• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında bahçeci de tüp bebeğe başlayanlar alayım sizi

Sinsirella1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
65
45
8
38
merhaba Haziran ayında bahcecide tüp bebeğe başlayacaklar birbirimizin deneyimlerinden faydalanalım dertleşelim diye açtım.beni altıncı tüp bebeğe başladım Kübra Boynukalın ile bakalım sizlerin doktorları kim tedavinin nerelerindesiniz

Merhaba

24 Mayısta Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde transferim gerçekleşti şuan hamileyim.
Benimde doktorum Kübra hanımdı. Bilgili bir doktor fakat ben pek memnun kalmadım.
Asistanı da doktor da whats up dan yazdığımda cevap vermediler. İlaçlarımı nasıl kullanıcağımı 2 gün sonra artık ısrarla yazınca cevap verdi asistanı. Rahim dinlendirme neden yapıyorsunuz dediğimde sözleşmede imzaladığım ücret kısmı olan yerin resmini attılar başka tek bir cümle yazmadan. Doktoru kötülemek istemiyorum Allah razı olsun hamilede kaldım ama tavırları kabaydı. Tavsiye üzerine gitmediysen doktorunu değiştir. Doğru dürüst net cevaplar vermiyolar.
Zaten bahçecide labaratuar koşulları çok iyi olduğu için tutma olasılığı yüksek oluyor. Yani istediğin doktora gidebilirsin.
Mesela Mustafa Bahçeci ye direk giden bikaç hastayla konuştum. Çoğu muayenede Mustafa bey olmuyormuş yurt dışında oluyormuş yerine başka doktor bakıyormuş. Youtube da bahçeci sayfasında doktorların röportajları falan var ordan da bakabilirsin belki yardımcı olur. Tedavide Pozitif olmak çok önemli. Hazır hissettiğinde başla. Birde 15 milyara yakın para harcadım. Seninle deneyimimi paylaşmak istedim. Benimde üçüncü denememdi. İlk ikisi devlette olmuştu.
Allah yardımcın olsun inşallah iyi haberler alırsın.

Merhaba

Bende tüp bebek araştırması yapıyorum. Bu konuda hiçbişey bilmiyorum. Mesela bahçeci de muayeneye gittikten sonra bir yol haritası çiziliyor maaliyet çıkarılıyor. Harcadığın 15 bin lira bütün doktorlar için mi geçerli. Mesela bülent tıraşa gidilse bu fiyat değişiyor mu?

Merhaba

Bende tüp bebek araştırması yapıyorum. Bu konuda hiçbişey bilmiyorum. Mesela bahçeci de muayeneye gittikten sonra bir yol haritası çiziliyor maaliyet çıkarılıyor. Harcadığın 15 bin lira bütün doktorlar için mi geçerli. Mesela bülent tıraşa gidilse bu fiyat değişiyor mu?
Eurofertil tavsiye ederim. Hem ilk görüşmeleri ücretsiz hem de çok güleryüzlü bir kadrosu var. Diğer yerlere göre de daha uygun. Üstelik rapor var ise sgk anlaşması da var. Eğer benimle iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.

Bende katılıyorum , Kübra boynukalın ın tavırları çok kaba, ne kadar basarılı bir doktor olursa olsun bu tedavi gerçekten çok stresli insan destek arıyor.Dedikleri gibi bahçecinin zaten embriyologlrı iyi zaten doktor farketmez

Back