Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

inş canım..zaten öğrendiğim gün eşimden önce size söyleyecem..o bir:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:az çatlasın meraktan

bende oyle yapmayı dusunuyorum tabı ben dura bılırsem esıme demeden kaydirigubbakcemile3

inş cnm ama sıraya girin bakıyım önce ben varım hep beni unutuyosunuzzz aaaakaydirigubbakcemile3

canım senı unuturmuyuzzopuyorumnanaktan senı ınşlh bu ay hamılesın gozuyle beklıyoruz ınşlh alkisalkisalkis

sağol cnm valla canan içinde öyle diyoduk ama :sinifsinif: umutlanmıyayım ben

yok oylede olma canım .hep ıyı hem kotu dusuncez kı hazırlıkllı olcaz her ıkısınede degılmıohaoldumsmile o yuzden sen genede umutlu ol..bende tabıkı kaydirigubbakcemile3

yok oylede olma canım .hep ıyı hem kotu dusuncez kı hazırlıkllı olcaz her ıkısınede degılmıohaoldumsmile o yuzden sen genede umutlu ol..bende tabıkı kaydirigubbakcemile3

tmm cnm allahtan hayırlısı olsun hakkımızda isyan etmeden yola devam edeceğim

hperıcım canım ıkımız kaldık bakk:çok üzgünüm: gel yanımda ayrı kalmıyalım barıı:1hug:

of kızlar ya 3 gün kaldı ölcemmkaydirigubbakcemile3
bu arada bişey sorcamm mesela hamıleyiz deiyelim ama bişlmiyoruz ya regl ye kadar çalışma yaptığımızda etkilermiyizki ilk başlarda ???????

bu arada bişey sorcamm mesela hamıleyiz deiyelim ama bişlmiyoruz ya regl ye kadar çalışma yaptığımızda etkilermiyizki ilk başlarda ???????

en az senin kadar bizde heyecanlıyız canım mrkla bekliyoruz.Bence bi sorun olmaz ve etkilenmez canım

canım etkılemez dıye bılıyorumm..zaten calısma esnasında agrın cok fazla olursa bellı olurmus oo sende varmı oyle bısey :kedi:

yok canım niye etkilesinki susam kadar bişey bile değilki..hiçbirşey olmaz bence.

canım etkılemez dıye bılıyorumm..zaten calısma esnasında agrın cok fazla olursa bellı olurmus oo sende varmı oyle bısey :kedi:

evet hatta ilişkiden sonra karnım acıdı hatta gazım oldu belkide bişey varsa etkilermi diyemi psikolojıkmı anlamadımkı

evet hatta ilişkiden sonra karnım acıdı hatta gazım oldu belkide bişey varsa etkilermi diyemi psikolojıkmı anlamadımkı

amaaa aynısı bende de oluyo kız bı kac gundurr eyvahedigeldismile ayy sımdıdende olmazkı bana degılmı daha cok varr CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…