• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

kaydirigubbakcemile3 cuma için söz veremem arkadaşlar, eşim cumartesi sabahına kadar yok. dayanamazsam yaparım ama tabi

Kızlar çok hoşuma gitti bu söz..

Ey gönül ! Asla unutma ! Kısmet etmişse Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir...Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür...

Ey gönül ! Asla unutma ! Kısmet etmişse Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir...Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür...

evet canım çok güzelmiş söz
Ey gönül ! Asla unutma ! Kısmet etmişse Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir...Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür.

alkisalkisalkis

Ey gönül ! Asla unutma ! Kısmet etmişse Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir...Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok güzelmiş duymuştum daha öncede çok çok doğru

kızlar bende de beyaz ve yoğun kıvamlı bi akıntı var, hatta hastamı oldum acaba diye WC ye koşuyorum ama hasta değilim. yarım saatte bir lavaboya gider oldum kafamçokkarıştı
inş cnm bebiş gelir ama nette okuduğumda 6 hafta sık idrar çıkma diye yazıyodu ama çoğu insanda bence belirtiler başka başka

:lepi:eveeeeet cuma yapsın diyen arkadaşlar kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
cuma mübarek gün yap :)

dışarda felaket yağmur başladı hazırlandım çıkmak üzereydim ne zaman gelcek bu yaz yaohaoldumsmile:gitme:

kızlar kızlarr ben de geldımmm:teytey:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Nimett07, ua27, darkangellove58, Porkadal, busecan35, ozpar, denizmavisi_84, disem, CNNYSR
:nazar: :nazar:

Back