yaaa bak çok güzel olur.hadi inş.dua etcm sana.
kızlar bişey kafamı karıştırdı, ben sabah çok silikte olsa çift çizgiyi gördüm. üzerine görme falan nedir bilen varmı? yani zannetmiyorum öyle bişey olduğumu ama anlamda veremiyorum. test te hata vardı heralde.
evet bende onda takıldım.canım reglin öyle bariz mi yoksa bir iki damla olup geçti mi?eğer bi iki damla olup geçerse bebiş yerleşmesi oluyomuş yani üstüne görme
Amiiinnnnn inşallahiçimi rahatlattınız valla çok teşekkür ederimzemuszemus isteyen herkese Allah'ım bebiş versin inşallah tez zamanda.
içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ederimzemuszemus isteyen herkese Allah'ım bebiş versin inşallah tez zamanda.
Sende kansızlıkta vardıryok canım ya, hem çok sancım var (her adetimde olduğu gibi) hemde şaldır şaldır geliyor kaydirigubbakcemile3
bu arada benim adetim 7 gün sürüyor. 1 hafta boyunca kankaybından sersemliyorum.
kızlar bişey kafamı karıştırdı, ben sabah çok silikte olsa çift çizgiyi gördüm. üzerine görme falan nedir bilen varmı? yani zannetmiyorum öyle bişey olduğumu ama anlamda veremiyorum. test te hata vardı heralde.
Sende kansızlıkta vardır
nasıl tüpreim kapalıyken ne demek okızlar evimde huzurum kalmadı.aklımda fikimde bebek.bu yüzden hayatı kendime zehir ettim ve tabi eşimede.onuda yıpratıyorum:2:
hayatım çok düzensizleşti.evden dışarı nadımımı atmak istemiyorum.dış dünyaya kapılarımı kapattım resmen.:umursamaz:
kim ne dese ters anlıyorum.bu acılarım bitermi ya tüplerim kapalıyken:1no2:
canım benim kansızlık çok etkiliyo bu olayları biliyon dimievet :2: sık sık ilaç takviyesi alıyorum. demir eksikliği var.
ben 2 şey merak ettim. ne zamandır bebek için uğraşıyorsunuz? bir de tüpleri bağlı mı kapalı mı her ne ise o ne demek? problem her ne olursa olsun, allah'ın dediği olur. Hiçbir şey imkansız değildir. bebeğiniz olması için Allah'ın ol demesi yeterli. mucizelere inanın bence, çok hikayaler okudum bununla ilgili. ve bazı şeylerde sırf stresten vuku buluyor. herşeyden önce o stres dediğiniz şeyi kafanızdan atıp olumsuzlukları üzerinize çekmekten vazgeçmelisiniz bence.kızlar evimde huzurum kalmadı.aklımda fikimde bebek.bu yüzden hayatı kendime zehir ettim ve tabi eşimede.onuda yıpratıyorum:2:
hayatım çok düzensizleşti.evden dışarı nadımımı atmak istemiyorum.dış dünyaya kapılarımı kapattım resmen.:umursamaz:
nasıl tüpreim kapalıyken ne demek o
benim görümcemin tüpleri kapalıymış,sonra rahim filmi çekilmiş o arada açılıyomuş.sonrada kendiliğinden hamile kaldıtüpümün biri kapalı biri zedeli cnm.onun için normal yolla gebe kalmam mucize gibi bişi ama ben o mucizeyi bekliyorum iştemafoldumben
benim görümcemin tüpleri kapalıymış,sonra rahim filmi çekilmiş o arada açılıyomuş.sonrada kendiliğinden hamile kaldı
kızlar evimde huzurum kalmadı.aklımda fikimde bebek.bu yüzden hayatı kendime zehir ettim ve tabi eşimede.onuda yıpratıyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?