selam kızlar biraz önce test yaptırdım. ve sonuç yine değişmedi 1 yıldır olduğu gibi yine negatif(( hep adet olunca anlıyordum olmadığını bu sefer doktordan duydum daha bi zor geldi sanki. sırtıma tonlarca yük binmiş gibi...:çok üzgünüm:
selam kızlar biraz önce test yaptırdım. ve sonuç yine değişmedi 1 yıldır olduğu gibi yine negatif(( hep adet olunca anlıyordum olmadığını bu sefer doktordan duydum daha bi zor geldi sanki. sırtıma tonlarca yük binmiş gibi...:çok üzgünüm:
Selam kızlar..eşim gelmeden son bi defa bakayım dedim ne var ne yok :)
Ne olsun bildiğin gibi nimetçim,sohbet ederken bir anda herkes yokoluverdi,bende tam çıkıyordum seni gördüm :))
marhaba kısslar anca girebildim
slm kızlar.
slm kızlar.
hoşbuldum efendim,bugün regl olan varmı????????Merhabalar..hoşgeldinn a.s.
hoşgeltin tatlımmmmmslm kızlar.
hoşbuldum efendim,bugün regl olan varmı????????
slm kızlar.
yaa bir tane kitap var,yabancı bir kitap,hamilelik mucizesi diye. 2 ile 4 ay içinde hamile kalınacağını idda ediyor,uygulanacak bazı yöntemler varmış,mesela asla yememen gereken şeyler, kullanmaman gereken kozmetik ürünler,içmemen gerekenler ve tabi yemen gereken şeyler,kullanmaman gereken ev aletleri..Böyle bir sürü madde yazmışlar,acaba alsam mı diyorum?? 39 dolarmış ??Çok merak ediyorum neler yazıyor acaba?
ben daha olmadım stresten galibaVar galiba CNN olması lazım..bende biraz önce okudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?