evet aynen opuya gelirken duş al hiçbir şey sürmeden gel demişlerdi canım..
ben ilkinde sadece opu işlemi için 4200 tl ödemiştim canım, 7 ay önceki fiyat bu.. şimdiki durum ne bilmiyorum, yarın öğrenince bana da söyle de ona göre hazırlıklı gidelim biz de..
benim 10. günde pozitif olmuştu 4 haftalık hamilesin demişti doktorum.. bir hafta sonra kese görmek için ultrasona çağırıyorlar ve 6. hafta da kalp atışını duymak için çağırıyorlar.. hadi hayırlısı ne güzel heyecanlar...
canım hiç korkma benim AMH 10,8.. ilk tüp bebekte içinde bir koli yumurta var demişti doktorum
o yüzden bu tedavide ilaç dozum düşük, 150 gonal f kullanıyorum sadece.. önemli olan sayı değil kalite biliyorsun..bir koli yumurtan olmuş ne farkeder içinde bi tane kaliteli olmadıktan sonra... ohss den korkma tecrübeli bi doktora git, ben de çok korkuyordum başlarken..
hadi hayırlısı kuzum bebişlerini al gel :)
normal akışa bırakmak lazım ama elde değil yapılmıyor.. benim ilk hamilelik belirtim transferden 8 gün sonra hapşırdığımda birden kasığıma sancı girmesiydi.. normalde hapşırınca kasığımız ağrımıyor şimdi ağrıdıysa kesin hamileyim demiştim ki öyleydi :)