merhaba kızlar hepinize bugün ilk doktor kontrolüme gittim ultrasonla baktı gebelik var kan testine gerek yok dedi ve 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Şimdide bu iki haftanın dolmasını bekliyeceğim bakalım.
pretty cim geçmişi okudunmu canım??
nasıl karın ağrısı o güzelimkızlar bu karın ağrısı ne ya.bilmek istiyorum kaç gündür.bilen varsa söylesin.
Allahım nemutlu sana
Ayy canım çok şükür,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:
Çok heyecanlandım,başka ne var bi dinle kendini
nasıl karın ağrısı o güzelim
Allah sesini duysun saol canımteşekkür ederim kızlar. İnşallah sizlerinde tez zamanda mutlu haberlerini alır sevincime sevinç eklerim. :Saruboceq:
canım zaten biliyodun olduğunu dimi?ama tekrar hayırlı olsn.
Bak böyle elektrik geçmiş gibimi böyle cızzzzzzz gibimikasık ağrısı ya yanlış yazmışım
valla tam okuyamadım canım okadar yazmışsınızki maşallh var mı değişiklikler?CNNYSR dışında.
Bak böyle elektrik geçmiş gibimi böyle cızzzzzzz gibimi
İlgileneceğinize pek ihtimal vermemiştim, çok mutlu oldumgenelde adetlerim düzenlidir. 28 günde bir. arada bir gün falan şaşma olabiliyor bazen. ama asıl sorun şu oldu geçen ay 2 mayısta evlendiğim için adetime denk geliyordu. teyzemler bi ilaç verdiler bikaç gün geciktirirmiş. bende ondan içtim. 2 gün içtim gerçi 5 mayısta adetim başladı. o yüzden kafam karıştı bi hesaplama yapamıyorum:sinifsinif:
bir sürü doğum günü tebriği var sana o yüzden dedim :))
Ben kendi yazdığımı aşağıda tekrar gönderiyorum canımm
PRETTY canım doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın sana eşinle beraber mutlulukla,sağlıkla büyüteceğiniz güzel bir bebiş versin inşallah..
Bu aralar bu kadar umutsuz ve keyifsiz olmana çok üzülüyorum,lütfen bugünden itibaren sende biraz çaba göster ve bu olumsuzluğu bir kenara bırak,sen böyle yaptıkça inan daha da zorlaştırıyorsun bu durumu...Lütfen lütfen lütfen artık pozitif ol,umutsuzluğu tamamen çıkart hayatından...
Ayyyyyyyyycızzzzz gibi sanırım.batma gibi bazen tam batma bazen hafif hafif
manikk ya senin regl gününden önce kasık ağrın olmuşmuydu?
parama kıyabilirsem alıcam ama sırf cimrilikten düşünüyorum bu kadar 62,50 TL az paramı ama ya işe yarıyorsa değer off :uhm:
CNNYSR sen kaçgünde bir regl oluyosun 8 tem demişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?