:teytey::teytey: TEY TEY KIZLAR HAYDİİİİ :teytey::teytey::teytey:
Haziran ayında hamile kalmak isteyenler sıkıntılarımızı sevinçlerimizi bu topikte paylaşalımmı nedersiniz?
kızlar hani sayfada aşağıda bir reklam var varis kremi,ben ondan aldım başladım kullanmaya..varisi olan varsa tavsiye ederim..daha 3 gün oldu ama iyi geldi,1 ayda tamamen geçeceğini idda ediyorlar.Hakikatende geçirir gibi görünüyor..
bende şu inceltici kremden alanvar mı diye soracaktım. kullanan varsa etkisini gördümü?
ay canım ya bende almayı düşünüyordum ama bir türlü güvenemiyordum.İlerlemiş varislerdede etkili oluyomudur acaba annemin varisleri ilerlemiş durumdada biraz
inceltici kremler genellikle tek başına pek etki yapmıyor canım,yanında mutlaka diyet ve spor yaparsan toparlanmana yardımcı oluyor..Ben selülit için krem kullanıyordum ,bir bıraktım kullanmayı selülitlerim 2 katı arttı .. o yüzden genelde yanında spor ve diyetle desteklemek lazım ,yoksa bırakınca daha kötü oluyor.
kızlar çok fena midem bulanıyooo yaaaaaaaaaaaa
hadiiii canım.inş hadi bakayım.
bende de kilolar almış başını gidiyo.geçen yılki pantolonlarım olmuyo.
inş cnm inş belkide regl 1 hafta var ondan mı diyorumay canım inşallah hamilesindir sacede ondan dolayıdır bu bulantı
hayırdır inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?