• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

haziran ayındamıyız mart ayındamı anlamdım..kaç gündür soğuk yağmur yeter yaz bitcek biz daha bişey anlamadık...boshayallersmile

bende iyiyim kızlar sağolun,istanbulda çok yağmur var ,herkes sırılsıklam geldi işe ..
geçmiş olsun cnm bu mevsımde bu yağmur herşey değişti valla

normalde sırtımın, belimin ve karnımın ağrıyor olması gerekirdi şuan ama yok. adetim çok sancılı geçer normalde...

inş cnm hamılesindir ne zman test yapcan peki

gunaydın kızlar ben geldımmm:teytey: nasılsınız bakıyımm

günaydın cnm ii sen nasılsın

iyim canımm nolsun yaaa...burdakı havalara guvenılmıyo artık sabah gunluk guneslıktı 1 saat sonra bır yagmur tutdu hıc sormaakafamçokkarıştı sen nasılsın bakalımmm

iyim canımm nolsun yaaa...burdakı havalara guvenılmıyo artık sabah gunluk guneslıktı 1 saat sonra bır yagmur tutdu hıc sormaakafamçokkarıştı sen nasılsın bakalımmm

o hava modeli heryerde aynı canım sabah işe gelirken burdada güneşti şimdi ise yağmur yağıyor.Türkiye geneli böyle

hafif bişey dün daha yoğundu bilmiyorum ya ne olduğunu dün gene akıntı vardı kasık ağrım vardı hafif son 6 günüm kaldı regl me

hayırlısı olsun canım yaa stres yapma olurmu olursada allatdan olmazsada napalımmakannehir

ama bırden cok bulantın olmaz kı zaten hafoften baslar bulantıgunun gectıkcede ıyıce bellı eder bulantı ınşlh hakkında hayırlısını nasıp eder rabbım :Saruboceq:

hafif bişey dün daha yoğundu bilmiyorum ya ne olduğunu dün gene akıntı vardı kasık ağrım vardı hafif son 6 günüm kaldı regl me

hayırlısı olsun canım yaa stres yapma olurmu olursada allatdan olmazsada napalımmakannehir

ama bırden cok bulantın olmaz kı zaten hafoften baslar bulantıgunun gectıkcede ıyıce bellı eder bulantı ınşlh hakkında hayırlısını nasıp eder rabbım :Saruboceq:

ewt inş allah bu kez boş çevirmez beni ve benim gibi isteyen herkesi göğüslerim de acıyo ama regl belirtiside olabilir

ay canım yaa bu belırtıler gebelıktede oluyo ınşlh senınkı gebelık belırtısıdır yaahihoyyyt normalde goguslerınde sıslık olurmuydu :kedi:

Back