizler nasılsınız?
nasılsınız kızlarr??
iyiyiz canım napalım öyle laflıyoz.sen napysn?
bugün doktora gittim hemen alttan ultrason dediler bende korktum fena oldum vazgeçtiler karından baktılar kese var dedier sadece bi yıgın tahlil hiç bi bilgilendirme yok dgum tarihyle ilgili bile bireşy sölemediler çok sinirlendim
Evet bazı doktorlar hiç bilgi vermiyorlar çok sinir. Annemde sakın hamile kalırsan alttan ultrasonla baktırma der hep,ama kesenin içinde bebek varmı görmek için alttan bakılması gerekiyormuş.Benim 2 arkadaşımada alttan muayene yaptılar bir problem olmadı.Ayrıca internette de okuyorum doktorlar bir sakınca olmadığını söylüyor.Yinede sen istemiyorsan tabiki baktırma.Belki tahlil sonuçlarını götürdüğünde daha ayrıntılı bilgi verirler..
öle umutlanmıştım ki planlar yaptım herşeyi düşündüm ama olmadı olmayacakk galiba korkuyorummmmsenağlama
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar günaydın sizi üzmüyeceğim çünkü bende üzülmüyorum dün kan tahlilim 180 den 50 ye inmişti yani kimyasal gebelik geçirdim hiç üzülmüyorum bana doktorum daha o embriyo kese bile oluşmamış sanki adet görmüşsün gibi olacak akıp gidecek dedi Rabbim bana yardım etti bebişim bu ayda bana naz yaptı doktor gelecek aya günün 1 gün geçince test yap hormonların çok hızlı çalışıyo dedi o yüzden idrar test ve kan testin bu kadar yüksek ve koyu çizgi çıkmış dedi bende öyle yapıcam çok stres yaptım size tavsiyem çocuk olsun diye çok stres yapmayın naz ediyor veletler :) adet oldum sanki öylede oldu sadece kanpıhtıları düştü benden gelecek aya inş. bomba gibi gelicem eğer hamile kalamazsamda temmuzda tüp bebeeeek yaptırıcam :) doktorum izin vermiyo ama ikna edicem ne yapalım nasipte buda yokmuş beni listeden silebilirsiniz gelecek aya çünkü yazdırıcam :) bebeğim bana evlilik yıldönümümde hediye verecek inş. dualarım hep sizinle olucak hiçbişey yapmıyacağım kendiliğinden olucak bebeğim ben buna inanıyorum merak etmeyin benide bir süre girmiyeceğim çünkü o yüzden hepiniz hakkınızı helal edin tekrar söylüyorum benim gibi STRES yapmayın ben yaptım bu hale düştüm yine şükürler olsun Rabbime bebeğim daha oluşmamıştı adetle beraber gitti bu aya çalışmalara devam doktorum ödev verdi arsız kulum ha yinede anne olmak istiyorum çok konuştum kızlar :) kendinize çok çok iyi bakın bebişlerede Allaha emanet olun
canım bak 2 yıldır uğraşıyorum sabredeyim ha bugün ha yarın diyorum ama olmuyo vermiyo işte göndermiyo bebeğimi ümidim kalmadı artık offfffffffffffffffff
Evet canım vardır bir bildiği ama sakinliğini koruyamıyo insan her ay anı hüsran delirmek üzereyim ya hani kazayla kaldım aslında istemiyoduk diyolar ya hepten kafayı yiyorum yok böle bişey ya ne diye olmuyo niye anlamıyorum bu kadar mı zor bu kadar mı haketmedik biz bunu diğerlerinin bizden farkı ne onlar anne oluyolarda biz niye olamıyoruz bunları yaşamayı biz istemedik ki ...
ben eski vajınismusluyum korkmam normal eskiden beri aklıma geldikçe fena olurum bayıldım kaç kere kadınlarla ilgli meselelerden dolayı dogum olsun ilk gece olsun şimdide böyle oldu napcam bilmiyorum nasıl dogum yapcam çok hassasım psikolojik destek almam lazım ama onada para lazım :gitme:bitane doktor var herkes iyi güler yüzlü diyo ona gidicem artık sandalyeyye çıkmadan önce motive etmesi lazım mafoldumben
ben hepsine dikkat ettim,bacaklarımı diktim belime yastık koydum neler yaptım neler..bu ay hiiiiççbirini yapmadım hemen kalktım üstelik,yapsamda yapmasamda olmuyo nasılsa.Artık uğraşmaktan yoruldum.Her ay hamilemiyim değilmiyim stresinden hayatımı yaşayamıyorum.Spora gidicem gidemiyorum,ya hamileysem zorlanırsam düşer diye,selülit tedavisi yaptıracam yaptıramıyorum ya hamileysem bebek zarar görürse diye...Son 2 yıla yakın zamanımı böyle geçirdim,yazık değil mi giden yıla.Zaten bir gün anne olursam hayatımı istediğim gibi yaşayamayacağım,bari yokken yaşasam,onu da yapamıyorum işte..
geçmiş olsun canım.Allahta eşine yardımcı olsun ve biran önce iş bulsun inşallah
canım ben listeyi senden kopyalayıp güncelledim.istersen bundan sonra dokunmayayım sen yapıyosun.kusura bakma
geçmiş olsn canım.benimde diş problemim var hep erteliyrm.aslında bebiş gelmeden bunları halletmek lazım.eşine de sana da Allah kolaylık versin
kızlar bu liste ne listesi ben yeni katıldımda aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?