Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

iki yılım bitti sınanıyorum heralde diyorum çünkü çocukları çok severim yoldan geçen çocukları bile severim eşimi bıktırdım bu konuda ondan daha sabretmem gerekiyo galiba

canım benım belkıde dedıgın gıbı sınanıyorsun ama sen allahımdan hep hayırlısını ıste ve dua et olurmu ..benım bı tanıdıgım var 7 yıldır bebek ıstıyorlar denemdedıklerı hıc bısey kalmadı ınankı..kac asılama oldu hsg cekıldı.catlatma ıgnelerı vuruldu neler neler sehır dıslarındakı doktorlara gıttı ama rabbım nasıp etmeyınce olmuyo ıste ama o kız hala ınatla bır gun halıme kalcam ben rabbım sınıyo benı belkıde deyıp hala:1hug: umut edıyoo bılıyomusun

koyuvermedim canım ya ama en yakın arkadaşının bile hamile haberini alınca insan buruluyo eksik hissediyorum kendimi eşimide üzüyorum çocuk olmayan eve aile demem biz aile olamadık diyorum bide tüpbebekte duydumki akciğer hastalarına yapılmıyomuş doğum sakıncalı diye bende ağır akciğer hastasıyım 3yıl önce ameliyat oldum bundanda üzüldüm çükü seneye yaptırmayı düşünüyoduk

kızlar az önce acayip kasıklarım ağrıdı.
hemen WC ye koştum kırmızılar gelmiş.... kötükedihüso
gelecek tarih 8 temmuz. senağlama

Allahım en yakın zamanda hayırlısını ver.... :Saruboceq:

Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun kızlar,lütfen kendinizi harap etmeyin.Bu kadar dert etmeyin bu konuyu,ilk başlarda insan çok isyan ediyor ama zaman geçtikçe kabulleniyor ister istemez.15 aydır deneyen tecrübeli adaylardan biri olarak bu konudaki bakış açınızı değiştirmenizi öneririm.Bunu şimdiden başarırsanız sonuca daha çabuk ulaşacaksınız. "Pozitif düşünce pozitif sonuç" demek istiyorum hihoyyyt

ua27 seninle adet tarihlerimiz aynı canım...var mı sende bi değişiklik?

evet canım aynıyız opuyorumnanaktan dunden berı sol tarafımda belımden bacama kadar ara ara sancım oluyo baska belırtım de yok canım :kediekı sende varmı canımmm belırtı

doğrudur canım kusura bakma içimi boşalttım rahatsız ettiysem seninde olur inşallah hep dua ediyorum allahım isteyen herkese yaşat bunu diye

Amin Aminn!!Ah canımm neyse üzülme lütfen hayırlısı buymuş,çalışmalar tam gaz devam ..Kızlar sizde bu ovulasyon testinden alıp bir deneseniz mi acaba??

benımde 14 denemem aynen katılıyorum sana canımm..ılk zamanlar bende uzuluyordum hatta hıc anne olamıcam dıye bıle dusunuyodum..ama cevremdekılerı duydukca gordukce cok sukur saglıklıyım rabbım ne zaman nasıp ederse artık dıye kendımı tesellı edıyorum artık.tabıkı esım saolsun bana cok destek cıktıı...

oyuzden kızlar hperı ıle ben tecrubelı 14.ve 15 gecırdıgımız için bu kadar uzmeyın kendınızı dıyoruzz..VE SLOGANIMIZ BUDUR..:lepiPOZITIF DUSUNCE POZITIF SONUC) :lepi:

obur aya ınşlh canımm :Saruboceq:

pozitif olalımm evet isyan yok allah sınıyo bizi isyan yok dualarımıza devam canlarımm

ya canım geldimi hanı çift çizgi çıkmıştı içini dök ağla ama regl bitince devam unutma isyan etmeden dualarımızla yolumuza devammmm

evet canım aynıyız opuyorumnanaktan dunden berı sol tarafımda belımden bacama kadar ara ara sancım oluyo baska belırtım de yok canım :kediekı sende varmı canımmm belırtı

benimde bugün karnımda bi şişkinlik var ki sorma..bide akıntım var...neye işarettir bilemeyecem..hayırlısı inş hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…