- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #8.061
Ayyy süper bir haber çok sevindim hayırlı olsun :) ay Ne güzel haberler alıyoruz iki gün sonra sabahtan devlet hastanesine git orda yaptır bari tahlili.. ama bu dönemide gergin geçirme lütfen yat bol bolKızlar pozitif sonuç. Ama değer olarak öğrenemedim. Yeni taşındığım şehirde misafir hastaya kan tahlili yapmıyormuş sağlık ocağı. Devlet hastanesinde sabah kan alıyormuş. Özele gittim. 90 lira para verip sadece pozitif olduğunu öğrenebildim. Öğlenden beri kan için oradan oraya gittik. Çok gerildim
Sağol canım inşallah devamı da gelir. Sağlık ocağından rica ettim. Yarın sabah kan alacaklar. Kayıtlı hasta olmamama rağmen. Öğleden sonra da sonuç çıkar inşallah.Ayyy süper bir haber çok sevindim hayırlı olsun :) ay Ne güzel haberler alıyoruz iki gün sonra sabahtan devlet hastanesine git orda yaptır bari tahlili.. ama bu dönemide gergin geçirme lütfen yat bol bol
Çok sağol canım Allah senin de güzel gönlüne göre versin. Okul çok yoğun. Eşim gidecek. Daha eş durumu çıkmadı. Yalnız bir hamilelik geçireceğim
Çok sağol canım. İnşallah değerim iyi gider. Cuma gideceğim bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda.Ayyy süper bir haber çok sevindim hayırlı olsun :) ay Ne güzel haberler alıyoruz iki gün sonra sabahtan devlet hastanesine git orda yaptır bari tahlili.. ama bu dönemide gergin geçirme lütfen yat bol bol
ben transfer günü de dahil olmak üzere o zamandan beri her hafta proluton depot yaptırıyorum canımKızlar progestan iğne yaptır dedi doktorum. 3 gün Üstüste. Kanama olmazsa iğneye devam etmezsin dedi.
canım ben hamileliği öğrenmiştim, sonra 2 gün sonra tahlili yenilemiştim ondan 1 hafta sonra kese için çağırdıKızlar bir şey soracağım. Ben burada hiç doktor tanımıyorum. Tüp bebek doktorumla iletişim halindeyiz. İlaçlarım bitiyor. Burada sağlık ocağında yazdıracağım inşallah. Yani iyi bir doktor araştırıncaya kadar doktorsuz idare edebilir miyim?Keseye kadar doktor görmese olur mu?
ben internetten tüp bebek tahmini doğum hesaplamayla hesaplayıp burdaki imzamı öyle yaptım, orda transfer tarihi esas alınıyoBir de son adete göre mi hamilelik hesaplanıyor? Yoksa transfere göre mi? Kese için kaçıncı haftada gidiliyor?
Oooo ikizler geliyooorKızlar dünkü değeri öğrendim. 9. Gün 330.36.
Yaa öyle mi dersinOooo ikizler geliyooor
Kızlar dünkü değeri öğrendim. 9. Gün 330.36.
ikizzzzzzzzzzzzzz geliyor ikizzzzzzzKızlar dünkü değeri öğrendim. 9. Gün 330.36.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?