hafif bişey dün daha yoğundu bilmiyorum ya ne olduğunu dün gene akıntı vardı kasık ağrım vardı hafif son 6 günüm kaldı regl me
ay canım yaa bu belırtıler gebelıktede oluyo ınşlh senınkı gebelık belırtısıdır yaahihoyyyt normalde goguslerınde sıslık olurmuydu :kedi:
oluyodu evet cnm regl me yakın valla karıştım ben anlamadım ateşimde zaten 36,2 de sabıtlendi ama o zaman içtiğim ilaç da göğüslerimi etkiliyodu valla bilemedim:sinifsinif:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kızlar lütfen kendinizi bu kadar dinlemeyin,bende aynen öyle yaptım her ay olduğundan daha çok umutluydum bu ay ama olmadı yine..Her belirtiyi farklı algılayıp acaba hamilemiyim diye düşünmekten başka birşey yapmıyoruz bu da farkında olmadan bizi ağır bir yük altında bırakıyor.Biraz oluruna bırakın lütfen..Böyle söylüyorum diye bana kızmayın,bizi bizden daha iyi anlayan kimse .Hepimizin iyiliği için söylüyorum..Bende dünyadaki herşeyden çok istiyorum anne olmayı bu 15.denememdi,ama lütfen bu kadar kendinizi bu olaya endekslemeyin..Hayırlısını dileyip sabredin ve bu konuyu bu kadar düşünmeyin..
tabiki birbirimizle dertleşip konuşacağız bu konuları,başka kimle konuşabiliyoruzki,sakın yanlış anlamayın beni..Söylemediklerim tamamen daha stressiz ve sakin kalabilmeniz,büyük hayal kırıklığı yaşamamanız için..Allah'tan diliyorumki en kısa zamanda hayırlısıyla yavrularımızı bize kavuştursun..Ama sabretmemiz ve büyük bir sınavdan geçmemiz gerekiyor sanırım...
tabiki birbirimizle dertleşip konuşacağız bu konuları,başka kimle konuşabiliyoruzki,sakın yanlış anlamayın beni..Söylemediklerim tamamen daha stressiz ve sakin kalabilmeniz,büyük hayal kırıklığı yaşamamanız için..Allah'tan diliyorumki en kısa zamanda hayırlısıyla yavrularımızı bize kavuştursun..Ama sabretmemiz ve büyük bir sınavdan geçmemiz gerekiyor sanırım...
Kızlar lütfen kendinizi bu kadar dinlemeyin,bende aynen öyle yaptım her ay olduğundan daha çok umutluydum bu ay ama olmadı yine..Her belirtiyi farklı algılayıp acaba hamilemiyim diye düşünmekten başka birşey yapmıyoruz bu da farkında olmadan bizi ağır bir yük altında bırakıyor.Biraz oluruna bırakın lütfen..Böyle söylüyorum diye bana kızmayın,bizi bizden daha iyi anlayan kimse .Hepimizin iyiliği için söylüyorum..Bende dünyadaki herşeyden çok istiyorum anne olmayı bu 15.denememdi,ama lütfen bu kadar kendinizi bu olaya endekslemeyin..Hayırlısını dileyip sabredin ve bu konuyu bu kadar düşünmeyin..
inşşşşşşş cnminşallah bu ay hepinizin istediği pozitifleri görürsünüz.inşallah...:Saruboceq:
Evet çünkü bende her ay büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum,ve artık çok sıkıldım hayatımın merkezinde bu konunun olmasından..Biraz farklı şeylerle uğraşmak,düşünmek istiyorum,tabiki bu kadar çok istediğim birşeyi kafmdan çıkarıp atmam mümkün değil ama en azından bu kadar çok düşünmeyeceğim bu konuyu artık..Herşeyi akışına bırakacağım.İnanıyorum ki Rabbim doğru zamanda bebişlerimizi bize verecek.Neden biz sevdiği kullarından böyle bir mutluluğu esirgesin ki,olmuyorsa da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur...
kızlar ya dudak çevremde kuruluk oluştu.napablrm?ne önerirsiniz?
merhaba kızlar,
ben regl oldum yeni tarihim 8 temmuz umutlarım azalıyo ayakta kalmaya çalışıyorum ama moralim çok bozuk temmuzda da olmayacak ağustosta da eylülde de düşünmek istemiyorum sadece avazım çıktığı kadar ağlayıp rahatlamak va bu konuyu uzun bir süre düşünmemek üzere bir kenara atmak istiyorum.
merhaba kızlar,
ben regl oldum yeni tarihim 8 temmuz umutlarım azalıyo ayakta kalmaya çalışıyorum ama moralim çok bozuk temmuzda da olmayacak ağustosta da eylülde de düşünmek istemiyorum sadece avazım çıktığı kadar ağlayıp rahatlamak va bu konuyu uzun bir süre düşünmemek üzere bir kenara atmak istiyorum.
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?