28 yaşındayım 81 yılının son haftası doğumluyum. yeni evliyim ama biz eşimle zaten 2 senedir rahat bi flört dönemi ve nişanlılık dönemi geçirdik.çok gezdik, çok eğlendik. ailelerimizde modern insanlar olduğu için çok rahat bi tanıma dönemi oldu ve ne onun ne de benim aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. ne bileyim onunda benimde en büyük isteğimiz bebiş şu anda. ama benim hamile kalınması muhtemel günler ile ilgili pek fikrim yok. gerçi araştırdım netten ama her sitede farklı tarihleri veriyor.
28 yaşındayım 81 yılının son haftası doğumluyum. yeni evliyim ama biz eşimle zaten 2 senedir rahat bi flört dönemi ve nişanlılık dönemi geçirdik.çok gezdik, çok eğlendik. ailelerimizde modern insanlar olduğu için çok rahat bi tanıma dönemi oldu ve ne onun ne de benim aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. ne bileyim onunda benimde en büyük isteğimiz bebiş şu anda. ama benim hamile kalınması muhtemel günler ile ilgili pek fikrim yok. gerçi araştırdım netten ama her sitede farklı tarihleri veriyor.
oda çok paraymış canım yaa ya işe yaramazsa fisfisfis
normalde 27 günde bir oluyorum ama bu sefer 29 gün oldu. bende 29a göre hesapladım, kötü ihtimale göre yani ohaoldumsmile
Bu arada bütün arkadaşlara yazdıkları için teşekkür ederim, merak etmeyin üzülmüyorum. daha ilk denememizdi. bu arada eşim hep mart bebeği olsun istiyordu:) kendisi mart doğumludabelkide onun duası tuttu, temmuzda hamile kalır martta bebişimi doğururum inşAllah opuyorumnanaktan
canım aslına bakarsan sen şimdi regl sinya,aslında yumurtlama olyın yine haziranda olcak ve döllenmede büyük ihtimalle.yani benimde öylenormalde 27 günde bir oluyorum ama bu sefer 29 gün oldu. bende 29a göre hesapladım, kötü ihtimale göre yani ohaoldumsmile
Bu arada bütün arkadaşlara yazdıkları için teşekkür ederim, merak etmeyin üzülmüyorum. daha ilk denememizdi. bu arada eşim hep mart bebeği olsun istiyordu:) kendisi mart doğumludabelkide onun duası tuttu, temmuzda hamile kalır martta bebişimi doğururum inşAllah opuyorumnanaktan
peki ya yararsa???
canım aslına bakarsan sen şimdi regl sinya,aslında yumurtlama olyın yine haziranda olcak ve döllenmede büyük ihtimalle.yani benimde öyle
Ne için bilgi güzelim ben kaçırmışım o kısmı pardonyok mu bir bilgisi olan :çok üzgünüm:
ne güzel, tebrik ederim sizi. bende her sitede ayrı olunca dedim ben adetim bittikten 3 gün sonra başlayayım gün aşırı deneyelim. bi sorun daha var. ben bu ayın yirmisinde teyzemlerle kaplıcaya gideceğim tatile. 8 saatlik yol, kaplıca suyu falan bunların eğer gebelik ihtimali olursa(inşallah olur) gebeliğe olumsuz bir etkisi olur mu sizce?
Hep güzel düşün güzel olsun tamammı tatlım,regl olunca bu ayı kaçırmıyoruzkiEvet canım, eger bu sefer hamile kalacaksam şuan 1 günlük hamileyim demektir :) o yüzden kendimi üzmüyorum, bebişim gelecekse stresli bi ortamla karşılaşmasın :)
çok enteresan bişey farkettim, eşim mart istiyor demiştim ya, eğer bu sefer hamile kalırsam 9 ay 10 gün sonrası tam 16 mart yani eşimin doğum günü :) Allahım bu bi işaret olsun, benimde burdaki herkesinde bebişi olsun :asigim::asigim:
Evet canım, eger bu sefer hamile kalacaksam şuan 1 günlük hamileyim demektir :) o yüzden kendimi üzmüyorum, bebişim gelecekse stresli bi ortamla karşılaşmasın :)
çok enteresan bişey farkettim, eşim mart istiyor demiştim ya, eğer bu sefer hamile kalırsam 9 ay 10 gün sonrası tam 16 mart yani eşimin doğum günü :) Allahım bu bi işaret olsun, benimde burdaki herkesinde bebişi olsun :asigim::asigim:
Evet canım, eger bu sefer hamile kalacaksam şuan 1 günlük hamileyim demektir :) o yüzden kendimi üzmüyorum, bebişim gelecekse stresli bi ortamla karşılaşmasın :)
hoşgeldinnnnnnkızlar ben geldimmm
:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?