Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Kızlar lütfen kendinizi bu kadar dinlemeyin,bende aynen öyle yaptım her ay olduğundan daha çok umutluydum bu ay ama olmadı yine..Her belirtiyi farklı algılayıp acaba hamilemiyim diye düşünmekten başka birşey yapmıyoruz bu da farkında olmadan bizi ağır bir yük altında bırakıyor.Biraz oluruna bırakın lütfen..Böyle söylüyorum diye bana kızmayın,bizi bizden daha iyi anlayan kimse .Hepimizin iyiliği için söylüyorum..Bende dünyadaki herşeyden çok istiyorum anne olmayı bu 15.denememdi,ama lütfen bu kadar kendinizi bu olaya endekslemeyin..Hayırlısını dileyip sabredin ve bu konuyu bu kadar düşünmeyin..

tabiki birbirimizle dertleşip konuşacağız bu konuları,başka kimle konuşabiliyoruzki,sakın yanlış anlamayın beni..Söylemediklerim tamamen daha stressiz ve sakin kalabilmeniz,büyük hayal kırıklığı yaşamamanız için..Allah'tan diliyorumki en kısa zamanda hayırlısıyla yavrularımızı bize kavuştursun..Ama sabretmemiz ve büyük bir sınavdan geçmemiz gerekiyor sanırım...

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar
içimden bir ses bu ay çok kişinin hamile kalacağını söylüyor.havalarda ısındı kesin yumurtalarımız ii çalışmıştır..
Arkadaşlar geçmiş sayfalarda sadece folik asit kullandığını söyleyenler var bence B12 vit ile birlikte kullanın öylesi daha doğru oluyor.
Hilal canım geçmiş olsun herşey bizlerin başına geliyor.İnşallah bu dertlerin sonunda bizi çok mutlu güzel günler bekliyor.Basur bendede vardı.Sıcak suya otur dediler düşünsene yurtta kalıyordum sıcak suya nasıl oturayım dimi.neyse utana sıkıla doktora gittim bir ilaç verdi daflon diye. 2 tane yuttum o günden beri şeytan kulağına kurşun bir daha hiç basur olmadım.ameliyattan dolayı olmuştur dimi sende? lavaboya gidemiyorsundur kabızlıktan olmuştur heralde.o da geçer neler neler geçmedi ki...

Edammm acele et hafta sonunu beklemede bize güzel haberler ver.Hepimizin ihtiyacı var.Bize umut olursun.yerimseniben
kendinize ii bakın kızlar.

ay canım nıye kızalım sana ask olsun bızı bızden daha ıyı kım anlaya bılırkı demı amaopuyorumnanaktan cok haklısın dedıklerınde benımde 14.denemem ama hala bısey yok bende de ama her ay aynı belırtılerı bende gebelıge yorum yapıyordum tabıkı sonucu husranla bıtıyodu ama elımde degıl halada olurmu olmazmı dıye dusunmeden de edemıyorumm..azcıkta olsa dusunmesek cok guzel olcak ama nasıl onuda bılmıyorum off offf CADIARZU

sana sonuna kadar katılıyorum..yine biz üzülüyoz ohaoldumsmil

sana sonuna kadar katılıyorum..arkadaşım yine biz üzülüyoz

Seni neden yanlış anlayalım canım sen doğru olanı söylüyorsun bu kadar kendimizi dinleyip acaba acaba demekten o kadar kafamızı takıyoruzki olmayınca büyük bir hayal kırıklığına uğruyoruz sende sabretmemizi söylüyorsun evet sabredelim

haklısın cnm ya kızmak ne kelime ama elde değilki aslında çok doğru negatif olunca daha hüsran yıkılış regl bitince tekrar gülüyorum felan umutlanıyorum allahtan hayırlısı başka bişey sitemiyoruz

inşallah bu ay hepinizin istediği pozitifleri görürsünüz.inşallah...:Saruboceq:
inşşşşşşş cnm

Evet çünkü bende her ay büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum,ve artık çok sıkıldım hayatımın merkezinde bu konunun olmasından..Biraz farklı şeylerle uğraşmak,düşünmek istiyorum,tabiki bu kadar çok istediğim birşeyi kafmdan çıkarıp atmam mümkün değil ama en azından bu kadar çok düşünmeyeceğim bu konuyu artık..Herşeyi akışına bırakacağım.ınanıyorum ki Rabbim doğru zamanda bebişlerimizi bize verecek.Neden biz sevdiği kullarından böyle bir mutluluğu esirgesin ki,olmuyorsa da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur...

çok haklısın cnm aynen katılıoyorum

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı
|eelifes
|yabangulu07
|manikk
|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT|Deneme Sayısı
CNNYSR|08.06.2010|1.deneme
karakaya|08.06.2010|
japonica|09.06.2010|
darksoulriver|10.06.2010|
cat27|10.06.2010|
darkangellove58|12.06.2010|
gizem.85|13.06.2010|
civcivelek|13.06.2010|
busecan|14.06.2010|4.deneme
mse121822|15.06.2010|5.deneme
pretty9217|15.06.2010|3.deneme
Nimett07|15.06.2010|1.deneme
gyshnky|16.06.2010|
cici_22|17.06.2010|
hayat!!!|17.06.2010|11.deneme
ozpar|20.06.2010|1.deneme
ua27|20.06.2010|13.deneme
abiyekuzu|22.06.2010|
_dreamlike_|22.06.2010|1.deneme
lidya81|22.06.2010|sayısını hatırlamıyor
nurberra|23.06.2010|13.deneme
banu77|24.06.2010|
tırtılkurabiye|26.06.2010|1.deneme
ozlemyalcinkaya|28.06.2010|
biozard|28.06.2010|5 yıl
1masal|30.06.2010|15.deneme
hperi|05.07.2010|16.deneme
CEZA83|06.07.2010|7.deneme
N_a_l_a_n|08.07.2010|
mervos|?|
hilal24|?|
[/table]

Beklemedekiler
[table="head"]Kullanıcı Adı|GAT|Deneme Sayısı
edammm|06.06.2010|
duygudb|03.06.2010|haber yok
leguin|02.06.2010|haber yok
angelic|01.06.2010|haber yok
[/table]

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
ben regl oldum yeni tarihim 8 temmuz umutlarım azalıyo ayakta kalmaya çalışıyorum ama moralim çok bozuk temmuzda da olmayacak ağustosta da eylülde de düşünmek istemiyorum sadece avazım çıktığı kadar ağlayıp rahatlamak va bu konuyu uzun bir süre düşünmemek üzere bir kenara atmak istiyorum.

arkadaşım olumunekankayizsmile en azında temmuzda yalnız olmuyacam bende umudumu temmuza bıraktım..kaydirigubbakcemile5

cnm benim ağla içine atma rahatlarsın ne yapalım cnm umutlarımızı tüketmiycez dualarımıza devam ne olur

canım benim ne desem üzüleceksin.ama 4 hafta var yeni umuduna.nekadar kısa bi süre.öyle düşün.temmuz ağustos niye olmaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…