İyi geçti canımcım cumartesi haber vericeklermiş bakalım uğraşcak bişeyler lazım bana hayatım ya evdeyken sürekli düşünüyorsun kafam dağılır hiç olmazsa diye düşünüyorum
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah,evet hiç değilse gün içinde fazla fırsat bulamazsın düşünmeye.
yaaa o kadar etkiliyoomuuu??
Duyduğum kadarıyla evet canım ya hormon alıyosun nede olsa düşündüğümdede mantıklı geldi sen ne zaman doktora gideceksin canım
ya kızlar kusura bakmayı da bişy sorcam bu aşılama nasıl oluyor?
adet olduğun gün bir ilaca başlıyorsun galiba 7 gün içiyorsun sonra ara ara gidip yumurta takibi yapıyor dr.Yeterli büyüklüğe gelince yumurta çatlatmak için bir iğne yapıyor.O iğneden 30 küsur saat sonra eşinle beraber gidiyorsun.Onun spermleri alınıyor,yıkanıyor,Sadece hızlı hareketli olanlar ayıklanıyor ve bir enjektör ile rahmine veriliyor.Yani doğal yolla olması gerekeni dr yapıyor.Tek avantajı yumurtalarını ilaç sayesinde çoğaltman ve rahime daha yakın bir yere yani spermlerin rahim sıvısından kötü etkilenmeden tüplere yakın yere bırakılması.Sonra 14 gün bekliyosun ve test yapıyosun
anladım canım çok saol.eşlerden sperm alma olayı nasıl oluyo?o zor oluyodur
Ben haziranın ilk haftası gideceğim 6 haziran gibi bekliyorum adet olmayı,ilaca başlayacağım işte o gün..ama ben ilaç yerine yumurta için iğne yapıldığını duydum daha etkili oluyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum,dr 'a soracağım
Tüp gibi birşey veriyorlar onun içine boşalması gerekiyor.Bir odaya girip kendi kendine gerekeni yapıyor :kedi: 3 gün ilişkiye girmemiş olması lazım yani hiç boşalmamış.
canım ya ne kadar cahilim dimi?teşekkürlr bilmiyordum.
canın acımıyor hiç merak etme ben her 6 ayda bir düzenli giderim kadın doğumcuya her seferinde alttan muayene olurum,ilişki neyse oda o ne var korkucak..Şu an hassassın diye korkuyor olabilirsin ama merak etme,iyi ve güvenilir bir doktor olduktan sonra bir problem olmaz.Sen iyi bir doktor araştır canım
ben eski vajınismusluyum korkmam normal eskiden beri aklıma geldikçe fena olurum bayıldım kaç kere kadınlarla ilgli meselelerden dolayı dogum olsun ilk gece olsun şimdide böyle oldu napcam bilmiyorum nasıl dogum yapcam çok hassasım psikolojik destek almam lazım ama onada para lazım :gitme:bitane doktor var herkes iyi güler yüzlü diyo ona gidicem artık sandalyeyye çıkmadan önce motive etmesi lazım mafoldumben
liste doğru mu kızlar?eksiklik ya da yanlışlık varsa düzeltelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?