Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

canım zaten biliyodun olduğunu dimi?ama tekrar hayırlı olsn.

İlgileneceğinize pek ihtimal vermemiştim, çok mutlu oldum genelde adetlerim düzenlidir. 28 günde bir. arada bir gün falan şaşma olabiliyor bazen. ama asıl sorun şu oldu geçen ay 2 mayısta evlendiğim için adetime denk geliyordu. teyzemler bi ilaç verdiler bikaç gün geciktirirmiş. bende ondan içtim. 2 gün içtim gerçi 5 mayısta adetim başladı. o yüzden kafam karıştı bi hesaplama yapamıyorum:sinifsinif:

canım zaten biliyodun olduğunu dimi?ama tekrar hayırlı olsn.

evet canım evde yaptığım testlerden biliyordum şimdi kesinleşmiş oldu.Doktor bugün dış gebelik olup olmadığını kontrol etti değilmiş şükür.İki hafta sonrada boş gebelik olup olmadığını anlayacaklar.

valla tam okuyamadım canım okadar yazmışsınızki maşallh var mı değişiklikler?CNNYSR dışında.

bir sürü doğum günü tebriği var sana o yüzden dedim :))
Ben kendi yazdığımı aşağıda tekrar gönderiyorum canımm

PRETTY canım doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın sana eşinle beraber mutlulukla,sağlıkla büyüteceğiniz güzel bir bebiş versin inşallah..
Bu aralar bu kadar umutsuz ve keyifsiz olmana çok üzülüyorum,lütfen bugünden itibaren sende biraz çaba göster ve bu olumsuzluğu bir kenara bırak,sen böyle yaptıkça inan daha da zorlaştırıyorsun bu durumu...Lütfen lütfen lütfen artık pozitif ol,umutsuzluğu tamamen çıkart hayatından...

ee daha yeni evlenmişsin niye hemen istiyorsun bebiş? Kaç yaşındasın?

ayyy canım benim görmedim.çok saol.senin vesilenle herkese çooook teşekkür ediyorum.beni çok mutlu ettiniz.yaaaa bugün moralim tavan yaptı valla.uzun zamandan beri hiç bukadar mutlu bi günüm olmamıştı

28 yaşındayım 81 yılının son haftası doğumluyum. yeni evliyim ama biz eşimle zaten 2 senedir rahat bi flört dönemi ve nişanlılık dönemi geçirdik.çok gezdik, çok eğlendik. ailelerimizde modern insanlar olduğu için çok rahat bi tanıma dönemi oldu ve ne onun ne de benim aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. ne bileyim onunda benimde en büyük isteğimiz bebiş şu anda. ama benim hamile kalınması muhtemel günler ile ilgili pek fikrim yok. gerçi araştırdım netten ama her sitede farklı tarihleri veriyor.

manikk ya senin regl gününden önce kasık ağrın olmuşmuydu?

yok olmadı bende sadece baş ağrısı, hafif bulantı ve ayak altlarımda yanma oluştu.Kasık ağrısını reglim geçtikten sonra oda çok ara sıra hafif hisettim.Ama ben normaldede adet sancısı çekmeyen biriyim zaten.Kasık ağrısında beni pek baz almayın derim.

CNNYSR sen kaçgünde bir regl oluyosun 8 tem demişsin

normalde 27 günde bir oluyorum ama bu sefer 29 gün oldu. bende 29a göre hesapladım, kötü ihtimale göre yani ohaoldumsmile

Bu arada bütün arkadaşlara yazdıkları için teşekkür ederim, merak etmeyin üzülmüyorum. daha ilk denememizdi. bu arada eşim hep mart bebeği olsun istiyordu:) kendisi mart doğumluda belkide onun duası tuttu, temmuzda hamile kalır martta bebişimi doğururum inşAllah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…