• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

kızzz
inş gebe kalırsında bizede umut olursun.
cnm gebe kalırsan sakın kaplıca suyuna girme benim bildiğim kadarıyla çok tehlikeli.ama olurya gebe kalamazsan bu ay sıcak suya git kalabildiğin kadar uzun süre suda kal çok faydalı gebe kalma şansını artırırmış sıcak su.bende gittimde uzun süre kalamadım suyun içinde

kızlar bişey kafamı karıştırdı, ben sabah çok silikte olsa çift çizgiyi gördüm. üzerine görme falan nedir bilen varmı? yani zannetmiyorum öyle bişey olduğumu ama anlamda veremiyorum. test te hata vardı heralde.

evet bende onda takıldım.canım reglin öyle bariz mi yoksa bir iki damla olup geçti mi?eğer bi iki damla olup geçerse bebiş yerleşmesi oluyomuş yani üstüne görme

içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ederimzemuszemus isteyen herkese Allah'ım bebiş versin inşallah tez zamanda.

evet bende onda takıldım.canım reglin öyle bariz mi yoksa bir iki damla olup geçti mi?eğer bi iki damla olup geçerse bebiş yerleşmesi oluyomuş yani üstüne görme

yok canım ya, hem çok sancım var (her adetimde olduğu gibi) hemde şaldır şaldır geliyor kaydirigubbakcemile3
bu arada benim adetim 7 gün sürüyor. 1 hafta boyunca kankaybından sersemliyorum.

kızlar bişey kafamı karıştırdı, ben sabah çok silikte olsa çift çizgiyi gördüm. üzerine görme falan nedir bilen varmı? yani zannetmiyorum öyle bişey olduğumu ama anlamda veremiyorum. test te hata vardı heralde.

Üzerine görme diye birşey var evet ama pek normal bir durum değil,o zaman hamilelikte bir problem var demektir.acaba emin olmak için kan tahlili mi yaptırsan? Ben bu idrar tahlillerine güvenmiyorum,banada çift çizgi çıkmıştı ama hamile değildim..

kızlar evimde huzurum kalmadı.aklımda fikimde bebek.bu yüzden hayatı kendime zehir ettim ve tabi eşimede.onuda yıpratıyorum:2:
hayatım çok düzensizleşti.evden dışarı nadımımı atmak istemiyorum.dış dünyaya kapılarımı kapattım resmen.:umursamaz:
kim ne dese ters anlıyorum.bu acılarım bitermi ya tüplerim kapalıyken:1no2:

kızlar evimde huzurum kalmadı.aklımda fikimde bebek.bu yüzden hayatı kendime zehir ettim ve tabi eşimede.onuda yıpratıyorum:2:
hayatım çok düzensizleşti.evden dışarı nadımımı atmak istemiyorum.dış dünyaya kapılarımı kapattım resmen.:umursamaz:
nasıl tüpreim kapalıyken ne demek o

ben 2 şey merak ettim. ne zamandır bebek için uğraşıyorsunuz? bir de tüpleri bağlı mı kapalı mı her ne ise o ne demek? problem her ne olursa olsun, allah'ın dediği olur. Hiçbir şey imkansız değildir. bebeğiniz olması için Allah'ın ol demesi yeterli. mucizelere inanın bence, çok hikayaler okudum bununla ilgili. ve bazı şeylerde sırf stresten vuku buluyor. herşeyden önce o stres dediğiniz şeyi kafanızdan atıp olumsuzlukları üzerinize çekmekten vazgeçmelisiniz bence.

cnm 1.5yıldır uğraşıyoruz bebek için.tüplerimi lise 1deyken geçirdiğim mantar kapatmış.
tüpde spermi yumurtalığa ulaştıran yol diym sen anla.

benim görümcemin tüpleri kapalıymış,sonra rahim filmi çekilmiş o arada açılıyomuş.sonrada kendiliğinden hamile kaldı

görümceninki kapalılık değil yapışıklıktır.yapışıklık filim çekilirken açılıo ama kapalı olunca ameliyat gerekio.oda şansa kalmış açılmama ihtimalide var doktorum tavsiye etmedi ameliyatı.

Canım benim seni anlıyorum evet ama hayatı kendine ve eşine bu kadar zehir etmeye değer mi?Tabiki çocuk güzel birşey ama olmuyorsada dünyanın sonu değil.Ayrıca tüplerinin kapalı olması hiç çocuğun olmayacağı anlamına gelmiyorki..Umudunu yitirme lütfen,dua etmeye devam,Allah'tan iste her zaman,seni mutlaka duyuyordur ve senin için hayırlı olan neyse onu yapıyordur.Sen böyle kendini kapattıkça bu sorun daha da büyüyüp içinden çıkılmaz bir hal alır.Herşey insanın kendi elinde,sakın elimde değil diye savunma kendini,insan yeterki istesin. Sen eğer bu şekilde yaşamaktan sıkıldıysan ve sorunun nerede olduğunu biliyorsan bunu çözebilirsin..Mutsuzluk,sana daha da mutsuzluk getirir,Sahip olduklarını bir düşün ve şükret..Daha çok şey yazarım ama sıkmak istemiyorum.Ama kendinizi bu kadar umutsuz hissetmenize ben çok üzülüyorum.

Back