- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #7.921
canım bende sigara içenlerdendim tedaviye başladığımda yemeklerden sonra kocamdan bi kaç fırt otlanmaya başladım yumurtalarımın toplandığı gün bitane içtim transfer olduğum günden itibaren canım istemedi bile hiç korkma psikolojik olarak istemiyor zaten insanın canı
Yok canım 5yıllık evliyim 3aşılama yapıldı 2. Tüp bebek denememde şükür şimdi hamileyimilk tüp bebektemi hamile kaldınız ?
ay bende regliyi bekliyorum normalde olmamak için dua eden ben şimdi olsun hemen başlayım ne olacaksa olsun diyorum
gün geçmiyorki artık sabırsızlık hat safhada :)
İyidir nolsun aynı yoğunluk koşturmaca devam ediyorum işte.. oğluşlar da iyi çok şükür..
Bekle bekle bekliyorum valla canım evdeyim .pazartesi ise başlayacağım. Çarşamba da tahlil vereceğim . Bekliyorum valla. :))))İyidir nolsun aynı yoğunluk koşturmaca devam ediyorum işte.. oğluşlar da iyi çok şükür..
sen de durumlar nasıl? Bekleyiş nasıl geçiyor?
Karnım sis. :/İyidir nolsun aynı yoğunluk koşturmaca devam ediyorum işte.. oğluşlar da iyi çok şükür..
Hibor saatim geldi :)İyidir nolsun aynı yoğunluk koşturmaca devam ediyorum işte.. oğluşlar da iyi çok şükür..
Eşime söylemeden çarşamba is yerinden izin alıp kan verip geleceğim inşallah.Adige_ ilk günler o karın şişliği oluyor canım hormonlardan herhalde.. evet çarşamba büyük gün ben de çok merakla bekliyorum. Nerde yaptıracaksın tahlili başkentte mi?
Eşime söylemeden çarşamba is yerinden izin alıp kan verip geleceğim inşallah.
Öyle planlıyorum. O gün onun doğum günü.
O gün ya sevincez ya doğum günü heba olacak
Bakalim zamanı vakti gelmiş mi ...Ayy hade inşallah en güzel hediye allahım size vermiş lutfetmiş olur kocaman aminmmmmm
Hadi inşallah canım, eğer pozitifi görürsen gidip küçük bi bebek eşyası alıp onu paketlersin eşine :) dünyanın en güzel hediyesi olur valla :)Eşime söylemeden çarşamba is yerinden izin alıp kan verip geleceğim inşallah.
Öyle planlıyorum. O gün onun doğum günü.
O gün ya sevincez ya doğum günü heba olacak
O esya aylar önceden hazır. Haberi bekliyorumHadi inşallah canım, eğer pozitifi görürsen gidip küçük bi bebek eşyası alıp onu paketlersin eşine :) dünyanın en güzel hediyesi olur valla :)
Hadi inşallah.. Ama önce sen inancaksın olacağına, en çok sen!O esya aylar önceden hazır. Haberi bekliyorum
Tabi Allah büyük canım.Hadi inşallah.. Ama önce sen inancaksın olacağına, en çok sen!
Yok öyle eğer olmadıysa doğumgünü heba olcak filan.. Güzel şeyler olcak inşallah :)
ilaçlarımı bu gün aldım
orgalutran 0,25mg5 7 paket
gonal f 75 4 paket
gonal f 450 6 paket
progestan 200 mg 2 paket
ovıtrelle 250 mcg 05 1 adet
bu kadar çok ilaç iğne herkesin aynımıdır ?
Canım o iğneler az bile.. bir de ekstra estrofem gibi kan sulandırıcı gibi ilaçlar iğneler filan da veriliyor.. ben telefonuma alarm kurmuştum 2 saatte bir çalıp ilaç haberi veriyordu kaç hafta öyle ilaç içtim iğne yaptım..hanımlarrr
kimse yokmu
cvp veren olmamaış
Canım o iğneler az bile.. bir de ekstra estrofem gibi kan sulandırıcı gibi ilaçlar iğneler filan da veriliyor.. ben telefonuma alarm kurmuştum 2 saatte bir çalıp ilaç haberi veriyordu kaç hafta öyle ilaç içtim iğne yaptım..
ilaçlarımı bu gün aldım
orgalutran 0,25mg5 7 paket
gonal f 75 4 paket
gonal f 450 6 paket
progestan 200 mg 2 paket
ovıtrelle 250 mcg 05 1 adet
bu kadar çok ilaç iğne herkesin aynımıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?