sen yeni regl olmadınmı cnm
Yok canım 15 inde olcam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yeni regl olmadınmı cnm
regl nezmandı
burasıda kapalı serin,can sıkıcısivasta bugün hava çok güzel bol güneşli hihoyyyt:sm_cool::teytey:
Amanınnnn heyecanlandım15 Haziran :)
Yok canım 15 inde olcam..
burasıda kapalı serin,can sıkıcı
oylemii ay başka arkadaşla karıştırıdım nalan la tamam
ayyyyyyyy heyecanlandım bende benimde 14 hazirannn
Benim her ay göğislerim acır ama kasıklarım bu kadar erken ağrımazdı...onu da üşütmeye bağlıyorum :) umutlanmayayım diye :kedi:
ay ama bu sefer çok acıyo benim göğüslerim resmen büyüyo sankı kaydirigubbakcemile3 ay evet hüsrana uğramamak için bende bağlamıyorum ama
Eşimin işi gereği gezinti halindeyiz de ondan,aslında Manisa ama şu anda Afyon Sultandağıdiğer yazmışsın neresi diğer oluyo kaydirigubbakcemile3
maşallah inşallah bu ay çok çok hamiş haberi alacağız burdan
Ben hamileysen göğüslerin ucunun rengi koyulaşır diye duymuştum..acaba öyle bişey var mı?Hiç duyan var mı ? :kedi:
ben hamile kaldığım zaman hiçte öyle olmamıştı kıslar,yani koyulaşma 6. haftadan sonra olmuştu.Ama göğsümün ucu ınanılmaz acıyordu.Bu acıyı normal regl acısıyla karıştırmak imkansız kısslarrBen hamileysen göğüslerin ucunun rengi koyulaşır diye duymuştum..acaba öyle bişey var mı?Hiç duyan var mı ? :kedi:
Ben hamileysen göğüslerin ucunun rengi koyulaşır diye duymuştum..acaba öyle bişey var mı?Hiç duyan var mı ? :kedi:
tanıdıklarımın hep bu sekılde koyulasma olmustu goguslerınde canım demekkı her ınsanda olmuyo belkıı:uhm:
Ben yüz üstü yatamamıştım okadar acı vardı göğüslerimde.