- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #7.581
bugüne umut dolu başlamak istedim ....:)
size selam etmek istedim.
bu yolda yol ARKADAŞLARIMA günaydın demek istedim.
Halime şükretmek işstedim.
Canımı sıkan şeyleri unutmak,
Hayata göz kırpmak istedim
:)
Hahaha yok canım o bir günlük birşeydi sonrasında aynen devam pişirip yemeğe yedirmeyecanım senin durumun ne oldu yemek filan yapamıyorum diyordun en son, hala makarnaya talim mi yoksa mutfaktaki sahalara geri mi döndün?
Ben yemek yapamaz mutfağa giremezken sen günde 3 çeşit yemek çıkarıyordun ama değişmeyen bir şey var ki ben hala mutfağa giremiyorum
KIZLAR KIZLAR KIZLAR...
Günaydın...
Hamileler Günaydın...(onlar kendini biliyor)
Opu Bekleyenler Günaydın...(onlar kendini biliyor)
Laboratuara bebişlerini bırakan onlardan haber bekleyenler Günaydın...(onlar kendini biliyor)
Tedaviye bugün başlayanlar Gunaydın...(onlar kendini biliyor)
Bizi sessiz sessiz okuyan, tedaviye başlasam mı? ne yapsam? diyenlerGünaydın... (onlar kendini biliyor)
Opu var evet . Ama ben niye böyleyim bilmyrmGunaydin kuzucuk ne guzel bi enerji enerjin hep boyle olsun yarin opun var
duamiz seninle canim umutlu olmak guzel bi sey insallah bu sefer olacakOpu var evet . Ama ben niye böyleyim bilmyrm
Kadere inanirim olacak olacak...duamiz seninle canim umutlu olmak guzel bi sey insallah bu sefer olacak
aksi bir durum yoksa aramazlar canım. eger 2. günü transfer edecekler ise ararlar saat vermek için... ama bence sana 3. gün transferi olacak :)Canım çok heyecanlıyım kalbim duracak beni bugünde arayacaklar mı acaba
İyi yaptın canım, pozitif enerjinin ve iyi düşünmenin sonu hiçbir zaman kötü olmaz. Yeterki gönülden inan ve iste. Canını sıkan şeylerden uzak dur ve tüm güzel enerjini bebişlerine odakla :)
yemek işini nasıl hal ediyorsunuz canım?canım senin durumun ne oldu yemek filan yapamıyorum diyordun en son, hala makarnaya talim mi yoksa mutfaktaki sahalara geri mi döndün?
Ben yemek yapamaz mutfağa giremezken sen günde 3 çeşit yemek çıkarıyordun ama değişmeyen bir şey var ki ben hala mutfağa giremiyorum
duamiz seninle canim umutlu olmak guzel bi sey insallah bu sefer olacak
Gunaydin kuzucuk ne guzel bi enerji enerjin hep boyle olsun yarin opun var
Öylede dün aradılar döllendi diye pgt istiyormusun dediler karar verememiştim bugün arayacaklardı isteyip istemediğimi sormak için kimse aramadı son durum nedir bilmiyorumceymi
bi dakika bi dakika
senin pazartesi mi toplanmıştı?
öyleyse perşembe transfer olur. Embriyolar iyiyse..
ankaraya taşınınHahaha yok canım o bir günlük birşeydi sonrasında aynen devam pişirip yemeğe yedirmeyeşükür Cuma'dan sonra ben bi kendime geldim enerjim bitmiyor resmen ama dün akşam ev sahibimizin evi satılığa çıkartacağını öğrendim moralim bozuldu şimdi ev bul taşın offf
yemek işini nasıl hal ediyorsunuz canım?
senin yemen içmen lazım
pgt. genetik araştırma oluyor değil mi?Öylede dün aradılar döllendi diye pgt istiyormusun dediler karar verememiştim bugün arayacaklardı isteyip istemediğimi sormak için kimse aramadı son durum nedir bilmiyorum
eheheh :) lokantaları zengin ediyorsun desene :)ankaraya taşının
valla canım zor oluyor. her gün dışarda dışarda nereye kadar.. mutfağa giresim gelmiyor yapamıyorum yemek filan..
ahh ahhDmrz ankarada yaşıyo olsaydı gidip kamp kuracaktım evine ya da bak taşınıyormuş kendime komşu alacaktım o da olmadı
pgt başkentte sadece 5 kromozoma yapılıyor sanırım. fiyat olarak nasılmış ki? belki bana da diyeceklerÖylede dün aradılar döllendi diye pgt istiyormusun dediler karar verememiştim bugün arayacaklardı isteyip istemediğimi sormak için kimse aramadı son durum nedir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?