iki yılım bitti sınanıyorum heralde diyorum çünkü çocukları çok severim yoldan geçen çocukları bile severim eşimi bıktırdım bu konuda ondan daha sabretmem gerekiyo galiba
ua27 seninle adet tarihlerimiz aynı canım...var mı sende bi değişiklik?
kızlar az önce acayip kasıklarım ağrıdı.
hemen WC ye koştum kırmızılar gelmiş.... kötükedihüso
gelecek tarih 8 temmuz. senağlama
Allahım en yakın zamanda hayırlısını ver.... :Saruboceq:
neyse canlar kendinize iyi bakın çıkmak zorundayım tekrar görüşmek üzere
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun kızlar,lütfen kendinizi harap etmeyin.Bu kadar dert etmeyin bu konuyu,ilk başlarda insan çok isyan ediyor ama zaman geçtikçe kabulleniyor ister istemez.15 aydır deneyen tecrübeli adaylardan biri olarak bu konudaki bakış açınızı değiştirmenizi öneririm.Bunu şimdiden başarırsanız sonuca daha çabuk ulaşacaksınız. "Pozitif düşünce pozitif sonuç" demek istiyorum hihoyyyt
doğrudur canım kusura bakma içimi boşalttım rahatsız ettiysem seninde olur inşallah hep dua ediyorum allahım isteyen herkese yaşat bunu diye[/QUOT
ask olsun onasıl laf canımmm rahatsızlık lafını bı daha deme sakın burda herkez derdını anlatım paylasıyor.asla oyle dusunme rahatsızlık verseydın bana sana asla cvp yazmadım kırıldım ama bu lafına kardelencımm :umursamaz:
ben geldimmm:teytey:
benımde 14 denemem aynen katılıyorum sana canımm..ılk zamanlar bende uzuluyordum hatta hıc anne olamıcam dıye bıle dusunuyodum..ama cevremdekılerı duydukca gordukce cok sukur saglıklıyım rabbım ne zaman nasıp ederse artık dıye kendımı tesellı edıyorum artık.tabıkı esım saolsun bana cok destek cıktıı...
oyuzden kızlar hperı ıle ben tecrubelı 14.ve 15 gecırdıgımız için bu kadar uzmeyın kendınızı dıyoruzz..VE SLOGANIMIZ BUDUR..:lepiPOZITIF DUSUNCE POZITIF SONUC) :lepi:
evet canım aynıyız opuyorumnanaktan dunden berı sol tarafımda belımden bacama kadar ara ara sancım oluyo baska belırtım de yok canım :kediekı sende varmı canımmm belırtı
ben geldim kızlar sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?