- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 39
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #7.281
Bir allahım kulu da dememişki bu kızlar nerdeeeee _meLinDa_ ahhh ahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam cok kalabaligiz.. gözden kacmis olabiliiirrr... usgelmissinnnn.. nerelerdesinnn.. ne alemdesin..Bir allahım kulu da dememişki bu kızlar nerdeeeee _meLinDa_ ahhh ahhhh
Evet beni de etiketlemediBir allahım kulu da dememişki bu kızlar nerdeeeee _meLinDa_ ahhh ahhhh
Evet beni de etiketlemedi
Halbuki ben hep yazdım burda hazirandan bu yana
Yine esprin ustunde nerelerdesin sen hangi aşamadasin bakimOlsun yavrum olsun :)
Adımızı buralara altın harflerle yazdıracağız :) melindaaaaaa hanımmö diyeceksinizzzzzz
Sen kendini yazdır bence yavru kuşOlsun yavrum olsun :)
Adımızı buralara altın harflerle yazdıracağız :) melindaaaaaa hanımmö diyeceksinizzzzzz
Evet beni de etiketlemedi
Halbuki ben hep yazdım burda hazirandan bu yana
He sanki cok yaziodu yoklugumda laf atiyooooo..Yine esprin ustunde nerelerdesin sen hangi aşamadasin bakim
Vaaaayyyy. Hayirli oslun.. cikar artik baklayida agzindan detaylari anlat yavrumBebeğimi büyütüyorum :)
Vaaaayyyy. Hayirli oslun.. cikar artik baklayida agzindan detaylari anlat yavrum
Uuuuu hayirli olsun bebisim.. kalp atislarinida duydun.. masallah..masallah.. tekmi cift mi?19nda transferim oldu. Ağustos 19 yani. Şükür pozitif oldu. Şimdi sakince birbirimize alışıyoruz :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımıza :)Yok daha keseyi dün gördüm,kalp atışı hemüz yoktu. çift transfer edildi ama tek görünüyor. Ki bende tek istiyodum zaten. Çarşamba günü tekrar kontrolüm var. Dün kan sulandırıcı iğne verdi sabah akşam,başka iğne vs de var. Allaha emanet artık.
He sanki cok yaziodu yoklugumda laf atiyooooo..
Kiz sen hamilesin ve burada paylasmadin oylemi askolsun rabbim sagliklica kucagina almak nasip etsin canim kacinci gun embriyosuydu sen sanirim iki kere opu olmustun ikinci opuda kac tane embriyon olduYok daha keseyi dün gördüm,kalp atışı hemüz yoktu. çift transfer edildi ama tek görünüyor. Ki bende tek istiyodum zaten. Çarşamba günü tekrar kontrolüm var. Dün kan sulandırıcı iğne verdi sabah akşam,başka iğne vs de var. Allaha emanet artık.
Hayırlı olsun canım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah Bu topikteki herkesin hamile olduğunu duyalım inşallahYok daha keseyi dün gördüm,kalp atışı hemüz yoktu. çift transfer edildi ama tek görünüyor. Ki bende tek istiyodum zaten. Çarşamba günü tekrar kontrolüm var. Dün kan sulandırıcı iğne verdi sabah akşam,başka iğne vs de var. Allaha emanet artık.
Nasil unutursunnnn.. ben unuttum mu bak...
evet ikiz Allahin izniyle.. darisi basiniza..
bakalim haftaya kontrol var göstericekler mi.. iki kiz sanirim edepliler bayagi
hayırlı uğurlu olsun canım çooooooook sevindim19nda transferim oldu. Ağustos 19 yani. Şükür pozitif oldu. Şimdi sakince birbirimize alışıyoruz :)
Kiz sen hamilesin ve burada paylasmadin oylemi askolsun rabbim sagliklica kucagina almak nasip etsin canim kacinci gun embriyosuydu sen sanirim iki kere opu olmustun ikinci opuda kac tane embriyon oldu