-
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #8.501
yok cnm gayet rahatım ... sadece geçen hafta kanamam oldu o zaman endişelendım biraz ama geçti şükür iyiyz :)benim de öyleydi toplamda 4 kez kustum o da diş fırçalayınca midem bulandı diye
onun dışında koku hassasiyetim vardı
şimdi bile mide yanmalarım diğer gebelere göre daha az
şöyle geriye dönüp bakıyorum da pimpirikle geçirdim zamanımı, sen öyle yapma olur mu
Sinkarcığım cinsiyet belli oldu muyok cnm gayet rahatım ... sadece geçen hafta kanamam oldu o zaman endişelendım biraz ama geçti şükür iyiyz :)
Canım cuma günü gideceğim kontrole inş o zaman öğrenirim sen nasılsın doğumun yaklaşmış hazırlıklar tamamlandı mu ?Sinkarcığım cinsiyet belli oldu mu
Aklıma geldin bugün
Evet tamamlandı sayılırCanım cuma günü gideceğim kontrole inş o zaman öğrenirim sen nasılsın doğumun yaklaşmış hazırlıklar tamamlandı mu ?
Merhaba bana verebilir misiniz Mersin'de yaşıyorum ona gidip tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum lütfen çok önemli benim içinbenim doktorum esra bulgan kılıçdağ görüşmeye gelmek içinde randevu alman gerekiyor istersen numarayı verebilirm birde başkentte ilk geldiğinde hangi doktora gidersen sonrasında doktor değiştiremiyorsun iyi araştır öyle karar ver
slm cnm nasılsın doğum yaptın mı? bu arada Rabbim nasip ederse benım de kızım olucak inş doktor %100 kız dediEvet tamamlandı sayılır
Heyecanla kavuşacağımız günü bekliyorum
Salı yaptım canım, erken geldi minik kuzumslm cnm nasılsın doğum yaptın mı? bu arada Rabbim nasip ederse benım de kızım olucak inş doktor %100 kız dedi
Cnm hayırlı olsun çok sevindim normal mi? Sezaryen doğum mu??Salı yaptım canım, erken geldi minik kuzum
37+5 te doğdu, şimdi bol bol emzirmeye çalışıyorum
Senin kızına da koskocaman maşallah
Spinal Sezaryen oldu, doktorum normal yanlısı değildi diretmedim ben deCnm hayırlı olsun çok sevindim normal mi? Sezaryen doğum mu??
Gözün aydın canım. Sezaryen olalı ne kadar oldu. Nasıl hissediyorsun. O eezerysn süreci nasilSpinal Sezaryen oldu, doktorum normal yanlısı değildi diretmedim ben de
Ama normal doğum süreci yaşadım allahtan, açılma sancı vs
Salı oldum canımGözün aydın canım. Sezaryen olalı ne kadar oldu. Nasıl hissediyorsun. O eezerysn süreci nasil
Canım topiğim
Herkesler iyidir umarım
Ever canım 8.5 aylık oldu bileSelam canım nasılsın ? Bebeğin nasıl büyümüş olmalı annelik nasıl geçiyor
Allahım hayırlı evlat etsin
Bu sayfadaki büyün tedaviye başlayan hanımlar inşallah hepiniz hayırlı haberleri alırsınız allahım hepinize nasip etsin ve benim gibi gamişlerede allahım bir acazda hayırlısıyla dopum yapmayı nasip etsin inşallah
Terk edilmiş topicEver canım 8.5 aylık oldu bile
Sen de hayırlısıyla kavuş kuzuna inşallah