- Konu Sahibi PembeHelvam
- #6.621
kronik_unutkan cnm naptın? benım opudan sonra 3. günüm 15 yumurtam toplandı, hepsi döllenmişti şimdi hastaneden aradılar hiç fire vermemişim 15'de gayet iyi durumda dedıler :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galiba genelde bi sonraki ay yapiliyor transferAnladım teşekkür ederim benim bir sorunum yoktu sadece tedbir amaçlı bakilcak çizik atıcak muhtemelen inşallah bu sefer olumlu olur. Peki histeroskopi sonrası o ay transfer gerçekleşir mi yoksa bir sorna ki aya mi kalıyor ?
yavruşlar iyi olsun da katlanırız artık canım :)Saclar cikmaya baslayinca gorrum o zaman seni
Bende aklima geldikce tek tek yaziyorum
M mucizemol naptin canim bugun opu vardi senin esinin durumu ne oldu haberdar et topigi?
jeliboni hamilelik nasil gidiyor bulantilar basladimi:)
Dmrz senin atesin nasil kuzum iyimisin
freyja1979 sendende ses cikmiyor nasilsin canim?
@melikosss sen nasilsin canim yeni tedavi ne zaman dusunuyorsun?
diger kizlarda umarim iyidir hamisler falan :))
Eee aşk olsun gunes0101 beğeniyorsun ama cevap yazmıyorsun neyse buda bi yaşam belirtisiGünaydın kızlar nazar değdi bu topiğe hee PembeHelvam gunes0101 @Minesuu nerdesiniz kuzum niye uğramıyorsunuz artık buralara
Canim Spermler cansiz demistin nasil olacak doktorun ne dedi birde kac yumurta toplandi insallah hepsi guzelce dollenir canimcanım opu oldum eşim 2 defa sperm verdi yarın embriyolarla ilgili bilgi verecekler beklemedeyim şimdilik
Oldum kuzum oldum,çarşamba günü yeniden iğnelere de başladım biraz daha yüksek dozla,ikinci meydan muharebesine hazırlanıyorum :)
Eee aşk olsun gunes0101 beğeniyorsun ama cevap yazmıyorsun neyse buda bi yaşam belirtisi
Ne ara oldun hic burayada yazmiyorsin kacinci gunun bugun ve kac doz kullaniyorsun onceki 150 dozdu sanirim yanlis hatirlamiyorsamhadi cokca gelsin yumisler kaliteli kaliteli annelerini uzmesinler kizadim bak
Maşallah canım :) benim 8 yumurta toplandı 5 döllendi. 3 tanesi donduruldu. 3. gün embriyosu hepsi 2 tane veledimi dün aldım bende evde yatıyoruz :) Allah hayırlısını nasip etsin inşallahkronik_unutkan cnm naptın? benım opudan sonra 3. günüm 15 yumurtam toplandı, hepsi döllenmişti şimdi hastaneden aradılar hiç fire vermemişim 15'de gayet iyi durumda dedıler :))
Canim Spermler cansiz demistin nasil olacak doktorun ne dedi birde kac yumurta toplandi insallah hepsi guzelce dollenir canim
Opu etkisinden galiba 10uncu gün oldum,pazar günüydü. Salı sabahı gittim doktora çarşambada iğnelere başladım.rahim durumu ve testler iyiydi beklemeye gerek yok dedi doktor. 3 tane kardeş dondurucuda şimdi ona daha çok kardeş yapıcaz inşallah :) gonalfı "ilk 275 vuruyordum şimdi 300 oldu :)
19 yumurta toplandı canlı sperm çıktı ama elde fazla sperm olması için birkaç defa sperm aldılar yarın ararız dediler
canım
Bende transferimi oldum harika bişi ya onun oraya girişini görmek falan progestan iğne baslandı böle işte bakalım beklicez test tarihi 26 temmuz
Evet ben de o anın etkisinden uzun süre çıkamadım canım.. durup durup eşime 'püskürttülerrr yavrularımı' diyordum :) hayırlısıyla sağlıklıca tutunsun sana yavrun inşallah canımBende transferimi oldum harika bişi ya onun oraya girişini görmek falan progestan iğne baslandı böle işte bakalım beklicez test tarihi 26 temmuz
Bende video çektim bakıp aglayasım gelioEvet ben de o anın etkisinden uzun süre çıkamadım canım.. durup durup eşime 'püskürttülerrr yavrularımı' diyordum :) hayırlısıyla sağlıklıca tutunsun sana yavrun inşallah canım
Merhabalar ıyim çok şükür herşey yolunda çalıştığım için giremiyorum pek fazla şimdi bi sayfaları gezineyim kim ne alemde bakalım:)Bende aklima geldikce tek tek yaziyorum
M mucizemol naptin canim bugun opu vardi senin esinin durumu ne oldu haberdar et topigi?
jeliboni hamilelik nasil gidiyor bulantilar basladimi:)
Dmrz senin atesin nasil kuzum iyimisin
freyja1979 sendende ses cikmiyor nasilsin canim?
@melikosss sen nasilsin canim yeni tedavi ne zaman dusunuyorsun?
diger kizlarda umarim iyidir hamisler falan :))