• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Benim her ay göğislerim acır ama kasıklarım bu kadar erken ağrımazdı...onu da üşütmeye bağlıyorum :) umutlanmayayım diye :kedi:

ay ama bu sefer çok acıyo benim göğüslerim resmen büyüyo sankı kaydirigubbakcemile3 ay evet hüsrana uğramamak için bende bağlamıyorum ama

ay ama bu sefer çok acıyo benim göğüslerim resmen büyüyo sankı kaydirigubbakcemile3 ay evet hüsrana uğramamak için bende bağlamıyorum ama

Ben hamileysen göğüslerin ucunun rengi koyulaşır diye duymuştum..acaba öyle bişey var mı?Hiç duyan var mı ? :kedi:

Ben hamileysen göğüslerin ucunun rengi koyulaşır diye duymuştum..acaba öyle bişey var mı?Hiç duyan var mı ? :kedi:
ben hamile kaldığım zaman hiçte öyle olmamıştı kıslar,yani koyulaşma 6. haftadan sonra olmuştu.Ama göğsümün ucu ınanılmaz acıyordu.Bu acıyı normal regl acısıyla karıştırmak imkansız kısslarr

bende ayın 11 de soğan suyuna başlıyorum benimle beraber başlıyacak arkadaş aranıyoorolumunekankayizsmile

tanıdıklarımın hep bu sekılde koyulasma olmustu goguslerınde canım demekkı her ınsanda olmuyo belkıı:uhm:

Back