geçmiş olsun cnm bu mevsımde bu yağmur herşey değişti vallabende iyiyim kızlar sağolun,istanbulda çok yağmur var ,herkes sırılsıklam geldi işe ..
normalde sırtımın, belimin ve karnımın ağrıyor olması gerekirdi şuan ama yok. adetim çok sancılı geçer normalde...
bende iyiyim kızlar sağolun,istanbulda çok yağmur var ,herkes sırılsıklam geldi işe ..
günaydın canlarım nasılsınız bu sabah bakalım
günaydın cnm ii sen nasılsın
günaydın cnm ii yorgunum valla tuhaf hisler var huzursuzumm anlamadım
iyim canımm nolsun yaaa...burdakı havalara guvenılmıyo artık sabah gunluk guneslıktı 1 saat sonra bır yagmur tutdu hıc sormaakafamçokkarıştı sen nasılsın bakalımmm
hafif bişey dün daha yoğundu bilmiyorum ya ne olduğunu dün gene akıntı vardı kasık ağrım vardı hafif son 6 günüm kaldı regl mehayırdır canım yaa..neyın var:uhm: bulantın varmıı ay varsa ınşlh bebiş vardır ondan boylesındır:Saruboceq:
hayır olsun inş cnmaaa hayırdır inşallah canım
hafif bişey dün daha yoğundu bilmiyorum ya ne olduğunu dün gene akıntı vardı kasık ağrım vardı hafif son 6 günüm kaldı regl me
hayırlısı olsun canım yaa stres yapma olurmu olursada allatdan olmazsada napalımmakannehir
ama bırden cok bulantın olmaz kı zaten hafoften baslar bulantıgunun gectıkcede ıyıce bellı eder bulantı ınşlh hakkında hayırlısını nasıp eder rabbım :Saruboceq:
hafif bişey dün daha yoğundu bilmiyorum ya ne olduğunu dün gene akıntı vardı kasık ağrım vardı hafif son 6 günüm kaldı regl me
hayırlısı olsun canım yaa stres yapma olurmu olursada allatdan olmazsada napalımmakannehir
ama bırden cok bulantın olmaz kı zaten hafoften baslar bulantıgunun gectıkcede ıyıce bellı eder bulantı ınşlh hakkında hayırlısını nasıp eder rabbım :Saruboceq:
ewt inş allah bu kez boş çevirmez beni ve benim gibi isteyen herkesi göğüslerim de acıyo ama regl belirtiside olabilir
bitanem inşallah hepsi bebiştendir ve sende bu ay çift çizgiyi gören hamişlerden olursun:Saruboceq::CüvCüv:
ay canım yaa bu belırtıler gebelıktede oluyo ınşlh senınkı gebelık belırtısıdır yaahihoyyyt normalde goguslerınde sıslık olurmuydu :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?