Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

anladım canım hayırlısı.ama yine de yumurtlama gününü kaçırmasaydın

yok o günü kaçırmadım sanırım,gerçi ne zaman yumurtladığımı kestiremiyorum.Bir ara hergün ateş ölçtüm ama yinede anlayamıyorum.Ben 10 ve 18. gün arası düzenli çalışıymaya gayret ediyorum işte.Son 2 aydır da regl biter bitmez başlayıp,bi daha olana kadar gün aşırı çalıştık ama tutmadı.

bende geçen ay her gün denedim ama tutmadı.ama ben ilişkiden sonra hemen çıkmama yataktan kalkmama gibi şeylere dikkat etmedim bu ay bunlara da dikkat etcem

bende geçen ay her gün denedim ama tutmadı.ama ben ilişkiden sonra hemen çıkmama yataktan kalkmama gibi şeylere dikkat etmedim bu ay bunlara da dikkat etcem

ben hepsine dikkat ettim,bacaklarımı diktim belime yastık koydum neler yaptım neler..bu ay hiiiiççbirini yapmadım hemen kalktım üstelik,yapsamda yapmasamda olmuyo nasılsa.Artık uğraşmaktan yoruldum.Her ay hamilemiyim değilmiyim stresinden hayatımı yaşayamıyorum.Spora gidicem gidemiyorum,ya hamileysem zorlanırsam düşer diye,selülit tedavisi yaptıracam yaptıramıyorum ya hamileysem bebek zarar görürse diye...Son 2 yıla yakın zamanımı böyle geçirdim,yazık değil mi giden yıla.Zaten bir gün anne olursam hayatımı istediğim gibi yaşayamayacağım,bari yokken yaşasam,onu da yapamıyorum işte..

ya yarın doktora gidicem ilk defa korkuyorum aslında düzenli jinekologa giderim ama bu sefer acayip stres yaptım kızlar ya sanırım doktorumu değiştirdim istanbuldan antalyaya yeni taşındık çok doktor araştırdım ve gittim bakalım bu seferkide favori doktorlardan biri ilk kez gidicem heycanımın bundada etkisis var sanırım

evet canım haklısın ama yine de çok istiym ben.benimde fazla kilolarım var ama diyet yapıpda beslenme düzenimi bozmayayım diyrm.

canım senin adet tarihin 2 haziran değil mi?yani doktor için geç değil mi?

yok aslında 27 günde regli oluyorum 29 mayıs ama ben 2 haziran dedim bazen 30 çıkabiliyor hesplıyıcılara göre 29 u canım

benim 12 ay oldu denemelerim canım o yüzden artık tedavi başlıcak oda regliden önce gidilmesi gerekiyor ya onun için erken gidiyorum sanırım bu ayda olmadı çünkü hiçbirşey hissetmiyorum çünkü

benim 12 ay oldu denemelerim canım o yüzden artık tedavi başlıcak oda regliden önce gidilmesi gerekiyor ya onun için erken gidiyorum sanırım bu ayda olmadı çünkü hiçbirşey hissetmiyorum çünkü

Stres yapma canım,erkek mi doktor? ondan bende bazen rahatsız olurum.Doktordan sonra haber ver bize,nasıl bir tedavi uygulayacakmış?? Benimde doktorum iyi biri ama acaba yeterli derecede ilgilendimi diye düşünüyorum,acaba başka doktoroda gitsem mi diyorum..

Canım geçmişteki hamileliğimde salak bir kadın doktora denk geldim ve o günden sonrada bir daha kadın doktora gitmedim taki buraya gelinceye kadar antalyada 2 ay önce hadi dedim kadın kadının halinden anlar belki bana kötüsü denk geldi atayım bu ön yargımı dedim ve kadın doktora gittim ama yine saçma sapan olaylar yaşadım öncelikle çok hoyrat davranıyorlar o yüzden şimdi erkek gideceğim doktor

anladım canım.inş bebiş haberini alırsın.bence heyecan sebebin doktor değil de bebiş gibiyerimseniben

Yok canım ya ümidim yok sadece şu aşılamada karından iğne falan yapılıyormuş ya o biraz sıktı canımı sanırım birde belirsizlik var tabi ammmannn hemen tüp yapsak ne olurki uğraştıracaklar illa alsanaalsanasmile

yaş kaçtı senin canım?bide kaçıncı denemendi?

Evet ne tuhaf değil mi bencede bir kadının daha iyi anlıyor olması lazım. Araştırdım diyorsun tavsiye ettiklerine göre iyi bir doktormuş demekki,içini ferah tut canımm.

evet aramızda 3 gün var ama cuma günü hsg çektirdiğim için doktorum bir dahaki adetine kadar korunarak birlikte olmamızı söyledi o yüzden temmuza kaldı benimki.İnşallah sen bu ay hamiş olursun

hayırlısı olsn canım.inş.ben doktora falan görünmedim hiç bu ay olmazsa gidip adam akıllı kontrollerimi olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…