- Emoji Skoru
- 1.538
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #8.301
Canım ben de kanama şikayetiyle gittim. 9. Gündü transferin. Bhcg istendi. Hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sen de öğrenirsin. Ama sıkıntı bitmedi benim. Kanama devam ediyor.Canım
Ben jel kullanmıyorum sadece günde üç tane fitil o kadar
Hemşir yapacak birşey yok iki gün geçsin anlayacapız dedi ama yok yok adet olmaya başlıyorum zaten belim de ağrıyo şaşkınım
Canım ben de kanama şikayetiyle gittim. 9. Gündü transferin. Bhcg istendi. Hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sen de öğrenirsin. Ama sıkıntı bitmedi benim. Kanama devam ediyor.
canım kırmızı kanama mı yoksa kahveye döndü mü
bana doktorum dün 12. hafta sonuna kadar kırmızı kanaması olan hastam vardı gayet sağlıklı devam etti gebeliği dedi
canım benim, acele edip kendini yok yere strese soktunCanım pembe pembe damlamıştı wc ye
Günlük pet koydum oda hafif lekelenmiş
Sabah oldu sonra bişiy yok
Sadece belim çok ağrıyo ve regli olucakmışım gibi kasıkda ara ara baskı var
İşteydim şimdi eve geldim ayaklarımın altına yastık koydum uzanıyorum yarın 9. Gün sabah kanda bakturıczm tabi bu lekelenme regli kanamasına dönmese inşallah
Sen hamilesin lütfen dua et benim ilk tüp bebek ve arkada dondurulmuş yok
Canım ben de kanama şikayetiyle gittim. 9. Gündü transferin. Bhcg istendi. Hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sen de öğrenirsin. Ama sıkıntı bitmedi benim. Kanama devam ediyor.
canım benim, acele edip kendini yok yere strese soktun
şuan sen zaten ilaç fitil vs kullanırken adet olamazsın, eğer bebek tutmadıysa bile o ilaçları kesince adet olabilirsin
adeti kafandan at lütfen, o belirtiler gebelik belirtisi aynı zamanda
yerleşme kanaması olabilir, içerde kanama alanı oluşmuş olabilir, sen öncelikle uzan hiçbir iş yapma
her şey güzel olacak inşallah
Canım bana tutunma gibi geldi,senin normalde test günün 10.gün müydü?Çok teşekkür ederim canım çok sağol
İnşallah inan tecrübesizlikten sitres oldum korktum açıkcası
Hayırlısı inşallah
Kesin tutunma kanaması canım meraklanma 8 yada 9.gün gelen damla şeklindeki kandan korkma demişti hemşirem bilgi kağıdında da yazıyor keşke bende de öyle bi belirti olsa tedirgin olma yat dinlen bebis in seninleÇok teşekkür ederim canım çok sağol
İnşallah inan tecrübesizlikten sitres oldum korktum açıkcası
Hayırlısı inşallah
Canım bana tutunma gibi geldi,senin normalde test günün 10.gün müydü?
Kesin tutunma kanaması canım meraklanma 8 yada 9.gün gelen damla şeklindeki kandan korkma demişti hemşirem bilgi kağıdında da yazıyor keşke bende de öyle bi belirti olsa tedirgin olma yat dinlen bebis in seninle
İnşallah güzel haberler alıcaksın canımEvet canım 10. Gün test yani cuma günü
Az kaldı ama ben yarın saba baktırıcam inşallah bebeğim benimledir lütfen dua istiyorum
Naptın canım verdin mi kan çok merak ettim seniMerhaba canlar
dün bu saatlerde pembe pembe damlalar akşam ve gece kahve rengi akıntıya döndü sanki kan parçaları kalmış kahve rengine dönmüş gibi hemşirem hala yarını bekle diyor çok sinirlendim tamam 10. Gün bakılacak kanda ama 9. Gün varsa çıkmazmı bu kahve rengi akıntıyada cvp veremiyor neyin nesi birşey demiyor çıldırıcam
Birazdan gidip en yakın hastanede kanda baktırıcam lütfen dua edin çok korkuyorum
Naptın canım verdin mi kan çok merak ettim seni
Ayyy hadi hayırlısı olsun inan bebisin seninle bende yarın sabahı bekliyorum erkenden gidip vericem sonucu alınca hemen yaz lütfenVerdim canım 1 saat sonra çıkacak hayırlısı evdeyim sırt üstü yatıyorum
Ayyy hadi hayırlısı olsun inan bebisin seninle bende yarın sabahı bekliyorum erkenden gidip vericem sonucu alınca hemen yaz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?