ben daha olmadım stresten galiba
kızlar az önce acayip kasıklarım ağrıdı.
hemen WC ye koştum kırmızılar gelmiş.... kötükedihüso
gelecek tarih 8 temmuz. senağlama
Allahım en yakın zamanda hayırlısını ver.... :Saruboceq:
ama hiç bişeyim yokki,zaten havalardan hastayım ilaç kullanmak zorunda kaldım belki o geciktirdiİnşallah stresten değildir zemuszemus
Kızlar nimet kaçar :)) Yarın görüşmek üzere.. Hepinizi çoook öpüyorum.. opuyorumnanaktan
öptümm görüşürüzKızlar nimet kaçar :)) Yarın görüşmek üzere.. Hepinizi çoook öpüyorum.. opuyorumnanaktan
merhabalar. ben antalyadan deniz. yıllardır bu siteye girer, çokta eğlenir bilmediğim konularda fikir sahibi olurum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. bu ilk mesajım :) ben geçen ay evlendim. hamile kalmak için geçen ay çalışmalara başladım güya ama olmadı, geç kalmışım. meğersem benim hiç haberim olmayan belli günleri varmış bu işin :) araştırdıkça öğrendim. şimdi ben son adetim 3 haziran günü başladı. hamile olmam için uygun günler hangileri, neler yapmalıyım? tecrübeli anneler yardımcı olursa çok ama çoooook sevinirim:) çok istiyorum bende melek bi bebiş:)
kızlar az önce acayip kasıklarım ağrıdı.
hemen WC ye koştum kırmızılar gelmiş.... kötükedihüso
gelecek tarih 8 temmuz. senağlama
Allahım en yakın zamanda hayırlısını ver.... :Saruboceq:
hoşgeldin ,öncelikle adetlerin düzenlimi,bir rahatsızlığın varmımerhabalar. ben antalyadan deniz. yıllardır bu siteye girer, çokta eğlenir bilmediğim konularda fikir sahibi olurum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. bu ilk mesajım :) ben geçen ay evlendim. hamile kalmak için geçen ay çalışmalara başladım güya ama olmadı, geç kalmışım. meğersem benim hiç haberim olmayan belli günleri varmış bu işin :) araştırdıkça öğrendim. şimdi ben son adetim 3 haziran günü başladı. hamile olmam için uygun günler hangileri, neler yapmalıyım? tecrübeli anneler yardımcı olursa çok ama çoooook sevinirim:) çok istiyorum bende melek bi bebiş:)
canım bende bi kitap kurduğum ama bi kitapın doğrultusundan da hamile kalma ihtimalinide bilemicem bende merak ettim şimdi
CNNYSR sen kaçgünde bir regl oluyosun 8 tem demişsincanım ya hayırlısı olsn bidahaki aya olsn
hoşbulduk kızlar kasık ağrım devam ediyo.onun dışında iyiyim
Çok heyecanlandım,başka ne var bi dinle kendinihoşbulduk kızlar kasık ağrım devam ediyo.onun dışında iyiyim
merhaba kızlar hepinize bugün ilk doktor kontrolüme gittim ultrasonla baktı gebelik var kan testine gerek yok dedi ve 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Şimdide bu iki haftanın dolmasını bekliyeceğim bakalım.
Allahım nemutlu sanamerhaba kızlar hepinize bugün ilk doktor kontrolüme gittim ultrasonla baktı gebelik var kan testine gerek yok dedi ve 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Şimdide bu iki haftanın dolmasını bekliyeceğim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?