- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #1.681
Amin canisi amiinnnn hepmberaberrr insallahVarmis valla sonucu da guzel olur insallah can
Sennyarin sabah yapiyormusun testttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canisi amiinnnn hepmberaberrr insallahVarmis valla sonucu da guzel olur insallah can
Huuu canisiii hosgeldinnm.. bende merak ettim seni... tamam carsamba olsun hadi seni,i kircamSahalara döndüm Canım nihayet evimdeyim pazar benim 4.günüm ama çıkmaz ki Çarşamba yapmayacak mıydık
Ben gezmeyi sakincali görmüyorummm ... agir kaldirmamaya gayret göstrr .. geris takdiri ilahi...Cok gezdim cok surekli evdemisiniz mecbur saglik ocagina igne icin hergün yuruyorum. E kizda var park diye tutturunca aksamları bide parka çıkıyoruz. Ama taktiri ilahi diyorum. Olacaksa bunlar mani olmaz. Emeklerimiz bosa gitmez isallah hepimizin.
Transfer günü sayilmiyo... yank bugün senin 5. gün embrionla 1. günün.. 3. gün embrionla 3. gününSelam kızlar..transferden sonra nasıl gün sayıyoruz?Transfer günü 1.gün mü 0.gün mü?Sadece 1 gün olmuş transfer olalalı sanki 1 hafta gibi geldi bana..Nasıl doldurucaz günleri bakalım.
Transfer günü sayilmiyo... yank bugün senin 5. gün embrionla 1. günün.. 3. gün embrionla 3. günün
Ay ne bileyim . Kendim yapmaya alistim ya iğneleri ehehehehKoca iğneyi kalçadan kendin nasıl yapacaksın alemsin
Sen güclü bi annesinnnn üstesinden biiznillahh gelirsinKızlar yarın opu olacağım çok heyecanlıyım
Eminimmmmm var mi ana kucagi , ay yani ana rahim gibisiiiUmarım sevmişlerdir annelerinin karnını umarım o pipetten daha rahatdırlar.. :)
Ben de heyecanlndim şimdi senin adına narkoz işin içine girince.Kızlar yarın opu olacağım çok heyecanlıyım
Ayyy bilmiyorum yaaa pazar sabah a bırakabilirim cicişAmin canisi amiinnnn hepmberaberrr insallah
Sennyarin sabah yapiyormusun testttt
Sakin ol tatlış heyecanlanacak birşey yok anestezi alacaksın uyandığında biraz karnın ağrıyacak sonra geçicek eve gidip yatıcaksın bu kadar sonra da kaç yumurtacık bòlunmus onun haberini bekliceksinKızlar yarın opu olacağım çok heyecanlıyım
Bende pazartesine birakmazsam iyiAyyy bilmiyorum yaaa pazar sabah a bırakabilirim ciciş
Ayy ne güzel dedin öyle annesin filan diye pek mutlu oldum canım sağolSen güclü bi annesinnnn üstesinden biiznillahh gelirsin
Ben de heyecanlndim şimdi senin adına narkoz işin içine girince.
Sakin ol tatlış heyecanlanacak birşey yok anestezi alacaksın uyandığında biraz karnın ağrıyacak sonra geçicek eve gidip yatıcaksın bu kadar sonra da kaç yumurtacık bòlunmus onun haberini bekliceksin
Eminimmmmm var mi ana kucagi , ay yani ana rahim gibisiii
Ilkinde cok cahildim.. olucak diye düsündüm hep negstif olabilecegi inan aklima gelmedi.. cünkü cok forumda okumadim simdiki gibi..cahildim yani... artik cok degisti valla bazen bilmemek cahil olmak cok daha iyi.. körü körüne gidiyorsun ... daha iyi inanki..Ya ben gerçekten çok heyecanlıyım bu tam bi mucize..sen daha önce tatmışsın bu duyguyu bize biraz anlatsana,hislerini özellikle?Pozitifi göreceğini hissetmiş miydin?Ben hiçbir şey hissedemiyorum çok inanılmaz bi şeymiş gibi geliyo.
Hayırlısı olsun tatlımBende pazartesine birakmazsam iyi
migrostan almıştım ben mavi kapakli cam kavanozda nescafe marka ustunde kafeinsiz yaziyor zaten. canim kahve cekince arada ondan içiyorum bi de soguk sütle soguk nescafe yapiyorum müthiş oluyor :)))Nerde var kafeinsiz nescafe