- 12 Mart 2010
- 1.679
- 5
- 116
Bende şu an yatamıyorum yüzüstü ama uçları acımıyor genel olarak bütün halinde acıyor :)
evet canım yuz ustu yatılamıyormus hıc acısından:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şu an yatamıyorum yüzüstü ama uçları acımıyor genel olarak bütün halinde acıyor :)
tanıdıklarımın hep bu sekılde koyulasma olmustu goguslerınde canım demekkı her ınsanda olmuyo belkıı:uhm:
varda bide pütürlü olcakmış oda var ama göüğlerim baya bi acıyo sanki büyüyyo damarlarım acıyo sankıBen hamileysen göğüslerin ucunun rengi koyulaşır diye duymuştum..acaba öyle bişey var mı?Hiç duyan var mı ? :kedi:
ne güzel il il görüyosun ohhEşimin işi gereği gezinti halindeyiz de ondan,aslında Manisa ama şu anda Afyon Sultandağı
6. haftadan sonra oluyomuş çoğu şey zaten ilk 2 hafta yerleşme vs. zaten 3. haftada anca belirtiler bencede herkese göre değişir kimi anlamıyo bile ya hamıle olduğunu o da var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben hamile kaldığım zaman hiçte öyle olmamıştı kıslar,yani koyulaşma 6. haftadan sonra olmuştu.Ama göğsümün ucu ınanılmaz acıyordu.Bu acıyı normal regl acısıyla karıştırmak imkansız kısslarr
inş hayılrı haber alırız sendenben piskolojik hamile olmaktan korkuyorum. devamlı kendimi yokluyorum. adet olacak olsam şuan belimin çok ağrıyor olması gerekirdi ama ağrımıyor. Tek farklılık sık idrar ve akıntı.
evet canım yuz ustu yatılamıyormus hıc acısından:kedi:
Kızlar ben çıkıyorum..Kedimi aşıya götüreceğim :) yarın görüşmek üzere..kendinize iyi bakın..opuyorumnanaktan
Ayyy çok tatlısınız yazdıklarımı okumadınızmıben normalde yüzüstü yatamam hep yan yatarım
bende yan yatarım kaydirigubbakcemile3 pekı bız nasıl anlıcaz yuz ustu yatamıyoz sırnaşık şey
valla anlamadın nasıl anlayacağımızı sanırım bekleyip görcez kaydirigubbakcemile3ben normalde yüzüstü yatamam hep yan yatarım
bende yan yatarım kaydirigubbakcemile3 pekı bız nasıl anlıcaz yuz ustu yatamıyoz sırnaşık şey
Hatırladığım kadarıylaşöyleydi;reglime 10 gün kala falan başlamıştı karın ağrım ama sanki ertesi gün olcakmışımgibiydi,bide ayakparmaklarım buzgıbı oluyodu,sonra bigün öyle şiddetlenmiştiki karın ağrım iki büklüm kalmıştım ayakta ne ileri ne geri karnım ağrıyla resmen gerilmişti aha demiştim regl olcam kesin
Ayyy çok tatlısınız yazdıklarımı okumadınızmı
evet hamileymişim çok beklemedim zaten reglimi 1 gün geçince test yaptım .valla anlamadın nasıl anlayacağımızı sanırım bekleyip görcez kaydirigubbakcemile3
eee sonra hamıle olduğun mu ortaya çıktı herkesde başka başka galiba
Ayyy çok tatlısınız yazdıklarımı okumadınızmı
sende çok tatlısın şekerim valla adetle bir karıştık biz son 4 günüm ya adet sancım hiç yok içtiğim ilaçtan mıdır nedir ama müthiş göğüs ağrım var sabhaları keyifsizim bi tuhaf oluyo midem adett yaklaşıyo ya diyorum çözemedim henüz ama göğüslerim ha patladı ha patlıycak kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
bende 1 yıl beklemiştim hamileliği,anlıyorum seni insan her ay kendini dinlemekten takip etmekten her şeyden sonuç çıkarmaya çalışmaktan sıkılıyo.......ay canım o senın sekerlıgın..ınankı 1 yıldır ne halde oldugumu bende cozemedım
kafamçokkarıştı
sen heycan yap senın gunun gelıyor.benım daha 10 gunum varrrohaoldumsmile ve benım regl ken ne sancım olur.ne goguslerım agrır.cok az belım agrır ertesı gunde zaten regl olurumeyvahedigeldismile ama ınşlh bu ay iğne sayesınde regl olmamda mujdelı haber alırım:lepi: